Institut Marina

dimecres, 10 de juny del 2015

Ombres a la foscor, Arturo Padilla

Sant Joan potser és la millor festa de l’any, però la nit més llarga pot despertar les ànimes que ens volen confessar els seus secrets més amagats. Sis joves van d’excursió a la muntanya per passar-hi la nit de Sant Joan. En principi tot va bé, però el fantasma de la víctima d’un terrible accident ocorregut al mateix indret fa justament un any està en la ment de tots. Els joves són conscients que Sant Joan és el terrible aniversari en què una noia va morir arran d’una broma pesada d’uns companys de classe. De seguida comencen a percebre una presència estranya que els envolta i la por s’apodera del grup. Algú els segueix... Qui els vol espantar? O potser es tracta d’una venjança del passat?

Dràcula, Bram Stoker

Abans de convertir-se en vampir, el comte Dràcula era el príncep Vlad Tepes, que en saber de la mort de la seva estimada va vendre la seva pròpia ànima al diable. Així, segles més tard, es trobarà Mina, la reencarnació de la seva estimada. Sense dubtar-ho ni un moment Vlad Tepes, ara ja Dràcula, articularà un pla ambiciós per a recuperar-la.

dilluns, 8 de juny del 2015

El món blau. Estima el teu caos, Albert Espinosa

El món blau és una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la qual es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort. Espinosa ens ofereix una narració d'aventures i d'emocions sobre un grup de joves que s'enfronten a un gran repte: rebel·lar-se contra un món que vol ordenar el seu caos. A través de cinc personatges, una illa i la cerca incessant per la vida, l'autor ens endinsa en el seu particular univers amb una història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un començament contundent i un desenllaç esperançador i ple de llum.