Institut Marina

dimarts, 21 de maig del 2013

El faraó Totun-nas, Enric Lluch

L’any passat, a Egipte, uns arqueòlegs van trobar una construcció ben estranya. Sota la sorra, hi havia una pedrota gravada que parlava d’un faraó que havia manat construir aquell edifici amb cristall i caramel. Els arqueòlegs es van posar a barrinar i barrinar fins que els sortí fum per les orelles, però, a hores d’ara, encara no n’han tret l’aigua clara. Si voleu saber com i per què el faraó va fer construir aquell edifici tan estrany, obriu aquest llibre i comenceu a llegir. L’Enric Lluch ens ho explica d’una manera ben divertida.

3 comentaris:

  1. Per què l'he triat. Aquest llibre l'he triat perquè la meva germana em va parlar molt bé d'aquest llibre. Em va dir que era divertit, que m'agradaria.... I em va convèncer. Finalment el vaig triar.
    Marc Allepuz

    ResponElimina
  2. Jo li dono un 5 perquè és un llibre que mereix la pena llegir-lo perquè és molt divertit i graciós. El personatge que més m'ha agradat ha sigut el faraó Totun-nas, pel seu caràcter inconfusible. Els personatges no tenien noms normals, la qual cosa fa més gràcia com per exemple Totun-nas, Per-iodis-ta, Ser-é-amic-de-tot...
    Marc Allepuz

    ResponElimina
  3. L'he llegit i m'ha agradat molt, li posaria un 6, perquè ha sigut una mica graciós pel nas tan gran i gros que tenia. Ha sigut molt divertit.
    Erica Morente

    ResponElimina