Institut Marina

dimecres, 8 de maig del 2013

La volta al món en 80 dies, Jules Verne

La volta al món en 80 dies. Una aposta entre Phileas Fogg i uns col·legues el portaran a fer la volta al món en només vuitanta dies. El dimecres 2 d'octubre de 1872, ell i en Passepartout, el seu criat, emprenen aquest repte ple de tot tipus d'obstacles: les forces de la natura, la complexitat de les persones i, és clar, el pas incessant del temps.

4 comentaris:

  1. Jo he agafat aquest llibre perquè crec que és interessant saber com fa la volta al món en només 80 dies. Quin tipus de transport utilitzen, etc.
    Alba Liñán 1rD

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè ell va conèixer tots els països del món i a més d'aquesta volta al món va guanyar moltíssims diners,es va fer famós i es va casar amb una Índia.Jo el recomanaria a la gent que li agrada molt viatjar.
    Alba Liñán 1rD

    ResponElimina
  3. He agafat aquest llibre perquè de petit, vaig veure la pel·lícula al meu col·legi i em va agradar molt, i em va semblar molt interessant el que anaven fent durant els viatges.
    Sergio

    ResponElimina
  4. Per la meva part, el llibre m'ha agradat molt, m'ha semblat molt interessant en tot moment. Li recomanaria el llibre a la gent que li agrada les aventures, perquè aquest llibre és molt interessant i té moltes aventures.
    Sergio

    ResponElimina