Institut Marina

dimarts, 4 de juny del 2013

El superexecutiu, Oriol Vergés

La gran multinacional Choses and Things, Co. busca cares noves per dirigir l'empresa. La solució: un concurs internacional. Tot el món dels negocis està alerta.
Qui serà el futur rei de la societat de consum? En Pere Manega és un dels escollits, però haurà de superar una sèrie de dificultats que posaran a prova la seva inventiva tant pels negocis com per relacionar-se amb l'Administració municipal de Barcelona. I com que el consum és el més important per en Pere i la Josi, la seva companya, no els importarà ni la contaminació que es deriva de molts dels productes que patrocinen ni el refredament de la seva relació personal.

2 comentaris:

  1. Per què l'he triat: l'he triat perquè em va cridar l'atenció el títol perquè sembla que la professió d'executiu està molt de moda i volia investigar la vida que porten, ja que en aquest treball sembla que es guanyen molts calers. Inmanol García Rodriguez

    ResponElimina
  2. Li dono un 3 perquè és un llibre normalet, no explica res en profunditat, només dóna a entendre que el personatge no pot aguantar tanta pressió i dedicació al seu treball i prefereix viure en un poble amb més tranquil·litat. Crec que això avui en dia tothom ho faria per evitar l'estrès.
    Inmanol García Rodríguez

    ResponElimina