Institut Marina

dimarts, 7 de gener del 2014

L'esfera maragda, Josep Lorman

Una misteriosa esfera maragda amb un inquietant missatge de socors arriba a mans de la Judit. Aquest fet posa en marxa un encadenament d'esdeveniments que emboliquen tant la Judit, com el Sergi, la Berta, l'Eduard i l'Arseni. De sobte, s'han de traslladar a la Dimensió del bosc Humit amb una missió: salvar el guardià Edgron de les males arts de Trom, l’enviat del Senyor de les Tenebres. La comesa, però, no resulta gens fàcil.

49 comentaris:

  1. Aquest llibre ha estat interessant, però, com la majoria de llibres hi ha vegades que hi ha massa descripcions que no importen. En general m'ha agradat però el final ha transcorregut massa ràpid.

    ResponElimina
  2. El llibre que hem estat treballant en el tercer trimestre ha sigut realment interessant de llegir. A mi personalment m'agrada molt la temàtica del llibre, i també les aventures dels nois. En resum, és un llibre molt recomanable i entretingut. L'única critica que hi trobo és que al final passa molt ràpid. A part d'això no hi trobo cap critica dolenta.
    Pedro Ascaso

    ResponElimina
  3. M'ha agradat perquè és un llibre basat en un món imaginari amb personatges fantàstics però alhora explica situacions mediambientals i bèl·liques que encara estan passant al món real.
    David Martín

    ResponElimina
  4. El llibre ha estat entretingut i interessant. La veritat és que el final no és molt impressionant, crec que era previsible. Però ha estat bé.
    Cristian Lafuente García 2n ESO A

    ResponElimina
  5. Aquest llibre ha estat una mica avorrit sobretot el principi, però després m'ha enganxat bastant. En general ha sigut un llibre molt interessant.
    Brian Rufian Ortiz 2A

    ResponElimina
  6. Aquest llibre sincerament no ha sigut un dels millors que he llegit. Els capítols eren massa llargs i descriptius, en alguna ocasió m'avorrien bastant, a més el final ha estat molt ràpid comparat amb la resta del llibre.
    Leire 2nA

    ResponElimina
  7. Aquest llibre m´ha agradat molt perquè semblava que estigués dins de la història. És veritat que hi havia moltes coses que no importaven, però m'ha encantat!
    Joel Armijo 2B

    ResponElimina
  8. El llibre m'ha semblat passable. A mi em sembla que tarda molt en arribar l'acció. També em sembla que això de fer les tribus primitives és massa comú, i que si es vol fer més interessant s'ha de fer amb unes tribus que controlin elements més moderns.
    Núria Sánchez, 2n A

    ResponElimina
  9. Aquest llibre ha estat bastant entretingut perquè hi havia bastant acció. M'ha agradat bastant, però no m'imaginava que acabés com acaba.
    Sandra Cervera

    ResponElimina
  10. Aquest llibre ha estat bé el principi, però no m' ha agradat el final, el trobo poc elaborat.
    Guillem Edo 2n ESO A

    ResponElimina
  11. Aquest llibre ha estat massa avorrit perquè el tema de què anava el llibre no ha estat molt interessant per a mi. Però no sempre et poden agradar els llibres...
    Marina Ortega 2n B

    ResponElimina
  12. Aquest llibre ha estat interessant. En general m'ha agradat, però a vegades ha estat una mica avorrit.
    Meritxell Fernandez 2nB

    ResponElimina
  13. M'ha agradat bastant aquest llibre. Però a vegades se'm feia una mica pesat.El recomano a la gent que li agrada la intriga.
    Ainhoa Berraquero

    ResponElimina
  14. Personalment, el llibre no m'ha agradat. No és el meu estil de llibre, massa ciència-ficció. Al començament del llibre no m'adonava de res, passava d'una dimensió a l'altre. Al final m'he acabat adonant de tot però m'ha costat. La meva puntuació seria d'un 4 o un 5 sobre 10. Neus López Clotet 2nB

    ResponElimina
  15. Aquest llibre ha estat interessant, però a vegades se'm feia pesat, perquè hi havia massa descripció de les coses. Per a mi no ha estat massa creïble.
    Elena 2nB

    ResponElimina
  16. Aquest llibre no m'ha agradat gaire, però al final ha estat bé. No era del meu estil, i no m'ha enganxat en cap moment. Alguns capítols eren més interessants que altres i alguns més avorrits.
    Paula Pedrola, 2nB

    ResponElimina
  17. Aquest llibre no m'ha agradat molt... No entenia quasi res i això de la fantasia aquesta que tenia no m'ha agradat gens, perquè per mi no era creïble. A les classes se'm feia avorrit. De l'1 al 10 li dono un 5 pelat.
    Laura Escobar 2nB

    ResponElimina
  18. Aquest llibre no m'ha agradat molt perquè no ha estat interessant. Et vol situar massa a l'entorn i et volen ficar en la història però la història no t'enganxa. Una altra cosa ha estat que es van passar molt temps trobant Edgron i no van trigar gens a resoldre el tema amb en Trom. Li dono un 2 sobre 5 (5 m'ha agradat molt i 1 no m'ha agradat gens).
    Marc Allepuz

    ResponElimina
  19. M'ha agradat que fos d'aventura i de romanç però no m'ha agradat que no recordessin res perquè no té sentit.
    Marc Barrio

    ResponElimina
  20. M'ha agradat molt aquest llibre perquè a mi m'encanta la ciència-ficció.
    Pepe Carmona

    ResponElimina
  21. Aquest libre a classe el vaig puntuar amb un 2/5 perquè llegia però al poc acabava desconcentrat. És un llibre poc interessant pel meu gust.
    Eric Olmo Horcas 2nA

    ResponElimina
  22. L'esfera maragda és un llibre entretingut i interessant, el vaig puntuar amb un 5/5 perquè m'agradava molt el final.
    Mikel Lozano 2nA

    ResponElimina
  23. Aquest llibre no ha estat malament, però a mi no m'ha agradat molt, era una mica avorrit.
    Marta Pintado 2nC

    ResponElimina
  24. Aquest llibre m'ha agradat tot, hi havia amor, suspens, trama i moments divertits. Però el que menys m'ha agradat ha sigut el final perquè et deixa en suspens.
    Joel Molina

    ResponElimina
  25. Aquest llibre m'ha semblat molt avorrit, per mi no ha sigut molt interessant... Alguns capítols han estat més avorrits que altres. Se m'ha fet bastant pesat.
    Yaiza Pinto 2nC a

    ResponElimina
  26. Aquest llibre no m'ha agradat gaire, al final ha estat bé. No em concentrava quasi bé mai, perquè em semblava bastant avorrit. Alguns capítols eren més interessants que altres però no tots. A classe al vaig puntuar amb un 2 pelat. Nadia Jimber 2nC

    ResponElimina
  27. Aques llibre m'ha agradat molt, ha estat molt interessant, ha estat molt entretingut.
    Nerea Altisent. 2nB

    ResponElimina
  28. Aques llibre no m'ha agradat tant, depèn quin tipus de capítol ha estat bé.
    Cristina Homobono. 2nC

    ResponElimina
  29. A mi aquest llibre no m'ha agradat perquè no m'agraden els llibres de misteris ni d'aventures. A classe vaig votar el llibre amb un 2 sobre 5.
    Naima, 2n C

    ResponElimina
  30. Aquest llibre sincerament no m'ha agradat gens, els capítols eren molt llargs, hi havia massa fantasia cosa que a mi no m'agrada molt, hi havia massa descripció de les coses. No ha estat molt creïble.
    Alba Liñán 2nC

    ResponElimina
  31. Penso que és un llibre interessant, amb un final una mica rotllo, però amb una història força bona, que et fa passar l'estona, encara que no sigui de les millors que he llegit. Paula Martinez 2nA

    ResponElimina
  32. A mi aquest llibre m'ha agradat, feia pensar perquè et deia indirectament coses que ens estan passant en l'actualitat, ha estat molt entretingut encara que a vegades hi havia molts detalls insignificants. Ha estat molt bé.
    Alexia Prats 2B

    ResponElimina
  33. Aquest llibre per mi té dues coses: una bona, per la temàtica dels dos poblats en querra, però també té una dolenta, i és que per a mi es va fer pesat en algunes parts però per la resta molt bé. La meva puntuació és de 3/5. Victor Nava 2n A

    ResponElimina
  34. M'ha agradat perquè és interessant, però el final no m'ha agradat massa.
    Jubal Edo, 2n C

    ResponElimina
  35. Aquest llibre ha sigut un dels millors del curs, el principi del llibre era una mica estrany, i el final no és molt treballat però m'ha agradat.
    Daniel Sànchez 2nA

    ResponElimina
  36. L'esfera maragda és un llibre que no m'ha convençut del tot perquè els capítols eren molt pesats i et donaven ganes de pensar en una altra cosa i perdre la lectura.
    Daniel Duran, 2n C

    ResponElimina
  37. M'ha agradat aquest llibre per la seva història, que és interessant i entretinguda. Però el final no m'ha agradat molt, perquè tot passa molt ràpid.
    Joel Rodríguez 2n B

    ResponElimina
  38. A mi aquest llibre no m'ha agradat molt, m'ha semblat poc interessant. La meva puntuació d'aquest llibre és un 2/5 perquè no em va agradar quasi gens.
    Joanna Rodriguez 2nC

    ResponElimina
  39. A mi la veritat aquest llibre no m'ha agradat gens perquè té molta ciència-ficció i a mi això... com que no. Jo he puntuat aquest llibre amb un 1.
    Souhaila Boujaada

    ResponElimina
  40. És un llibre que m'ha semblat molt interessant, encara que el final ha sigut molt ràpid. El context del llibre és bastant interessant.
    Inmanol García

    ResponElimina
  41. Aquest llibre m'ha agradat molt. És un llibre molt entretingut.
    Aquest llibre m'ha semblat molt interessant. La part que més m'ha agradat ha sigut quant tenen la lluita amb Trom.
    Joel Gros 2A

    ResponElimina
  42. Aquest llibre no m'ha agradat molt, perquè els capítols eren molt llargs i t'avorreixes. El final ha sigut trist.
    Cristina Rodriguez 2nc

    ResponElimina
  43. Aquest llibre no és que no m'hagi agradat, sinó que crec que era molt fantasiós i una mica bastant avorrit. Se'm va fer molt llarg i molt pesat.
    Estefani Rodriguez 2nC

    ResponElimina
  44. Aquest llibre ha estat bastant bé, de vegades ha estat una mica avorrit, però per la resta ha estat bé.
    Maria 2nC

    ResponElimina
  45. El llibre no m'ha agradat molt, la ficció no m'atrau molt. Respecte al final, tampoc m'ha agradat.
    Jairo Martinez Monterrubio 2n C

    ResponElimina
  46. Aquest llibre no m'ha agradat.Ha sigut molt pesat, i els capítols eren molt llargs (20 pàgines cadascun). De tots el llibres que hem llegit, aquest és el que menys ha sigut del meu agrat. Quant a una opinió general, et pot agradar el llibre si t'agraden de ficció i acció.A mi aquest gènere no m'agrada, però cadascú té la seva opinió.El final destrossa tota la historia.
    Cristina Chozas 2nA

    ResponElimina
  47. Aquest llibre m'ha agradat, els capítols eren llargs i alguns curts. Tots els capítols eren molt interessants i m'agraden molt els llibres d'aventura.
    Juan, 2n C

    ResponElimina
  48. Aquest llibre ha sigut molt interessant i m'ha agradat, però no tant com altres. Alguns capítols han sigut avorrits i una mica pesats.
    Ingry Velasco 2nB

    ResponElimina
  49. Aquest llibre m'ha agradat perquè hi havia acció, és veritat que hi havia descripcions que no importaven però ha estat molt bé. El que no m'ha agradat ha sigut el final, no esperava que acabés d'aquesta manera.
    Melina Arriaza 2nB

    ResponElimina