Institut Marina

diumenge, 28 de setembre del 2014

La nit que Wendy va aprendre a volar, Andreu Martín

Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d’un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L’homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d’on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d’enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.

17 comentaris:

  1. Aquest llibre m'ha agradat bastant, és un dels que més m'ha entusiasmat. Hi ha una cosa que m'ha agradat molt que és com l'autor explica cada detall de cada capítol del llibre.

    Daniel Sànchez Quiles
    3r A

    ResponElimina
  2. M'ha agradat el llibre, el que sí que podia dir és que en aquest relat es posen massa descripcions especifiques de coses. Treient això, encara resultaria un llibre molt més agradable.
    Inmanol García 3A

    ResponElimina
  3. Jo penso que aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt misteriós i té molta intriga. També perquè hi ha aventures molt interessants. Però sobretot el que em va agradar més és quan la Wendy la llencen a l'aigua lligada a la màquina i té la imatge de la vident que li diu que anava a morir però ella se salva.
    Ingry Velasco, 3r B

    ResponElimina
  4. El llibre ha sigut interessant però el principi no ha sigut com esperava, era una mica avorrit, però després s'anava fent més interessant. Ha sigut millor del que m'esperava.
    Adrián García, 3r C

    ResponElimina
  5. És molt entretingut perquè té acció, aventures i és d'intriga i m'ha agradat molt.
    Sergi Torres, 3r C

    ResponElimina
  6. M'ha semblat un llibre molt bo i interessant. Mai havia llegit una novel•la policíaca. Estava en tensió i intriga en moltes parts del llibre. M'ha agradat força.
    Dani Villanueva

    ResponElimina
  7. M'ha semblat un llibre bastant interessant, però el començament no l'he entès molt, però en general m'ha agradat.
    Brian Rufian Ortiz 3A

    ResponElimina
  8. M'ha agradat, és un llibre divertit i interessant.
    Cristian Lafuente García 3r A

    ResponElimina
  9. Ha estat un llibre interessant però al final tenia massa parts avorrides. Tot i així la història fa que vulguis llegir un capítol més. Del 1 al 5 li dono un 4. Ha estat molt bé.
    Marc Allepuz - 3 A

    ResponElimina
  10. M'ha agradat el llibre perquè és un llibre policíac.
    Marc Barrio Criado

    ResponElimina
  11. És un llibre molt interessant. M'ha agradat perquè té molta intriga i tensió, encara que algunes parts es fan pesades. La part que més em va agradar va ser que la Wendy se salva en el mar. Recomano aquest llibre a qui li agradin llibres de intriga!
    Eric Olmo

    ResponElimina
  12. El llibre m'ha semblat molt interessant perquè m'agraden els llibres d'intriga i de policies.
    Mikel Lozano 3rA

    ResponElimina
  13. Em va encantar! El que més em va atrapar d'aquest llibre va ser la trama i el misteri; em va semblar molt interessant. A més que m'agrada molt el crim i això no faltava en aquesta meravellosa lectura. La veritat és que no se m'acut cap critica. Ja que no crec que hi hagi alguna cosa dolenta a destacar. I de bona n'hi ha moltes, però... no en sabria destacar cap.
    Pedro Ascaso

    ResponElimina
  14. M'ha encantat el llibre i en alguns moments no podia esperar a llegir una pàgina més de la intriga. Tot i que en alguns moments l'autor anomena coses innecessàries. Però a part d'això és molt bon llibre.
    Joel Molina, 3r C

    ResponElimina
  15. El llibre ha estat prou bé, m'agraden aquest tipus de llibres de misteri i acció, ha sigut entretingut. Me l'he llegit ràpid. Maria 3rC

    ResponElimina
  16. M'ha encantat el llibre i en alguns moments no podia esperar a llegir una pàgina més de la intriga. Tot i que en alguns moments l'autor anomena coses innecessàries.És bastant fàcil de llegir.
    Jubal Edo. 3rC

    ResponElimina
  17. Aquest llibre l'he trobat molt interessant tot i que mai havia llegit un llibre policíac i l'he trobat molt entretingut.
    Guillem Edo 3r A

    ResponElimina