Institut Marina

dimarts, 5 de maig del 2015

El corredor del laberint, James Dashner

Quan en Thomas es desperta a l’ascensor, l’única cosa que recorda és el seu nom. Està envoltat de nois desconeguts que, com ell, tampoc recorden res del seu passat.“Encantat de coneixe’t, cagafil. Benvingut a la Clariana”. Més enllà dels imponents murs de pedra que s’aixequen envoltant la Clariana, hi ha el Laberint, sense límits i sempre canviant. Cada matí, en obrir-se les portes, els corredors busquen una sortida. Mai ningú ha sobreviscut una nit a dins. Llavors arriba una noia. La primera. I el missatge que porta és aterridor.
 

4 comentaris:

  1. He triat aquest llibre perquè em van dir que la pel·lícula era molt bona i em volia llegir primer el llibre. Fa mesos que el tinc però em feia mandra començar a llegir fins ara.
    Ariadna Sànchez

    ResponElimina
  2. Després de tots els bons comentaris sobre aquest llibre i la seva pel•lícula, m'esperava molt més. Em va costar molt començar-lo a llegir, em va semblar avorrit i poc interessant al principi. No l'he acabat de llegir sencer, em va semblar massa pesat. El final acaba molt de sobte ja que la història continua amb el següent llibre. Ariadna Sànchez

    ResponElimina
  3. He triat el llibre d'El corredor del laberint de James Dashner perquè m'agraden els llibres d'acció i em fa molta curiositat saber com Thomas resoldrà el conflicte.
    IVAN

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m’ha tret la son moltes vegades, ja que gairebé sempre succeeixen coses interessants, vull dir que no t’avorreixes en cap part del llibre. És un llibre que el recomano a totes les persones que li agradin els llibres d’intriga i ciència ficció.
    IVAN

    ResponElimina