Institut Marina

diumenge, 10 de maig del 2015

Les aventures de La Mà Negra, Hans Jürgen Press

Una colla de nois i noies són els protagonistes d'aquestes enginyoses aventures de detectius, en les quals les il·lustracions són part del text i han de ser llegides i estudiades amb atenció per tal de descobrir les pistes que permetran capturar els dolents. Si voleu jugar tot llegint, no deixeu passar ni un detall i acompanyeu els membres de La Mà Negra en aquestes apassionants aventures.

3 comentaris:

  1. Jo he agafat aquest llibre perquè me l'he trobat a casa i era el que més interessant em semblava. Em vaig llegir la sinopsi i tractava de misteris, casos per resoldre... Aquest cap de setmana he començat a llegir-lo i és bastant interessant, només començar a llegir ja sorgeix un misteri en una casa abandonada. Els detectius són una colla de nois juvenils. M'agrada prou com per acabar-lo.
    Dani Muñoz Cabello

    ResponElimina
  2. He agafat aquest llibre perquè principalment al veure'l em va semblar força interessant quan vaig llegir un parell de resums curts per documentar-me sobre la història i saber si era el llibre que volia triar, i efectivament així va ser; vaig escollir aquest.
    Tot i que al principi no m'acabava de convèncer, finalment el vaig triar perquè la gent que escrivia als fòrums de les plataformes socials feien crítiques força bones i comentaris positius.
    Jordi Reyes

    ResponElimina
  3. Recomanaria aquest llibre a tota la gent de la meva edat, perquè és un llibre molt interessant on mai se t’acaben les ganes de llegir. Aquest llibre ha estat un dels que més m’ha agradat. L’últim cas de la ‘’mà negra’’ va ser el que menys em va agradar de tot el llibre però els tres primers casos em van agradar molt i van fer que seguís llegint perquè no sabies el que podia passar a cada acte fins al final del capítol i això era intrigant. Em va agradar bastant i el recomano a tota la gent jove que li agraden aquest tipus de llibre. Interessant!
    Jorge Manuel Reyes

    ResponElimina