Institut Marina

dimecres, 10 de juny del 2015

Ombres a la foscor, Arturo Padilla

Sant Joan potser és la millor festa de l’any, però la nit més llarga pot despertar les ànimes que ens volen confessar els seus secrets més amagats. Sis joves van d’excursió a la muntanya per passar-hi la nit de Sant Joan. En principi tot va bé, però el fantasma de la víctima d’un terrible accident ocorregut al mateix indret fa justament un any està en la ment de tots. Els joves són conscients que Sant Joan és el terrible aniversari en què una noia va morir arran d’una broma pesada d’uns companys de classe. De seguida comencen a percebre una presència estranya que els envolta i la por s’apodera del grup. Algú els segueix... Qui els vol espantar? O potser es tracta d’una venjança del passat?

15 comentaris:

  1. Aquest llibre l'he escollit perquè em va semblar curiós ja que tots agafaven La tempesta i no tenia bons comentaris i justament va donar la casualitat que quan vaig anar a comprar el llibre, ja havia sortit el nou llibre de l'Arturo Padilla i això es el que em va fer escollir-lo.
    Joel Gallego, 3r B

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha semblat un llibre molt interessant i el recomano a tothom perquè té una certa intriga com el llibre de "Presoners del Mar" i també una mica de por. Aquest llibre és uns dels llibres més bons que he llegit en llengua catalana.
    Joel Gallego, 3r B

    ResponElimina
  3. Hola Joel!
    Moltes gràcies pel teu comentari. M'alegro que t'hagi agradat el meu nou llibre. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Aquest llibre l'escollit perquè el vaig trobar per casa i em va cridar l'atenció. Vaig decidir llegir les primeres pàgines i em va resultar interessant. També el van llegir alguns companys meus i me'l van recomanar.
    Joel Guevara 4tA

    ResponElimina
  5. He escollit aquest llibre perquè el vaig llegir l'any passat i m'ha agradat molt.
    Marc Martín

    ResponElimina
  6. He escollit aquest llibre perquè no el vaig llegir l'any passat i espero que sigui bo, també perquè no té moltes pagines.
    Raul Lobo

    ResponElimina
  7. Aquest llibre me'l va recomanar un company meu amb el qual faig anglès. Em va dir que era un dels millors llibres del seu gènere favorit. Aquest llibre està catalogat al gènere de misteri.
    Javier Barrientos 4tB

    ResponElimina
  8. Vaig escollir aquest llibre perquè la primera vegada que el vaig llegir,em va fer recordar coses que feia quan era petit.Per exemple anar d'excursió amb els amics,etc.
    Yusupha kejera

    ResponElimina
  9. Vaig escollir aquest llibre perquè l'any passat no el vaig llegir i és l'únic que tenia en català. A més sembla interessant.
    Bianca P.F

    ResponElimina
  10. Ja he acabat el llibre i he de dir que ha sigut molt interessant. Aquest llibre ha sabut satisfer els meus gustos. Està molt ben redactat, i és un llibre que et donarà satisfacció acabar de llegir. Jo recomano aquest llibre a tots els actuals alumnes d'ESO i als que arribin els propers anys.
    Joel Guevara

    ResponElimina
  11. Recomanaria aquest llibre perquè és molt interessant i entretingut. M’ha agradat molt aquest llibre perquè em va fer raonar molt sobre no disculpar-se d’una persona quan li fas mal o dir-li alguna cosa ofensiva. I perquè hi ha persones que mai perdonen si no els demanes disculpes. Valoro molt aquest llibre perquè és fantàstic.
    Yusupha Kejera

    ResponElimina
  12. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és un llibre de misteri. El vaig llegir per primera vegada a l'Institut. Aquest llibre el recomano a la gent que li agrada llegir llibres de misteri.
    Marc Martín 4tB

    ResponElimina
  13. Aquest llibre és bo, està creat per a lectors joves, ja que donen moltes situacions d'amor, també és bon llibre per la por i el suspens que dóna, ho recomanaria a lectors joves a part dels inconvenients que te és un llibre que cal llegir.
    Raúl Lobo

    ResponElimina
  14. Jo recomanaria aquest llibre perquè és un molt bon llibre. El llibre ha estat molt bé, però a mi m'agradaria​ que l'autor pogués escriure més llibres com aquest.
    Javier Barrientos 4tB

    ResponElimina
  15. Aquest llibre m'ha agradat ja que és un llibre que te'l llegeixes d'una tirada, perquè en cada capítol et deixa amb la intriga del que passarà. Per això li dono 5 estrelles.
    Bianca

    ResponElimina