Institut Marina

dimecres, 9 de setembre del 2015

El mètode Grönholm, Jordi Galceran

Una important multinacional cerca executiu d’alt nivell, i quatre candidats han superat la preselecció i són a la fase final. Fins on estan disposats a arribar per aconseguir la feina? Quins són els seus límits morals? La delirant selecció els enfrontarà en un combat de sentiments, ambicions i enveges, en el límit de la realitat i la ficció, la veritat i la mentida. Galceran ens proposa una divertida radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral i de la competitivitat de la societat contemporània en una obra de teatre que ha estat un èxit clamorós.

 

75 comentaris:

  1. Per a mi, pel fet que sigui un llibre que no canvia d'escenari, que l'escenari sempre és el mateix (l'interior d'un edifici), és un llibre que t'acaba enganxant i que vols saber totes les proves que tenen pendents i què passarà al final. És un llibre força interessant, ja que com he dit abans el fet que tota la història passi a unes oficines i que sigui una història ben feta amb els seus girs inesperats fa que ens donin ganes de llegir-lo perquè és difícil crear una història com la que es crea, amb uns pocs personatges dins d'unes oficines i poca cosa més.
    Daniel Benitez 4t A

    ResponElimina
  2. El mètode Grönholm és una obra que ens ha semblat molt interessant, i també molt peculiar. Ens han captivat els personatges i els diàlegs perquè tots són diferents, i les situacions que hi veus són molt estrambòtiques. A més, una vegada el comences a llegir, no pots parar, ja que et quedes amb les ganes de saber com acaba. Les proves són molt curioses i enginyoses; jo no podria pas inventar-me totes les proves, a més dels personatges i del llibre en si. La veritat és que ja m'esperava la realitat dels candidats. El que no m'esperava és la vida que ha portat el Ferran (...)
    Ens ha agradat molt: Nadia Jimber i Alba Liñan 4tA

    ResponElimina
  3. (Joel Molina 4t A) M’ha agradat molt el final de l’obra, i sobretot l'actitud del Ferran (...)
    (Marc Allepuz 4t A) És un final obert, un final que demostra la cara que té en Ferran. L’obra m’ha semblat molt bona ja que trobava una mica d’humor que feia que l’obra no sigués pesada i avorrida. La recomano.

    ResponElimina
  4. M'ha agradat moltíssim, ha estat molt intrigant i força graciosa, sense dubte la tornaria a llegir!
    Marta Pintado

    ResponElimina
  5. M'ha semblat un llibre molt bo i interessant per les maneres com avaluen els que volen la feina, també té punts molt divertits, però l'únic que canviaria seria el final perquè m'ha semblat horrible. Tot i això és un bon llibre i el recomano a tothom.
    Guillem Tresené 4t B

    ResponElimina
  6. El llibre m'ha semblat molt divertit, potser una mica curt, podrien haver fet més proves per allagar-lo, però el llibre en si, és molt bo. L'única cosa que no m'ha agradat gens ha sigut el final del llibre, prefereixo mil vegades el final de la pel•lícula, em vaig quedar molt trastocat.
    Àlex Espinosa Millán

    ResponElimina
  7. M'ha semblat un bon mètode per escollir un candidat per a un treball.
    Guillem Edo 4t A

    ResponElimina
  8. M'ha agradat bastant el llibre. És molt diferent a altres que he llegit. El final és l'únic que canviaria. El recomano ja que es molt fàcil de llegir i molt entretingut.
    Anna Muñoz 4t B

    ResponElimina
  9. Joel, Cristian i Ariadna4 de gener del 2016, a les 16:04

    Joel Gros: M'ha semblat un llibre molt interessant.
    Cristian Cánovas: Ha sigut una història molt divertida i apassionant.
    Ariadna Sánchez: En cap moment saps el que passarà i és molt interessant.

    ResponElimina
  10. El llibre al principi no em semblava gens interessant, a simple vista no és un llibre que cridi l'atenció. Però a mida que anava llegint m'agradava més i més, és un dels pocs llibres llegits a classe que m'ha agradat, per això el recomano ja que és molt entre tingut i no és el típic llibre.
    Leire 4A

    ResponElimina
  11. Aquest llibre ha estat interessant. Al principi pensava que no m'agradaria per la portada i el títol, però al final em va agradar. Els personatges són divertits i això fa que no t'avorreixis.
    Laura Escobar 4t B

    ResponElimina
  12. Em va semblar un llibre molt interessant des del moment que els 4 protagonistes entren a l'oficina i ningú sap qui els havia d'entrevistar,després les proves també són bastant curioses i gracioses. M'ha semblat un bon llibre i el recomano.
    Joel Molina

    ResponElimina
  13. Aquest llibre és el que més m'ha agradat dels que hem llegit, ha sigut molt divertit, i he estat molt intrigada per cada capítol, és molt interessant.
    Yaiza Pintó 4t B

    ResponElimina
  14. M'ha semblat una història bastant bona sobretot perquè fa que ho segueixis tot amb atenció perquè és una història de comèdia i entreteniment, per això la recomano a la gent que li agrada la comèdia perquè li agradarà molt.
    Brian Rufian Ortiz 4t A

    ResponElimina
  15. El llibre El Mètode Grönholm en general m’ha agradat. La idea de l'entrevista en grup, les històries dels personatges, les proves, com és el Ferran... En general tot m’ha agradat molt, excepte el final. Jo el final el canviaria. No em crec que el Ferran, sabent com és ell, es quedi callat en aquesta situació. A mi el final de la pel•lícula m’ha agradat més, jo posaria aquest final també al llibre. Joel Rodríguez 4t B

    ResponElimina
  16. Aquest llibre m'ha semblat molt interessant sobretot l'actitud dels personatges i la forma en què s'expressa cadascun.
    Inmanol García 4tA
    Em va agradar molt aquesta obra, sense dubte aniria a veure-la a un teatre, em va agradar molt l'actitud dels personatges, potser més que les proves. Daniel Sánchez 4t A

    ResponElimina
  17. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és d'humor però es presenta en una obra d'una selecció de personal per a una gran multinacional com és Dekia, tot sembla molt seriós fins que els donen la primera prova.
    Pepe Carmona

    ResponElimina
  18. És un dels millors llibres que hem llegit a classe, perquè t'enganxes molt a la història per saber qui és l'entrevistador dels quatre i és molt entretingut.
    Mikel Lozano 4t A

    ResponElimina
  19. En general el llibre ha estat bastant bé, és una lectura molt original i que ensenya el dia a dia a l’hora de l’entusiasme de trobar un bon treball. El final penso que l’han deixat molt obert, no m’ha agradat perquè m’esperava molt més, però per tota la resta, el llibre ha estat genial.
    Cristina Chozas

    ResponElimina
  20. La veritat és que el llibre em va interessar molt. Em va semblar molt entretingut i em sembla que és un mètode molt bo.
    Eric Olmo 4t B

    ResponElimina
  21. El llibre m'ha agradat perquè és original i divertit. Està molt ben escrit i crec que pot agradar a qualsevol. Cada vegada que acabava un capítol volia llegir un altre. És un llibre imprevisible i entretingut. M'agradaria alguna mena de continuació.
    Cristian Lafuente García 4t A

    ResponElimina
  22. Aquest llibre m'ha semblat dels millors que hem llegit durant tots les cursos. M'ha agradat molt. La història és molt propera al lector, et sents un més de la història. És un llibre que t'enganxa, no vols deixar de llegir-lo i el final és molt inesperat, imprevisible. M'agrada perquè és un llibre imprevisible. No saps el que passarà.
    Dani Villanueva

    ResponElimina
  23. La veritat és que és un llibre molt entretingut,però m'ha agradat més veure la pel•lícula, ja que entenc millor les coses de manera visual. No ha estat gens malament l'obra, només que s'ha de pensar molt i això és el que ho fa divertit. Marina Ortega Montero

    ResponElimina
  24. Aquest llibre m'ha semblat un dels millors que hem llegit a classe. M'ha agradat molt. És un llibre divertit i que t'enganxa. L'únic que no m'ha agradat és el final, jo el canviaria i posaria el de la pel•lícula. És un llibre molt entretingut i el recomano.
    Melina Arriaza 4t B

    ResponElimina
  25. Aquest llibre m'ha encantat, encara que el final del final no m'ha agradat molt però és molt interessant i divertit.
    Joel Gallego

    ResponElimina
  26. Jesús -M'ha agradat molt aquest llibre, et fa ser molt proper amb la història que explica i també et poses en la pell amb cada personatge i aprens a ser més humil amb les oportunitats de treball. Ha sigut un dels millors llibres que he llegit. Agraeixo a l'autor aquesta entretinguda història .
    Yoel -Al final de tot, malgrat que el Ferran no va aconseguir el treball, va aconseguir fer-li creure als empleats de l'empresa que ell estava enviat per avaluar el seu sistema de contractació. En la meva opinió, és una història interessant i jo hauria contractat el Ferran, ja que al cap i a la fi, malgrat que ells no ho hagin volgut reconèixer, és el candidat adient per al treball.
    Jesús i Yoel, 4t A

    ResponElimina
  27. Aquest llibre m'ha semblat molt entretingut ja que fa uns girs imprevisibles. És un llibre d'humor amb proves bastant curioses, que fa que t'enganxis. M'ha agradat més el final de la pel•lícula.
    Elena Marruecos 4t B

    ResponElimina
  28. Per ser el primer llibre de teatre que llegeixo està molt bé. De la forma que comença no m'havia esperat que fos aquest final, però és bastant divertit. M'ha agradat molt i el recomanaria.
    Maria Ascaso 4t B

    ResponElimina
  29. A mi el llibre m'ha agradat bastant, ja que en estar extret d'una obra de teatre és molt dinàmic i hi ha molt diàleg. A més, és entretingut pel tema de les proves. Són proves divertides amb humor, ironies, etc. Si hi sumem la forma d'actuar dels personatges és una molt bona obra. El final del llibre ha estat bé, tot i que és totalment diferent que el de la pel•lícula. Potser ha sigut una mica tallant i directe però està molt bé tal i com és.
    Sergio L. 4t A

    ResponElimina
  30. Aquest llibre m'ha agradat molt i m'ha semblat més interessant que els altres que ja hem llegit. M'ha agradat molt que aquesta història tan divertida passi en una situació tan quotidiana com una entrevista de treball. L'únic que no m'ha agradat ha sigut el final, prefereixo el de la pel•lícula.
    David Martín

    ResponElimina
  31. Ens ha agradat bastant en general, ens ha sembla tinteressant. També ens ha semblat divertida la manera en què s'organitza el llibre, com si fos un teatre. És entretingut i et deixa amb intriga des del principi per saber qui és el que menteix. El final ens ha agradat més el de la pel·li.

    Aurora Garcia i Paula Pedrola, 4tB

    ResponElimina
  32. El final de l'obra no em va agradar molt. El final és massa curt i en Ferran no actua com ha actuat en tota l'entrevista. En canvi crec que és millor el final de la pel•lícula, ja que els deixa amb la boca oberta, i això es característic en la seva personalitat. Deixant de banda el final, jo considero que ha estat molt bé el llibre com la pel•lícula, i si hagués de recomanar algun llibre o pel•lícula, sense cap dubte escolliria aquest. M'ha agradat bastant, i espero que vosaltres el gaudiu tant com jo.
    Pedro Ascaso

    ResponElimina
  33. Aquesta lectura m'ha semblant interessant. Clar que al principi, quan vaig llegir el títol no em feia cap interès. Però quan vaig veure que era una obra de teatre doncs em va donar curiositat per veure con es desenvoluparia. M'ha agradat molt sincerament a més que era molt divertit com interactuaven els participants d'aquell procés de selecció tan peculiar com és el mètode Gronholm.
    Awa Coulibaly

    ResponElimina
  34. Aquest llibre ens ha agradat bastant ja que és molt entretingut i interessant. Una vegada que comences a llegir, no pots parar perquè la història t'enganxa. És una història molt divertida, i passa en una situació quotidiana, o sigui que això potser pot passar a la vida real. L'única cosa que no ens ha agradat ha sigut el final perquè creiem que no s'hauria d'haver quedat callat, preferim el final de la pel•lícula. Sandra Cervera i Alexia Prats 4tB.

    ResponElimina
  35. Aquest llibre m'ha semblat molt interessant. En estar escrit amb guions i cadascú tingui un paper el fa més entretingut i divertit. L'actitud de cada personatge estava molt marcada i es podia distingir perfectament a cadascú. El tema sobre el que tracta el llibre, el mètode, també em mostrava intriga i no podia deixar de llegir. El final m'ha agradat més el de la pel.lícula, però el del llibre també està bé. M'ha agradat molt.
    Neus López 4t B

    ResponElimina
  36. M'ha semblat original i encara que no m'agradi crec que té una història entretinguda, però no m'agrada el mètode aquest.
    Daniel Aguilera 4t B

    ResponElimina
  37. M'ha encantat, normalment no em solen agradar aquestes històries, però, la profunditat psicològica dels personatges és increïble i això m'ha enganxat. També m'ha agradat els canvis que dóna i no t'ho esperes. Simplement fantàstic.
    Nuria Sánchez 4t A

    ResponElimina
  38. Aquest llibre m'ha agradat molt,és molt divertit; el que passa és que el final del llibre el deixen molt penjat, no com a la pel·lícula.
    Jubal Edo 4t B

    ResponElimina
  39. M'ha semblat un llibre bastant interessant ja que ha tingut els seus apartats divertits, i en cada capítol tenia un punt d'intriga i fa que estiguis atenta. El recomano.
    Carmen Estévez 4tA

    ResponElimina
  40. Aquest llibre ens ha semblat molt interessant perquè trenca amb els esquemes que vas formant durant tot el llibre. Tracta d'un sistema de selecció molt original i molt poc vist. És sorprenent la manera en què es descobreix el vertader caràcter d'en Ferran, cada personatge és únic per la seva manera de ser. El final és impactant i ens va deixar impressionades.
    Cristina Rodríguez i Paula Martínez

    ResponElimina
  41. He de dir que la portada i la sinopsi no em cridaven gens l'atenció. Però quan vaig començar a llegir-lo, em vaig enganxar molt. La seva història t'atrapa. El que més em va agradar del llibre van ser els personatges, sobre tot la Mercè. I el diàleg també em va agradar molt. I sobre el final, des del meu punt de vista, no va arribar a les meves expectatives.
    Ainoa Ruz 4tB

    ResponElimina
  42. M'ha agradat molt, és una història molt entretinguda, divertida i interessant. Al principi no em va fer molta gràcia però al final em va agradar.
    Ainhoa Berraquero 4tB

    ResponElimina
  43. M'agrada el llibre, però l'autor deuria tenir molt temps lliure per escriure aquest mètode i amb un altre final jo crec que seria millor.
    Daniel Sánchez i Alberto Segura 4tB

    ResponElimina
  44. El llibre m'ha agradat molt, però ha sigut molt curt i el final no era el que m'esperava.
    Iván Martín

    ResponElimina
  45. El llibre m'ha agradat, però l'he vist massa curt i com que s'acaba molt de cop. No m'ha agradat el caràcter de la Mercè ni el del Ferran. L'he vist amb poc de sentit. Podria haver estat molt millor.
    Marc Alarcón

    ResponElimina
  46. En general m'ha agradat molt aquest llibre. Al prinicipi no em feia molta gràcia, però després quan anava llegint, cada vegada m'agrada més i no podia parar de llegir. Us el recomano!

    ResponElimina
  47. Iván, Víctor i Carlos18 de gener del 2017, a les 1:00

    Encara que no hem vist la pel·licula sencera ens sembla millor el llibre perquè et fa ficar-te en la història i no se't fa gens pesada ja que té la capacitat de captivar als lectors. Aquest llibre ens fa veure com de dolentes que són les persones i que mai et pots fiar de ningú.
    Iván López, Victor Guerrero i Carlos Portero

    ResponElimina
  48. Yusupha, Raúl i Ismael21 de febrer del 2017, a les 5:06

    En general, ens ha agradat bastant, ha sigut interessant, a vegades una mica còmic. El mètode ens sembla molt interessant i bastant eficaç, però el final del llibre no ens ha agradat gaire, perquè acaba una mica estrany, ens ha agradat més el final de la pel·lícula. Yusupha Kejera, Raúl Vadillo i Ismael Rodríguez

    ResponElimina
  49. Aquest llibre m'ha agradat molt. Ha sigut divertit, la part quan el Carles es vol canviar de sexe, però ha estat una mica curt el llibre. Però en general ha estat molt bé.
    Marc Martín

    ResponElimina
  50. Nosaltres opinem que ha estat un llibre fantàstic i interessant. És un llibre que t’enganxa, sempre vols saber el que passarà a la prova següent, i la veritat és que ens sorprenia. El llibre transcorre tota l'estona en un edifici, però això també el fa interessant ja que el mètode Grönholm, el que intenta és veure actuar els candidats. I per això si estan tota l’estona dins d’un edifici poden veure el que fan els candidats. Perè encara que ens hagi agradat moltíssim, ens ha decepcionat el final. Irene Uceda, Marta Andres i Joel Marruedo

    ResponElimina
  51. M'ha agradat molt aquesta obra perquè m'ha semblat molt curiós aquest métode i els personatges també m'han agradat molt. Albert Santaeularia i Mario Armijo

    ResponElimina
  52. Nosaltres pensem que la història és bastant completa, encara que el llibre sigui una mica curt, considero que és molt complet. A mi els llibres m'agraden; aquest estil, històries curtes però que sigui tot molt entendible, el llibre a la meva forma de veure és bastant complet i m'ha agradat i entretingut molt a l'hora de llegir-lo a classe. Ha sigut un dels millors i més entretinguts que hem llegit al col·le a classe. El recomenaría a la gent perquè és fácil de llegir i molt ràpid.
    Ivan Del Pozo Pascual

    ResponElimina
  53. Aquest llibre m’ha semblat molt interessant i sobretot molt original. Des del meu punt de vista crec que és un mètode de selecció de personal molt eficaç, ja que dóna l’oportunitat de conèixer els aspirants al lloc de treball d’una manera més propera. Sens dubte, recomano aquest llibre.
    Adrian Martin Rello

    ResponElimina
  54. En general, el llibre m’ha agradat molt i, a més a més, molt interesant i curt de llegir. Crec que la prova més idònia és la del refugi, ja que permet mostrar, com es desenvolupen davant d'una situació inesperada. L'aspirant que em sembla que té una actitud més reprotxable és l’Enric, ja que des del principi de la prova destaca massa. I la millor actitud la manté en Carles, ja que mai sobresurt en excés i manté bones relacions amb els altres companys. El llibre m'ha agradat bastant, ja que mostra força bé fins on podem arribar, tant per ser d'esprémer, com per esprémer amb la intenció d'aconseguir una finalitat. Encara que de manera una mica exagerada. El que més m'ha sorprès és l'escena final. Els sentiments no tenen cabuda en un món de negocis. La moral és amagada per la set de poder.
    Diego

    ResponElimina
  55. Pensem que el llibre ha sigut una mica interessant en segons quins aspectes. Hi ha cops en els que aconsegueix captar tota la teva atenció perquè el mètode que utilitzen és bastant estrany, mai havíem conegut una entrevista que es fes d'aquesta manera. Els personatges són bastant rodons, però hi ha cops que no ens semblen bé les seves actituds. Per últim, el final queda molt buit, és com si li faltés alguna cosa una mica més esplicativa, més fàcil de comprendre el primer cop que llegeixes l'últim paràgraf, però la resta està bastant bé encara que no ha sigut un dels millors llibres que hem llegit.
    Erika Lopez Mariscal i Oriana Villegas Lamont

    ResponElimina
  56. Hi ha moments a la història que et quedes molt centrat llegint, perquè fan un procés molt estrany, sobretot m'agraden molt els detalls que té.
    Joel Garcia 4tC

    ResponElimina
  57. Nosaltres dues estem d'acord amb l'piniò d'aquest llibre. Al principi semblava una mica avorrit però a mesura que anàvem llegint, el llibre era més interesant. Per nosaltres ha sigut molt curt,comparat amb la pel·lícula, però ha estat bastant bé. Nosaltres sovint no veiem aquest tipus de llibre o de pel·lícula, per això ens ha resultat una mica estrany. No ha sigut un dels millors llibres que hem llegit però ha estat diferent i força bé. Salma Rodriguez i Nuria Flores

    ResponElimina
  58. Sandra, Janet i Dakota28 de febrer del 2017, a les 4:30

    En general,pensem que aquest llibre ha sigut bastant interesant,entretingut i fàcil de llegir.El mètode ens ha semblat molt eficaç. Quan estàvem llegint volíem saber què passaria a la prova següent.L'actitud de cada personatge estava molt marcada i es podia distingir perfectament a cadascú. Ens ha agradat molt,us el recomenem.
    Sandra,Janet i Dakota

    ResponElimina
  59. Es un llibre superentretingut, ens ha agradat molt perquè té molta intriga fins al final, és un dels llibres que més ens ha agradat.
    Raul Lobo i Aniol Trigueros

    ResponElimina
  60. Personalment, ens ha agradat molt aquest llibre, ha sigut bastant interessant. Cada vegada que el professor recollia els llibres voliem saber que succeïa amb els personatges. Va aconsegueir captar tota la nostra atenció perquè el mètode que utilitzen és poc conegut. El recomenem a tots els lectors.
    Sandra Sánchez i Caridad Miguela 4t B

    ResponElimina
  61. Aquest llibre ens ha semblat a tots dos bastant interessant, només en llegir el començament ja ens vam quedar amb les ganes de saber el final, però el final no era el que ens esperàvem; el final ha estat estrany. Ens ha agradat algunes escenes com la de la prova dels barrets on han d'estar en un avió imaginari, i altres escenes. Dit això pensem que per alguns petits detalls la pel·lícula ha estat millor que el llibre.
    Angel i Noelia

    ResponElimina
  62. El llibre ha estat interessant. Nosaltres creiem que és una història innovadora. La idea que tot giri entorn a una entrevista de treball és diferent. a més, és la primera vegada que sentim a parlar d'aquest tipus d'entrevista tan rellevant. Les proves són una mica excessives pel nostre gust, però estan molt ben pensades. Nosaltres recomanaríem el llibre perquè ens ha semblat molt curiós i que li podria interessar a bastants persones.
    Ismael, Sergio i Joel

    ResponElimina
  63. Aquest llibre ha sigut molt diferent a tots els que he llegit fins ara. Ben bé no sabria com qualificar-lo ja que tampoc té un gènere definit. No és de misteri ni d'amor ni tampoc una comèdia, però m'ha semblat molt interessant el tema del que parla la història, és a dir, el mètode d'elecció per a un candidat a un bon lloc de treball en una multinacional. Ha estat entretingut de llegir i no ha sigut gens pesat ni cansat de llegir. Sí que el recomanaria a qui estigués interessat en llegir-lo.
    Laia Jordà

    ResponElimina
  64. Mai hagués cregut que un llibre així m'agradaria, em va agradar molt no saber qui era el veritable candidat per al treball, no saber qui és, et fa llegir el llibre sencer perquè et deixa amb molta intriga. És un llibre molt bo.
    Gerard Martínez

    ResponElimina
  65. Aquest llibre m'ha agradat molt, t'hi enganxes només llegint la primera pàgina del llibre. És molt entretingut, la història del llibre em sembla molt entretinguda, el personatges ho fa genial i el final és molt inesperat.
    Yago Núñez

    ResponElimina
  66. M'ha agradat perquè és un llibre diferent que no parla d'històries típiques, si no que ens parla sobre un bon lloc de treball i és una cosa que ens servirà per aprendre una mica per al nostre futur.
    Mircea Olteanu

    ResponElimina
  67. Aquest llibre m'ha agradat bastant, també és molt enganxós i té el seu punt d'intriga. El llibre no tenia molt clar i era una mica lios, però quan vaig veure la pel·li se'm va quedar tot molt clar i ràpid. També dir, que el final de la pel·li va ser inesperat i això va ser que no m'agradés molt el final.
    Ruben Pizarro

    ResponElimina
  68. Recomanable per a tothom perquè té una història que t'enganxa des del principi, i fa que no pugui deixar-ho a mitges. Té un final molt bo.
    Ian Moliner

    ResponElimina
  69. Aquest llibre m'ha agradat molt però el profe sempre ens tallava el llibre en uns moments en els quals et quedaves amb la intriga i per això crec que també s'ha fet més interessant.
    Bianca P.F.

    ResponElimina
  70. És un llibre molt xulo, m'ha agradat molt, però pel meu gust ha sigut massa curt.
    David Pina97

    ResponElimina
  71. M'ha encantat aquest llibre, és molt peculiar i entretingut, fins i tot té moments divertits, no és com altres llibres que saps des d'un principi com acabarà la història, aquest des del moment primer ja et crida a seguir llegint i no saps què passarà... He de dir que el final ha estat millor el de la pél•lícula, recomano les dues coses.
    Tania Melo

    ResponElimina
  72. Aquest llibre m'ha semblat molt interessant i ha estat una de les millors trames que he llegit mai. També, al veure la pel·lícula, t'ajuda a entendre coses que més tard llegiríem. En conclusió, m'ha semblat un llibre molt ben treballat, amb un fil conductor entenedor i que et fa endinsar-te en la mateixa trama que et planteja.
    Andrea Mejías

    ResponElimina
  73. M'ha agradat molt ja que era curiós veure com feien una entrevista d'aquesta manera, encara que és molt bona idea per conèixer millor els candidats i saber més de la seva actitud sobre les proves que els posen. Per mi haurien de ser més així les entrevistes de treball.
    Ainhoa Molina 4tA

    ResponElimina
  74. Aquest llibre m'ha agradat molt però el que no vaig acabar deentendre va ser el final perquè acabava molt estrany.
    Tania Palomino

    ResponElimina
  75. Ens ha semblat un llibre molt divertit i la història és molt entretinguda, no ens esperàvem aquest final, recomanem aquest llibre a la gent que li agraden les històries de aventures i els llibres interessants.
    Álvaro Gomez i Alexis Linares

    ResponElimina