Institut Marina

dimarts, 19 de desembre del 2017

Wonder, R.J. Palacio

L'Auggie va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a una escola normal. Fins ara. L'Auggie és un nen normal, però amb una cara fora del corrent. Podrà convèncer els seus nous companys que és com ells, malgrat les aparences? És la història de l'August, però és la història també de cada lector. Plena de bondat i coratge, Wonder és un llibre que ens mostra la bellesa que tenim al nostre voltant.

29 comentaris:

  1. Dani.C.R,Álvaro.B.M,David.A.G.15 de gener del 2018, a les 23:54

    Ens ha agradat el llibre perquè ajuda als nens que han patit o estan patint bullying, perquè no tinguin por.
    Dani.C.R,Álvaro.B.M,David.A.G.

    ResponElimina
  2. Wonder no és com qualsevol llibre. És una novel·la que ens ha transmès sensacions de felicitat i tristesa, de fúria i d'alleujament... Tots els personatges inclòs l'August fan que puguis sentir els sentiments que transmeten. Sobretot el personatge principal. L'Agust és una meravella. Apte per a tots els públics.
    Alicia i Lucia 1r ESO E

    ResponElimina
  3. Nosaltres pensem que aquest llibre és molt interessant perquè el tema que tracta, el bullying, està passant molt en l'actualitat. Recomanem aquest llibre perquè és molt divertit, interessant i perquè la història que conta és molt maca.
    Judith i Yaiza 1rE

    ResponElimina
  4. Trobem que el llibre ha tractat molt bé el tema del bullying. Trobem que també és interessant que en els altres llibres tots tinguin dos ulls en la portada i en de l'August només un.
    Iker, 1rE

    ResponElimina
  5. A mi Wonder m'ha agradat molt perquè aprens que per ser diferent d'aspecte no has de ser diferent dels altres i per moltes calamitats que passis no et pots desanimar, sobretot no hem de discriminar a ningú per ser diferent i que quan intentem conèixer-los ens adonem que tenim coses en comú.
    Erik Cendon 1r E

    ResponElimina
  6. A nosaltres, ens agrada que aquest llibre faci reflexionar sobre el bullying. El que no ens agrada és que es riguin d'ell. Ens ha encantat, el llibre.
    Carmen, Abril i Dulce, 1rE

    ResponElimina
  7. Pensem que el llibre ha sigut molt entretingut i la novel·la ha sigut molt interessant. També ens ha agradat perquè tracta del tema del bullying i es veu com supera el bullying i aconsegueix amics bons. Saul, Jon, 1rE

    ResponElimina
  8. Ens ha agradat molt el llibre ja que ens hem adonat que el bullying serveix per fer mal a les persones. I que la gent que té defectes són iguals que la resta. Nosaltres recomanaríem el llibre de WONDER.
    Irene, Ruth, 1rE

    ResponElimina
  9. És un llibre molt xulo, que passa a les escoles perquè a l'August li fan bullying. Eudald Herrero Córdoba, 1rA ESO
    Wonder és una meravella. L'Auggie és un personatge que no podràs oblidar mai.És un escarment que t'ensenya a no fer bullying. Francesc Moreno Sánchez, 1rA ESO

    ResponElimina
  10. El llibre és molt interessant; explica com un nen pot passar per una vida difícil com per exemple el bullying i que no importa l'aspecte físic.
    Alba Royo, 1rA Iris Gracia, 1rA

    ResponElimina
  11. Aquest llibre ens ha agradat molt perquè té sentiments. I no em sembla bé que el Jack Will es comportés així amb l´August i que no importa el físic.
    Hugo i Carlos F1

    ResponElimina
  12. El llibre ha estat molt interessant perquè et fa aprendre molts valors. El físic no importa, impoprta el de dins.
    Gerard 1rA. Manel 1rC. Pol 1rA.

    ResponElimina
  13. Lucia, Beverly i Maria16 de gener del 2018, a les 1:46

    És un llibre molt bonic, és molt interessant..., et fa adonar del que passa al món!
    PD:La portada és molt maca.
    Lucia,Beverly i Maria 1rA i 1rC :3

    ResponElimina
  14. A mi m'ha semblat interessant i molt trist. A mi m'ha agradat molt i és molt bonic. No m'ha encantat, però està bé.
    Antonio, Adan, Kevin Grup:1rA

    ResponElimina
  15. El recomanem però no és el millor llibre del món. És un bon llibre, amb una història interessant sobre un nen amb problemes facials que ha d'afrontar una sèrie de problemes. Li donem 4 estrelles.
    Marcos (1rC) i Alvaro (1rA).

    ResponElimina
  16. El llibre ens ha agradat moltíssim en general, ha estat molt bé. La pel·lícula també ens ha agradat molt. L'August és molt valent amb la seva deformació, demostra la seva valentia. Al final tots es fan amics i s'ho passen genial. Passa per molts moments, dolents i bons. Demostra alegria i que encara que té una deformació mai es rendirà.
    Nora i Claudia 1r A

    ResponElimina
  17. El llibre Wonder ens ha semblat molt sentimental, al llegir-ho és com si fossis l'August. Està molt ben escrit perquè s'explica com se sent al patir bullying. L'August és un noi que fa que tot es vegi més fàcil, perquè no pensa tant en allò dolent, se centra més en allò bo. Gràcies , Wonder!
    Nadia i Iris 1r C

    ResponElimina
  18. Que creiem que està bé per a la gent que està passant bullying perquè s'adonin que són com són i no s'han d'avergonyir per cap defecte. Maria i Soraya, 1r C

    ResponElimina
  19. Ens ha agradat perquè el llibre t'ensenya que el físic de la persona no importa, i que l'important és la personalitat i el cor de la persona i per això no hem de fer bullying a ningú. Recomanem el llibre!
    Ainhoa 1rA, Ana 1rC

    ResponElimina
  20. Ens ha agradat perquè s'ha de parlar del bullying. I ens ha agradat la part de la Summer i el seu capítol. Creiem que està perquè ho llegeixi la gent que està passant bullying. Perquè s'adonin que són com són i no s'han d'avergonyir per cap defecte o complicació.
    Iker A. i Zaka C. 1rD

    ResponElimina
  21. Aquest llibre ens ha agradat molt perquè et fa reflexionar sobre el bullying. A més a més ens agrada que hi ha hagut persones que han ajudat l'afectat. Nosaltres us recomanem aquest llibre, perquè us farà reflexionar molt.
    Noa 1rD i Paula 1rD

    ResponElimina
  22. El llibre a vegades ens ha resultat una miqueta avorrit perquè es feia molt pesat, però hi ha a vegades que ens ha resultat molt bo.El que més ens ha agradat és quan el Jack li dona un cop de puny al Julian. Ens ha agradat perquè resulta molt important per la nostra societat amb el tema del bullying. Yeneva 1rD, Itziar 1rD

    ResponElimina
  23. Ens ha agradat aquest llibre perquè l'August és un noi molt fort, ha sabut suportar el que suposa el bullying, i ha fet fortes amistats. També el llibre està molt bé perquè pots veure el punt de vista de diferents personatges. És un gran llibre.
    Michelle Cardenas i Yasmina Bordanova

    ResponElimina
  24. Ha sigut molt interessant llegir aquest llibre perquè treballem els valors de l'amistat i el bullying: dos valors que hem de saber que el bullying no es fa però l'amistat s'ha de conservar i se n'ha de tenir molta.
    Iker.F, Ivan.A i Cristian.F 1rD

    ResponElimina
  25. És un llibre que et fa reflexionar sobre el que està passant a moltes escoles, és un tema molt delicat. Amb aquest llibre et pots adonar i pots sentir el que està patint l'August. Jo recomano molt aquest llibre! Yasmine, Denise L. 1rD

    ResponElimina
  26. A nosaltres ens ha fet reflexionar. Ha sigut un dels millors llibres que hem llegit les tres. És un llibre molt bonic. Creiem que el tema del bullying és un tema molt complicat. És un llibre que parla de superació, sobretot.
    Sara, Laura, Maria

    ResponElimina
  27. La veritat és que ens ha agradat molt el llibre. Tracta sobre un tema molt interessant, el bullying. Ens ha fet reflexionar molt el context del llibre, també és una ajuda per als nens que el pateixen. Això ens fa reflexionar per la gent que hem de confiar. És un llibre divertit i trist a la vegada. Gràcies!
    Yassmine Aawil i Paula Miranda 1r D

    ResponElimina
  28. Ens ha agradat molt, perquè és un llibre que et fa reflexionar sobre temes que et podria passar i a molta gent li passa. I crec que llegint aquest llibre ho podem solucionar. Aleix i Nicol 1r ESO D

    ResponElimina
  29. El llibre m'agrada molt pel tema que parla i com ho arreglen (sobretot el nom del senyor culet). Et fa reflexionar molt sobre l'amistat i el que és el bullying (i els que ho fan). Has de tenir molta cura perquè potser estàs fent bullyng. No faCis bullying, para'l!
    Derek

    ResponElimina