Institut Marina

dilluns, 13 de setembre del 2021

Operació Kyoto, Àngel Burgas

En Pol aviat farà catorze anys i la seva padrina li regala un viatge per anar a veure-la a Londres. És el primer viatge que fa sol i s'ho vol passar molt bé. Quan arriba a l'aeroport, ella no l'ha anat a buscar. On deu ser? Des d'aquest moment, es veu immers en una aventura amb mafiosos i policies d'incògnit, on ell té, sense saber-ho, un paper molt important.



94 comentaris:

  1. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven de Londres i es va quedar sol.
    Juan Moreno 1r F

    ResponElimina
  2. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares no eren els seus pares. Encara no es podia moure. Se li va caure la motxilla i uns dels suposats pares va mirar cap enrere i en Pol es va adonar que no eren els seus pares.
    Bruno Padilla 1r F

    ResponElimina
  3. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxaven. Va anar cap a ells i els va dir...
    -Mare, què hi fas tu amb maleta, anan-te'n?
    I la mare va preguntar:
    -Qui ets tu? -potser va perdre la memòria?
    Karoline De Los Santos 1r F

    ResponElimina
  4. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa com els seus pares marxaven amb un altre avió. El Pol no sabia què fer, així va agafar la seva motxilla i els va seguir. Quan els va atrapar, els va cridar. La mare es va girar, estava espantada. De sobte, sense poder fer res, un dels orientals el va agafar, l'hi van donar unes claus de casa seva i el van fer fora.
    Bianka Andrea Loor Taborga 1r F

    ResponElimina
  5. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares es treien una màscara de les seves cares i es convertien en altres persones. El pare ara s'havia transformat en un noi hippy, amb el pèl roig. I la mare s'havia convertit en una japonesa molt guapa i amb ulleres de sol.
    Carmen González López
    1r F

    ResponElimina
  6. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares arribaven amb el cotxe. Va anar corrents i va pujar al cotxe. Quan van arribar a casa, la Diana els esperava i els va preguntar sobre l'àlbum de fotos. Els seus pares els ho van explicar i no era com la Diana va pensar que era.
    Paula Redondo Monràs 1r F

    ResponElimina
  7. En Pol, iimmòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares pujaven a l'avió cap a Londres preocupats pel seu fill. En Pol estava corrent per agafar-los, però era ja molt tard ja que els seus pares ja van entrar a l'avió i se'n van i deixen en Pol sol a l'aeroport.
    Ahmed Jaha 1r F

    ResponElimina
  8. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares pujaven a l'avió. No podien marxar sense ell! Llavors, el noi va tenir una idea arriscada: pujar a l'avió. No tenia el tiquet, però sense que el veiessin, ho va fer. Va anar al lavabo de l'avió i va trucar a la seva germana per la seva escapada. Però quan va sortir, una dona al darrere seu amb els llavis carnosos que mai havia vist, va dir: "Així que tu ets en Pol".
    Amaia Isamit Aguilera 1r F

    ResponElimina
  9. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares pujaven a un cotxe vermell. Van tenir un accident i van morir.
    Abdelkarim Bouyomad 1r F

    ResponElimina
  10. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxaven en un avió amb la Gasela i el seu marit! Marxaven cap a un avió direcció a Turquia. En Pol es va apropar als seus pares, i els va preguntar que on anaven, no havien de recollir-lo? Els seus pares l'únic que van dir és: Qui se suposa que ets tu? Els seus propis pares no saben qui és el seu fill? De cop i volta la Sara li va fer una abraçada per l'esquena al Pol. En Pol s'havia equivocat de persona.
    Naroa López Rubio

    ResponElimina
  11. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares disparaven als policies per impedir que els detinguessin. Resulta que eren els caps de la màfia. En Pol no s'ho pot creure. Amb catorze anys no sabia qui eren els seus pares, ni a què es dedicaven.
    Antonio Alvarez 1r F

    ResponElimina
  12. En Pol, inmòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares agafaven un avió per al Japó, concretament a Tokyo. El pol va anar corrent amb ells però els pares van córrer cap a l'avió mentre en Pol plorava sense parar. I al final van pujar a l'avió i en Pol es va quedar sol amb la Diana perquè no hi havia ningú. Però els van trucar els pares i els van dir que el seu germà estava en perill.
    Continuarà...
    Dídac Alegre Garrido 1r F

    ResponElimina
  13. En Pol, immòbil , amb la motxilla als peus, observava com els seus pares
    anaven emmascarats cap a l'aeroport. Va decidir seguir-los va veure com registraven un vol cap a Helsinki.En Pol, confús, va trucar al telèfon fix de casa seva. Va respondre la Diana.
    -Hola? Qui ets?
    -Diana, soc en Pol! Els pares t'han dit si se n'anaven de viatge?
    -No, havien dit que anaven a buscar-te a l'aeroport. Que no estan allà?
    -No,se n'han anat i amb una màscara molt estranya.
    -Que estrany!
    -Diana, et deixo, ja veuré què faré amb aquesta situació.
    -Adeu, Pol!
    En Pol va trucar la Yoko i li va dir què estava passant. La Yoko va dir que ja s'ho esperava. Que ja té tota la situació controlada. En Jorge, que estava al costat, va dir que anem per la Diana i anem per allà. Anaven per allà i tot estava bé, però quan entren a l'avió es troba una sorpresa molt grossa...
    Saikou Omar Kanyi Saidy 1r F

    ResponElimina
  14. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven comprant bitllets d'avió que anaven a Japó. Llavors va tornar a trucar a la seva germana per dir-li que se n'anaven a Japó, fins que la Diana es va adonar que en l'àlbum de fotos de la mare apareixen el pare i la mare al Japó: potser havien de fer alguna cosa important a Japó, però era impossible ja que no podien deixar els seus fills sols i menys a l'aeroport.
    Dylan José Morales Muñoz

    ResponElimina
  15. El Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa com els seus pares marxen, com si anessin a agafar un avió, per anar a un lloc. El Pol amb cara preocupada va trucar a la seva germana per preguntar-li, i no li va contestar. El Pol va anar a seguir els seus pares, però ja era tard. Va buscar per tot arreu però no els va trobar. Sol i trist, va agafar un taxi i va marxar cap a casa. Quan va arribar no hi havia ningú. Va trencar una finestra per entrar, però els veïns els van veure i van trucar a la policia. El van enxampar, el Pol els va explicar tot el que havia passat, resulta que els seus pares estaven en cerca i captura. Van marxar cap a un altre lloc amb la seva germana. Jose Alejandro Misnaza 1r F

    ResponElimina
  16. El Pol,immòbil,amb la motxilla als peus,observa com els seus pares marxaven a Hawaii per un treball secret.
    En Pol va veure'ls a la cadira d'espera
    per agafar el vol a Hawaii. En pol va anar
    cap allà. Quan estaven a tres metres van
    desaparèixer entre la multitud. En Pol va
    demanar un taxi per tornar a casa.
    Marc Segura 1r F

    ResponElimina
  17. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares caminaven cap a ell amb la seva germana Diana.
    En Pol va anar corrent cap a ell i els va fer una abraçada molt forta. De tornada a casa els pares i la Diana li van fer un munt de preguntes, en Pol va respondre totes les preguntes una miqueta estressat.
    Jade Torres Rodriguez 1r D

    ResponElimina
  18. En Pol, immóbil,amb la motxilla als peus, observava com els seus pares li tenien una sorpresa: van anar a un parc d'atraccions.Van arribar i en Pol va pujar a totes les atraccions.
    Daniel Teruel, 1r D

    ResponElimina
  19. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com el seus pares veien una pel·lícula de terror.
    Joel Alcaraz Cabús, 1r D

    ResponElimina
  20. En Pol, immòbil amb la motxilla als peus, observava com els seus pares parlen amb una noia molt estranya i diuen que volen comprar un rellotge. En Pol es va quedar de pedra i va anar a preguntar-los què havia passat. Només estaven comprant un rellotge per a la Giovanna.
    Andrea Marcos López, 1r D

    ResponElimina
  21. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxaven en un avió. Va ficar-se a l'avió amb ells, després d'haver-los seguit, i va viatjar fins a Frankfurt i després una altra vegada fins a Kyoto. Quan va arribar allà va veure algú en cadira de rodes. "En Rufus", es va dir.
    Joel Sánchez Soria, 1r D

    ResponElimina
  22. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares esperaven l'avió, no perquè vagin fora al Japó, sinó que estan esperant als seus amics perquè li volen fer una sorpresa a la germana del Pol, Diana.
    Mia Martín
    1rD

    ResponElimina
  23. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven. Ell va anar corrent però hi havia com una capa invisible que no el va deixar passar. De cop va despertar a la seva habitació, tot havia sigut un somni. Però resulta que avui anava de viatge a Londres. Començava el seu malson. Nathalia Di Lascio, 1r D

    ResponElimina
  24. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares anaven corrent cap a l'avió. Després, en Pol es va pegar un esprint i es va colar a l'avió perquè hi havia molta gent. A l'avió es va adonar que no eren els seus pares, va intentar trucar-los però no tenia bateria al mòbil...
    Rayan El Habil 1rD

    ResponElimina
  25. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares el miraven en el trajecte del cotxe, i els pares l'observaven com que estava molt concentrat en el llibre i li diuen: Pol, quin llibre llegeixes? I el Pol respon: el llibre es diu Operacio kyoto, el millor llibre per a tothom.
    Eric Abad, 1r D

    ResponElimina
  26. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven amb un avió cap a Xina. En Pol no sabia què dir, estava molt sorprès, no sabia què fer. En el moment va decidir agafar un taxi ja que els seus pares no contestaven el telèfon. En aquell moment en Pol es va despertar i tot va ser un somni.
    Aitor Mogena, 1r D

    ResponElimina
  27. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares anaven de viatge i el deixaven sol a l'aeroport. Ell creia que els seus pares no l'havien vist, no es podia quedar de braços plegats; havia de fer alguna cosa, havia de seguir-los.
    Diana Cendón Hermosilla, 1r D

    ResponElimina
  28. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares eren ficats dins d'un cotxe de policia. Ell no entenia què passava fins que un poli anomenat Mateo li va explicar que els seus pares eren membres d'una banda de mafiosos anomenada Bary Borun. I que per múltiples delictes no podien estar en llibertat.
    Leyre Ponce Domínguez, 1r D

    ResponElimina
  29. En Pol, immòbil, amb la motxilla als seus peus, observava com els seus pares anaven a agafar un avió a Frankfurt amb uns japonesos. Però va anar corrent per parar-los i va veure que no eren ells. Estaven al darrere. Va anar amb ells i van anar cap a casa.
    Iker Marquez Font, 1r D

    ResponElimina
  30. Emanuel Mantilla Aranda10 de març del 2022, a les 8:14

    En Pol, immòbil, amb la motxilla als seus peus, observava com els seus pares es posaven cada vegada més nerviosos. En un moment es va assabentar en Pol que una cosa anava malament i que actuaven d'una manera molt rara. Després es va assabentar que el volian matar.

    ResponElimina
  31. No m'ha agradat del tot, però una mica sí, perquè hi ha parts interessants, però altres no. Així que està bé.
    Romaissa El Aouadi, 1r D

    ResponElimina
  32. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven parlant amb una persona desconeguda. Després van pujar al cotxe i se'n van anar. En Pol va agafar un taxi i va seguir-los fins que van arribar a un lloc que hi havia una empresa que posava "InEXFREE".
    Ainhoa (Ying yi)He 1r ESO B

    ResponElimina
  33. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares entraven a l'hotel de Barcelona, a un de cinc estrelles. En Pol va entrar i va veure que els pares s'havien reunit en aquest hotel amb la Gasela Nipona. Va escoltar quasi tota la conversa dels pares i la Gasela Nipona.
    Cristian Ros, 1r B

    ResponElimina
  34. En Pol, immòbil, amb la motxila als peus, observaba com els seus pares li volien treure la motxilla perquè pensaven que guardava alguna cosa estranya dins.
    Nouh Ouchan Ikarry, 1r B

    ResponElimina
  35. En Pol , immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares entraven a l'hotel de Barcelona, a un de 5 estrelles. El Pol va entrar i va veure que els pares s'havien reunit en aquest hotel amb la Gaela Nipona. Va escoltar quasi tota la conservació dels pares i la Gasela Nipona.
    Aina Sotodosos Alcalde, 1r B

    ResponElimina
  36. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven preocupats per la seva germana, es veu que estava "gelosa" pel meu viatge. Però ja li estava bé, ella sempre és la mimada i sé perfectament que la meitat de les coses no se les mereix.
    Mar Justo, 1r B

    ResponElimina
  37. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven corrents. Per què se n'anaven? En Pol els va seguir. 20 minuts després van parar a un carrer desconegut. El pare es va girar lentament. 1. 2. 3...
    - Sorpresa.
    Va dir. Segons després tots van desaparèixer. Allà estava en Pol, tot sol, confós i perdut un altre cop.
    Carla Rubio Couceiro, 1r ESO B

    ResponElimina
  38. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares morien.
    Neus Ortega Torralbo, 1r B

    ResponElimina
  39. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxaven amb aquell grup estrany de persones i no feien cas a en Pol. Ell ja no sabia què dir. Com que sabia que estava la Diana a casa va sortir d'allà i amb els diners que li quedaven va demanar un taxi cap a casa seva. No sabia què li esperava en tornar de casa.
    Martí López Clotet, 1r B

    ResponElimina
  40. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares conduïen ràpidament i sense voler van atropellar a la Yoko. Més tard van veure el cadàver d'ella i van veure que ella portava una màscara perquè en realitat era una noia albina.
    Iris Alba García, 1r B

    ResponElimina
  41. Entraven a l'hotel de Barcelona, a un de 5 estrelles. El Pol va entrar i va veure que els pares s'havien reunit aquesta hora amb la Gasela Nipona. Va escoltar quasi tota la conversa dels pares.
    Laia López Sánchez, 1r B

    ResponElimina
  42. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares entraven a l'hotel de Barcelona, a un de 5 estrelles. En Pol va entrar i va veure que els pares s'havien reunit en aquest hotel amb la Giovanna. Va escoltar quasi tota la conversa.
    Zoe Molero Jemez, 1r B

    ResponElimina
  43. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares es van oblidar i van arribar a Barcelona i en Pol va explicar les seves aventures als seus amics. I en Pol va estar feliç tota la seva vida.
    Jacob Boza Mayor, 1r B

    ResponElimina
  44. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares arribaven a l'areoport per agafar el vol per a París.El Pol estava corrent per agafar-los, però ja era molt tard, ja que els seus pares ja estaven a l`avió. Finalment no els atrapa i de nou es queda sol.
    Brayan Rivas Peñalver, 1r B

    ResponElimina
  45. En Pol i els seus pares van córrer perquè l'edifici s'estava cremant i també les seves maletes de viatge amb tota la roba. Se les havia oblidat.
    Nadezhde Alekov Berkan

    ResponElimina
  46. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven a l'hotel d'Equador, un de "Mashpi Lodge" de luxe. El Pol va veure la seva habitació i mirava totes les coses que tenia: tot de luxe, per exemple una Play Station i una tele molt gran. Després va anar a la platja amb els seus pares i la platja era molt gran i profunda i el Pol estava content.
    Emily Briones, 1r B

    ResponElimina
  47. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares
    parlaven amb uns policies, pensant que el Pol s'havia perdut. Els policies van dir que hi havia un noi molt semblant al Pol. Al final van observar, i sí, va ser el Pol. Molt feliços van anar a casa amb la Diana.
    Laia Ramos, 1r C ESO

    ResponElimina
  48. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares es morien a poc a poc.
    Jan Pérez Flamarich, 1r C

    ResponElimina
  49. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com el seus pares estaven a l'aeroport i se n'anaven sense ells. En Pol es va quedar amb la boca oberta.
    Què faria ell, ara? Qui em contarà les històries inventades de la mare? Van haver d'espavilar-se mentre els pares no hi eren.
    Marta Ávila Molina, 1r C

    ResponElimina
  50. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares el renyaven per no treure bona nota a un examen. Trist els mira i diu: Ho sento, pares. Els pares paren i diuen: No ho sentis, has d'estudiar, no ets gens intel·ligent! Aleshores, de sobte, els pares se'n pendeixen.
    Jessica Aronescu, 1r C.

    ResponElimina
  51. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares
    estan prenent coca i són addictes a les drogues. El Pol marxa i li deixa una nota i se'n va amb els seus amics a viure la vida.
    Arnau Abril Sayago, 1r C

    ResponElimina
  52. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares viatjaven amb l'oriental que era la Yoko, que eren d'INEXFRI perquè ho posava a la maleta. I volien anar a matar el Sr Black perquè contitnuava traficant coses, però abans d'agafar l'avió els van matar i al final van viure mb els avis.
    Xavier Palero Campos, 1r C

    ResponElimina
  53. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares començaven un tiroteig amb uns homes de la policia que volien emportar-se la Sara Boixeda. Llavors, dels lavabos van aparèixer tres orientals més. La policia va demanar reforços i van aparèixer molts policies i van posar a tots els d'INEXFREE a la presó.
    Cesar Martinez Lopez, 1r C

    ResponElimina
  54. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares arribaven a l'aeroport en un cotxe negre 4X4, que no havia vist mai. Van baixar amb uns orientals i una senyora oriental. Anaven amb metralletes i van començar a disparar contra tota la gent de l'aeroport.
    Ismael Villanueva Rueda, 1r C

    ResponElimina
  55. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares parlaven amb aquells orientals i uns instants després pujaven a l'avió, semblava que no l' havien vist. Tot seguit el Pol va trucar a la seva germana.
    Ynara Cazal Pozo, 1r C

    ResponElimina
  56. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares pujaven a l'avió amb Shrek, Callou i Pocoyo. Pocoyo tenia un C4 a l'espatlla; Shrek tenía unes metralletes i Haland era el conductor que anava a les torres bessones.
    Edgar Urdiales Garcia, 1r C

    ResponElimina
  57. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares morien amb una traïció de l'asiàtica i explota una bomba. Els asiàtics fan un tiroteig, ve la policia però els asiàtics maten a tot el món, disparen al Pol i el maten.
    Isaac Reyes, 1r C

    ResponElimina
  58. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxaven. Però en Pol es quedava amb la boca oberta i va aparèixer un amic seu i van anar a jugar a futbol el Pol jugava de porter i va fer moltes parades i va guanyar el seu equip.
    Felipe Baz Bibian, 1r C

    ResponElimina
  59. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares
    pujaven a l'avió contents perquè anaven de viatge a Rússia. Anaven a veure la seva germana, que treballava en un bar com a cambrera des de feia tres mesos.
    Anahí Frias, 1r C

    ResponElimina
  60. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares
    sortien d'Inexfree; va venir la policia i s'escapen i els pares no apareixen més.
    Óscar García del Amo, 1r C

    ResponElimina
  61. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares pujaven a l'avió i se n'anaven de viatge a visitar la germana que estava treballant. Quan els pares van arribar a casa de la germana li van donar una sorpresa perquè en Pol també estava allà.
    Sussan, 1r C

    ResponElimina
  62. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa com els seus pares el veuen i van sortir corrents. Els pares van pujar a ľavió cap a kyoto i el Pol i la seva germana no van tornar a veure'ls mai més.
    Iker Barba, 1r c

    ResponElimina
  63. En Pol, immòbil amb la motxilla al peus, observa com els pares marxaven. Però en Pol va anar corrents i amb els diners que li quedaven va entrar a l'avió i es va posar dos butaques darrere els pares i s'hi va apropar; estaven amb un grup de mafiosos. Però no sabia si els pares ho sabien. Va trucar a la germana i li va explicar i de sobte es van escoltar trets i va penjar.
    David Arenas Ibañez, 1r C

    ResponElimina
  64. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares es barallaven. Ell no sap res, es pensa que es barallaven perquè la mare no volia fer el menjar, i el Pol sí, però el pare deia que era massa perillós.
    Eric Digón Marinas, 1r E

    ResponElimina
  65. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares entraven a l'hotel de Barcelona, a un de 6 estrelles. En pol va entrar i va veure que els pares s'havien reunit en aquest hotel amb la Gasela Nipona. Va escoltar quasi tota la conversa dels pares i la Gasela.
    Estela Crespo Lopez, 1r E

    ResponElimina
  66. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares es barallen. Aleshores el pare treu una pistola de la butxaca i diu: -Pol, vine.-va dir. -Aquesta noia no és la teva mare, és la Yoko. La Yoko es va treure la màscara de la mare del Pol i... Es va llençar per la finestra.
    Aitor Fernández, 1r E

    ResponElimina
  67. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els pares s'aixecaven de la migdiada.
    Naiara Castañeda Restrepo, 1r E

    ResponElimina
  68. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa com els seus pares se'n van sense ell, veu com van a l'avió oblidant-se d'ell. Ell estava amb la boca oberta sense saber què fer.
    Neus Hidalgo Cruz, 1rE

    ResponElimina
  69. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares marxen a un altre país. En Pol molt desesperat va anar corrents cap als seus pares,però és tard, els seus pares se n'han anat.
    Badre Charrat, 1r E

    ResponElimina
  70. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven comprant uns bitllets per anar a Londres amb una japonesa i un home en cadira de rodes que esnifa un polsim.
    Èric Gavaldà, 1r E

    ResponElimina
  71. En Pol, immòbil, amb la moxilla als peus, observava com els seus pares marxaven sense ell. El Pol estaba desolat, se sentia sol, no tenia a ningú. Ara ha de seguir la vida ell mateix, ell sol. El Pol va començar molt malament però cada vegada la vida li anava a millor.
    Paula Criado Fernández, 1r E

    ResponElimina
  72. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava els seus pares que marxaven sense ell, el Pol estava desolat. Se sentia sol. No tenia a ningú. Ara ha d'aconseguir la vida ell mateix, ell sol.El Pol va començar molt malament però cada vagada la vida li anava millor.
    Ainara Valero Martiǹez, 1r E

    ResponElimina
  73. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares li diuen que ells són espies de l'Operació Kyoto, i el Pol es va quedar paralizat perquè no s'ho esperava.
    Africa Pérez Rebolledo, 1r E

    ResponElimina
  74. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares...
    Christopher Monasterio Garçia, 1r E

    ResponElimina
  75. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa com els seus pares se'n van en un avió amb dos desconeguts amb direcció Frankfurt. En Pol quan va veure que els seus pares se'n van anar i va quedar sol va trucar a la seva germana i li va dir que ara aniria cap a casa. Una vegada dit això va tornar en taxi, llavors els dos germans van esperar fins que tornessin els seus pares perquè els donessin explicacions.
    Jordan Prado, 1r E

    ResponElimina
  76. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven a l'aeroport sense ells i després es desperta.
    Ainhoa Maireles Quesada, 1r E

    ResponElimina
  77. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares astavan agafant unes pistoles i anaven a disparar amb pistoles de foc.
    Irene Homobono Auria, 1r E

    ResponElimina
  78. El Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares els donaven diners perquè el Pol anés a casa. Al cap de dos mesos el Pol i la Diana vivien sols. Es van adonar, gràcies a les notícies, que els pares estaven a la presó.
    Arnau Cortès i Cuyàs, 1r E

    ResponElimina
  79. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares li fotien bronca
    Nayra Jimenez, 1r E

    ResponElimina
  80. En Pol, immòbil, amb la moxilla als peus, observava com els seus pares pugen a l'avió, però s'enlairen i l'avió explota.
    Alex cabeza carranza, 1r A

    ResponElimina
  81. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven de viatge en secret. Al Pol li agafa un atac al cor. Els pares s'hi apropen plorant. Però en realitat el Pol és un robot i explota.
    Derek Infantes Torreblanca

    ResponElimina
  82. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares anaven de viatge sense ells i deixaven el Pol sol a l' aeroport.
    Després es va buscar la vida i va agafar un taxi i va arribar a casa sol i espantat.
    Després tot va ser un somni de la nena.
    Noa Manzano Fernández,, 1r A

    ResponElimina
  83. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares realitzaven el Check-in amb aquell grup de persones.
    Com podia ser que no anessin amb ell? Havien d'anar a buscar-lo. Confós, va agafar la motxilla i es va dirigir cap on es trobaven els seus pares i aquella gent tan estranya;
    --Mare?- Va preguntar. --Pol! T'estàvem esperant, rei!- Va riure la mare.
    Noa López, 1r A

    ResponElimina
  84. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava els seus pares i no sabia com reaccionar. Estava allà, parat sense saber què fer, fins que el seu pare el va veure i va ficar pressa per anar a l'avió. En Pol va, per fi, reaccionar i va anar corrents fins ells. Els va perdre de vista perquè va xocar contra un home que passava. Confós, va tornar a casa i ho va explicar a la seva germana.
    Emma Uceda Sánchez, 1r A

    ResponElimina
  85. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava els seus pares. Va intentar anar amb ells, però va ser inútil. De sobte, els pares d'en Pol i els que venien amb ells van marxar cap a l'avió que els esperava deixant al Pol sol dins d'aquell aeroport.
    Abril Sanchez Pastor, 1r A

    ResponElimina
  86. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven amb el cotxe a comprar menjar, que per desgràcia, era contaminat i van morir a l'hospital.
    Alan Valenzuela Gonzalez, 1r A

    ResponElimina
  87. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se n'anaven de la ciutat, va anar corrents. Els pares es van sorprendre i no podien respondre i es van inventar que se n'anaven de viatge per treball. El Pol va pensar en la seva germana que estava sola ara mateix. I va anar a casa per estar amb la seva germana.
    Elia García Cobo, 1r A

    ResponElimina
  88. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava els seus pares. Després va a preguntar-los què feien allà i els pares van marxar contents. I en Pol es va quedar plorant i pensant en la seva germana.
    Paula Beltrán, 1r A

    ResponElimina
  89. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares li diuen que la motxilla tenia un comptador d'una bomba. El Pol era un TERRORISTA! Va venir un grup de terroristes i es van endur el Pol a un avió. El Pol va deixar la motxilla al terra i va explotar. Mentrestant van a fer un atemptat a la Torre Eiffel.
    Adrià Martín Calderón, 1r A

    ResponElimina
  90. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares se'n van cap a l'avió. Crida: Pares! Aconsegueix sortir-se'n dels orientals per arribar als seus pares. Els seus pares no saben com reaccionar i surten corrents a l'avió. El Pol no sap com reaccionar. Aconsegueix tornar a casa i quan truca als pares resulta que els pares els han bloquejat.
    Adam Essalam, 1r A

    ResponElimina
  91. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven amb els mafiosos.
    Desireè López, 1r A

    ResponElimina
  92. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares anaven cap a l'aeroport i de sobte li apereixen per l'esquena dos homes amb cara de pocs amics, i es van treure de l'esquena dues pistoles, i sense adonar-se'n va començar un tiroteig enmig de l'aeroport.
    La família es va amagar darrere d'una columna, en Pol va mirar els seus pares i va veure que cadascú tenia dos trets al pit. En Pol va sortir corrent i des de llavors no es va saber res més d'en Pol.
    Marc Ten Pla, 1r A

    ResponElimina
  93. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observava com els seus pares estaven amb una ecopeta barallant-se contra un mafiós.
    Maria Dominguez Navarro, 1r A

    ResponElimina
  94. En Pol, immòbil, amb la motxilla als peus, observa els seus pares i veu venir com un Demogorgon s'apropava a la ciutat i es va menjar totes les cases. Després de mejar tant es va tirar un rot tan fort que va anar fins l´espai, va volar i els pares es van estressar tant que es converteixen en coloms. Se n'adonen i es posen a un cable i com el Demogorgon s'havia menjat tots els cables, també es va menjar els cables. Els pares coloms van explotar i van morir sense plomes: pollastre al forn, però en coloms. En Pol se n'adona i agafa depressió. Es converteix en gat i sense voler es menja els seus pares. Després de menjar-se'ls ve un hipopòtam i li diu que se'ls ha menjat. Després d'això es tira 7 vegades d'un barranc i moren tots... Però no passa res perquè ve una altra vegada el Demogorgon i els reviu i ara es desplacen fent saltirons.
    Yanira Valenzuela Corredera, 1r A

    ResponElimina