Institut Marina

dilluns, 19 de setembre del 2022

Barcelona escape room, Àngel Burgas

A la Berta no li agraden les activitats o celebracions que es basen en l’artifici i la mentida. Per això no ha fet mai cap escape room. Com s’ha d’empassar que tot allò que li proposen és de debò? Els seus amics la conviden a fer-ne un. Ella, sense ser conscient que ha sortit del joc, entra en una partida real i esfereïdora per tot Barcelona, l’objectiu de la qual no és trobar una sortida en seixanta minuts, sinó salvar la vida d’una persona.





76 comentaris:

  1. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... A comissaria li van treure els papers a la Kathya i en Roc es va quedar amb el fill. Kathya va anar a la presó.
    Paula Beltran Sanchez, 2n A

    ResponElimina
  2. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria que està a prop de l'ajuntament.
    2n A Rahem

    ResponElimina
  3. Vàrem sortir de l'habitació, i tornaves a entrar a una altre Cambra. Aquesta semblava repetició de la primera, és a dir, havies de superar altres proves en un temps determinat. Tot semblava normal, fins que ens vam equivocar en una prova i va caure una pedra gegant al cap del concursant. Volíem avisar els encarregats per parar tot el que passava. De cop i volta va sonar l'altaveu, dient-nos que estàvem segrestats!
    Joel Alcazar Mohedano, 2n A

    ResponElimina
  4. Van estar parlant una estona i tot va explotar i només va sobreviure el nadó que d'adult va combatre el crim.
    Alex Cabeza Carranza, 2n A

    ResponElimina
  5. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, on en Roc va segrestar la noia i la va matar.
    Maria Dominguez Navarro, 2n A

    ResponElimina
  6. A comissaria vam denunciar i com que ja sabíem el nom de Guillem Lahoz vam anar amb la policia li van tornar el nadó; va deixar a en Roc, i ara la Katya i jo som amigues.
    Adam Essalam, 2n A

    ResponElimina
  7. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comissaria per denunciar els que volien quedar-se el fill de la Katya, i la Katya va lluitar per quedar-se amb el nen. Finalment va aconseguir quedar-se'l.Després es va adonar que el nen era molt bo i el va cuidar molt i estava penedida pel que va fer primer de tot que va ser vendre el seu fill.
    Elia Garcia Corbo , 2n A

    ResponElimina
  8. Els agents que voltaven per l'oficina no ens treien els ulls de sobre. "Quina fila que fem" -vaig pensar. A la tauleta d'informació, una noia Mossa ens va mirar de dalt a baix, va saludar-nos com fent-se càrrec del que estava passant i va preguntar què volíem. "Podeu trucar als serveis socials, si us plau?" -va dir la Katya mentre plorava.
    Noa López Ávila, 2n A

    ResponElimina
  9. A la comissaria vam denunciar els fets. Com que ja sabíem el nom de Guillem Lahoz vam anar amb la policia i li van tornar el nadó; va deixar a en Roc, i ara la Katya i jo som amigues.
    Desireé López Ojeda, 2n A

    ResponElimina
  10. ... i a la comissaria li van treure els papers a la katya i el Roc es va quedar amb el fill. La Katya va anar al seu país i el Roc i el nadó es van quedar ells dos i el Roc va comprar el Bar.
    Noa Manzano Fernandez, 2n A

    ResponElimina
  11. Però en Roc ens va segrestar i ens va torturar 40 dies fins que la policia va entrar. Jo vaig sobreviure però la Katya no va sobreviure, jo vaig tenir sort però la Katya no.
    Adrià Martín Calderón, 2n A

    ResponElimina
  12. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... En arribar-hi, estàvem per dir-li a la policia el que passava però els mafiosos ens van atrapar i ens van segrestrar. Les dues ens vam despertar en un soterrani petit, amb poca llum. I així és com vam morir de gana la Katya i jo.
    Abril. 2n A

    ResponElimina
  13. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, vam donar el fill a la policía perquè la Katya no se'n podia fer càrrec i les dues vam anar a casa de la Berta i vam ser com germanes. Vam acabar vivint juntes i vam ser bones amigues.
    Marc Ten Pla, 2n A

    ResponElimina
  14. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. En arribar vam poder veure els russos a la porta amb el nadó. Resulta que sí, eren bons! Li van donar el nen a la Katya i van marxar. Jo, contenta, la vaig abraçar. Ens vam acomiadar i jo vaig marxar ja a casa, per-fi.
    Emma. 2n A

    ResponElimina
  15. Després de sortir d'allà vam anar a casa a dormir. Quan ens vam despertar estàvem una altra vegada a l'escape room, i per a acabar-lo havíem de matar a un home de 3 metres i de 250 kg, però vam morir tots.
    ALAN VALENZUELA, 2n A

    ResponElimina
  16. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Als policies els va estranyar que hi hagués un nadó a la comissaria i el van enviar a un orfenat. I ara és felic amb tots els nens orfes.
    Jacob Boza Mayor, 2n B

    ResponElimina
  17. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i un home va dir: ajuda, m'han robat el mòbil! Van portar l'home a comissaria i li van fer unes preguntes sobre la persona que li va robar, com és la persona, etc., i l'home va poder rastrejar el mòbil i estava molt lluny. Després va veure una altra vegada per restrejar i estava apagat i va haver de compar-ne un altre.
    Emily Briones Perez, 2n B ESO

    ResponElimina
  18. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Quan estàvem a punt d'arribar, de sobte surt una persona i ens segresta i quan arribem en un lloc una veu coneguda diu:"tinc el vostre nadó..."
    Ainhoa (Ying yi) He, 2n B

    ResponElimina
  19. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comisaria. Després va passar un noi molt rar i es va voler emportar el bebé, però un policia molt espavilat va poder agafar al senyor i tots contents. Finalment portaran el policia a la presó.
    Mar Justo Perales, 2n B

    ResponElimina
  20. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Vam explicar tot el que sabíem sobre el cas i la gent implicada. La policia va veure que la informació que donàvem era real, però al saber que la Katya era il·legal va haver de tornar al seu país, però amb el seu nadó.
    Martí López Clotet, 2n B

    ResponElimina
  21. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Quan estàvem a mig camí em va semblar veure una persona que em semblava familiar, però no sabia dir qui era, era una noia amb el cabell curt i marró. No li vaig donar molta importància fins que vam arribar al cotxe. Quan anava a pujar amb el nadó vaig trobar aquella mateixa persona dins del cotxe, li vaig preguntar que què feia aquí, em va dir que no m'ho podia dir i ella mateixa va arrencar i es va dirigir a una espècia de pont. Em va preguntar que si era meu el nadó i li vaig dir que (a més a més, el nadó estava al cotxe i nosaltres fora) seguidament ella se'n va anar corrent i va agafar el meu cotxe a una velocitat molt ràpida, que això va fer que em quedés sola a les 7 de la tarda sent ja fosc. No sabia què fer, així que vaig trucar a un taxi, va venir i em va portar a casa. Quan vaig arribar, no hi havia el nadó. NO SABIA ON ERA!
    Paula López Anfruns, 2n B

    ResponElimina
  22. Li vaig passar el braç el voltant de les espatlles i ens van dirigir a la comissaria... Tot va començar un dia que estava al parc i va cometre un delicte. Li va pegar a un nen petit que estava tranquil jugant, L'home anava begut. Quan se'n va assabentar la mare del nen que li va pegar l'home begut, directament crido els Mossos d'Esquadra. I després que vinguessin el van ficar cap a la comissaria, per cometre el delicte més gros de la història.
    Laia López Sanchez, 2n B

    ResponElimina
  23. ...i vaig passar a comissaria i en entrar vam trobar un policia i li vam dir el que va passar. El policia ens va dir que els arrestarien a tots de seguida. El policia se'n va anar a fora, va muntar la seva moto i se'n va anar. Al cap d'una estona va aribar un policia i ens va preguntar què fèiem. Li vam contar i va dir que ja els havien arrestat feia dues hores. Ens vam quedar sorpresos perquè no ens havien avisat.
    Aidan Macià Garcia, 2n B

    ResponElimina
  24. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... M'han robat la motxilla, ajuda! La comissària va anar al criminal. On és la motxilla, va dir. No t'ho vaig a dir, va dir el criminal. Com no m'ho diguis vas a la presó...
    Zoe Molero Jemez, 2n B ESO

    ResponElimina
  25. Li vaig passar el braç al voltant de las espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... Llavors comencem a parlar amb el policia i de sobte van venir els russos i van començar a intentar buscar al bebè però nosaltres ens vam amagar i amb molta por ens intentem escapar. Ens escapem i cridem a un taxi i vam anar cap a casa a amagar al bebè.
    Neus Ortega, 2n B

    ResponElimina
  26. Després va passar que van agafar el bebè amb el policia i els van detenir als ters nois junts.
    Nouh Ouchan Ikarry, 2n B

    ResponElimina
  27. Quan estàvem ja dins de la comissaria, no hi havia ningú i tots els de la policia s'havien dirigit cap a l'Escape Room.
    Cristian Ros Cintas, 2n B

    ResponElimina
  28. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Just abans d'entrar, algú ens va agafar per les espatlles i ens va dirigir bruscament cap a un cotxe. Era un home d'uns 46 anys, molt lleig, que ja havia començat a conduir. -Qui ets tu?- Li vaig cridar, sorpresa. -Us he estat veient des del primer dia. - va confessar. -Per què?- Li vaig dir. Continuarà.
    Carla Rubio Couceiro, 2n B

    ResponElimina
  29. Quan vam arribar a comissaria es va posar la Katya a plorar per tot el que estava passant, que vivia d'il·legal i perquè havia passat tot això del nadó i no podia fer res i tenia por, dubtes...
    Haris Safdar Awan, 2n B

    ResponElimina
  30. Vam explicar tot el que va passar, i a pesar d'això, van arrestar la Katya, el Guillem i tots menys a mi. Jo vaig tornar amb els meus amics i dies després em van dir que el nadó ja tenia família. Eva Soto Calatayud, 2n B

    ResponElimina
  31. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, a la meitat del camí un home begut em va segrestar a mi i al nadó . Ens va portar a una furgoneta i ens va tapar els ulls, després d'uns 20 minuts vam parar i vam anar a una casa abandonada. Ens estaven esperant uns homes encaputxats d'uns 30 o 40 anys, més menys. Quan vam entrar a la casa abandonada, em vam posar cinta doble cara a la boca i una corda a les mans; el nadó el van portar a una altra habitació. Quan van anar a menjar els homes, jo portava el mòbil i vaig intentar trucar el Roc...
    Aina Sotodosos Alcalde , 2n B

    ResponElimina
  32. Li vaig passar el braç per l'esquena i la mare del nadó em va ficar una trampa: es va quedar amb el nadó i a mi em va segrestar! Després em va ficar al cotxe i vam anar súper ràpid a casa d'en Gillem Lahoz i em van deixar al soterrani. Vaig aconseguir sortir d'allà, vaig anar on estava el nadó, el vaig agafar i amb els meus diners vaig comprar una targeta de metro i vaig anar a casa meva amb el nadó.
    Ainara Villanueva, 2n B

    ResponElimina
  33. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comisaria. Els policies no ens van dir res. Llavors vam haver de subornar el policia perquè vingués amb nosaltres perquè estava a l'hora de descans i li vam haver de donar cent vint euros. Quan vam arribar i vam baixar del cotxe, el policia se'n va anar.
    Arnau Abril Sayago, 2n C

    ResponElimina
  34. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comisaria i vam posar una denúncia. La denúncia va sortir bé però quasi s'emporten a la Katia a la presó. Per sort vam poder aconseguir els papers, vam fer el judici. Va ser el millor i per fi vaig tornar a casa meva on els meus pares estaven molt preocupats.
    David Arenas Ibañez, 2n C

    ResponElimina
  35. Li vaig passar el braḉ al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comissaria amb molta por i vam decidir escapar corrent de la comissaria.
    Marta Ávila Molina, 2n C

    ResponElimina
  36. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Quan vam entrar tots estaven dins i ens var dir que tot era una broma i que tot era un muntatge, que estava preparat per l'aniversari de la Berta.
    Iker Barba Mateo, 2n C

    ResponElimina
  37. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comisaria, tot el que havia passat era massa fort, la Katya hauria d'estar abatuda. Però just abans d'entrar vaig sentir com una sensació de por envaïa el meu cos. De sobte vaig notar com la meva vista es tornava borrosa i de sobte tot es va posar negre i només se sentia un xiulet ensordidor. Ara ja no veia la Katya...
    Ynara Cazal Pozo, 2n C

    ResponElimina
  38. Allí estaven els meus pares esperant tots els dies si els avisen els policies. Després parlen amb els policies de la història. Després porten a la presó els dolents. Després de 26 dies els amics els conviden a una altra escape room i la Berta no ho accepta.
    Óscar Garcia Del Amo, 2n C

    ResponElimina
  39. Després d'arribar a comissaria van denunciar tot el que havia passat fins al moment sobre el nen, sobre l'arquitecte i en Ramon.
    Roderic Modernell Ramirez, 2n C

    ResponElimina
  40. Quan anava a la comissaria i ens vam trobar en Roc, li vam fotre una hòstia i vam anar a una altra comissaria i ens vam trobar amb el Guillem: li vam fotre una altra hòstia i vam anar a una comissaria a denunciar. Però després d'un temps vam fer una altra escape room i la història comença de nou.
    Xavier Palero Campos, 2n C

    ResponElimina
  41. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comissaria. Mentre hi anàvem vam trobar una persona morta a la carretera. Directament vam trucar al 112. Després de 15 minuts no venia ningú, era de nit i no hi havia gent. Vam ficar el mort al portaequipatges del cotxe i vam anar a la comisaria. Quan vam arribar estava tancada, no hi havia ningú.
    Jan Pérez Flamarich, 2n C

    ResponElimina
  42. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Li vaig contar tot el que va passar als de la comissaria i van començar a investigar. Al final van agafar al Roc i nosaltres, jo i la Katya, vam sortir felices.
    Laia Ramos, 2n C ESO

    ResponElimina
  43. Vam entrar i vam haver d'esperar una estona. Quan ens van atendre els vam exlicar tot el que sabíem amb pèls i senyals; es van quedar una mica sorpresos, però van anar a casa del Guillem Lahoz i van trobar el nen. Van seguir totes les proves i van veure que tot era veritat. Helena Uceda Campos, 2n C

    ResponElimina
  44. Després va venir una noia reclamant-lo, perquè també l'havia tingut amb el Roc. Va venir un noi amb una bomba i va explotar, no va deixar proves. Això seguia així: embarassava i després matava.
    Edgar Urdiales Garcia, 2n C

    ResponElimina
  45. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comissaria, vam entrar rápidament a dins, ens vam dirigir al mostrador i vam saludar. - Bona nit, agent. Vam dir la Katya i jo. A continuació vam contar cronològicament el que havia passat i que la Katya era bona persona.
    Ismael Villanueva Rueda. 2n ESO C

    ResponElimina
  46. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i quan vam arribar va sortir corrents i el vaig perseguir una estona fins que vam agafar-lo, després vam anar a buscar molts quadres per posar-los a casa meva, però a la mama no li van agradar. Els volia tornar però ja no podia, així que vaig anar al carrer a vendre'ls i una senyora mel's va comprar. Sort!
    Naiara Castañeda Restrepo, 2n E

    ResponElimina
  47. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i vam presentar el nen i el van arrestar. Vam anar al jutge i van posar-li cadena perpètua o un càrrec de 15.000 €. Ell es va declarar innocent, però el jutge va dir ''està vist per sentència''. Va trencar a plorar i se'l van emportar els guàrdies.
    Badre Charrat Azelmat, 2nE

    ResponElimina
  48. Li vaig pasar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Després de denunciar el cas, la policia va tornar el nadó a la Katya i molt diners ja que van arrestar en Roc, que era un delinqüent. Després d'acomiadar-me de la Katya vaig anar a casa a retrobar-me amb la meva família que esperava impacientment. Arnau Cortès, 2n E

    ResponElimina
  49. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comisaria i vam veure que hi habia cinc joves vestits de moters que semblaven una mica enfadats. Crec que havien pinxat les rodes de les seves motos, motos molt grans que valien els seus diners, però nosaltres anàvem al que anàvem, així que vam seguir...
    Estela Crespo López, 2n E

    ResponElimina
  50. Li vaig passar el braç al voltat de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i vam fer tot el possible per salvar la meva família. Després de diverses setmanes ho vaig aconseguir. Vaig aconseguir un treball per mantenir el seu fill. Paula Criado Fernández, 2n E

    ResponElimina
  51. Vam veure un policia que estava mirant el mòbil, llavors li vam treure el mòbil i l'hi vam trencar. Va avisar als altres policies i va aparèixer un noi calb i va tirar una bola de foc i va matar als policies.
    Eric Digón Marinas, 2n E

    ResponElimina
  52. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. La Kàtia i jo vam anar a parlar amb el policia. Li vaig dir —m'han robat el mòbil, senyor policia. El nom del lladre és Guillem Lahoz, ha sigut al local del 4 Rosas. El policia diu que no pot fer res. Li ho dic a la Kàtia que ens anem a la Rambla de Barcelona a comprar unes aspirines perquè no m'estic trobant bé.
    Aitor Fernández Vázquez, 2n E

    ResponElimina
  53. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... Quan vam arribar-hi vam denunciar tots els que volien vendre i comprar el nadó. Després de denunciar-los, cinc minuts després, vam veure com els policies els detenien a la porta de la comissaria.
    Èric Gavaldà Ferré, 2n E

    ResponElimina
  54. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, esperava que tot sortis bé i pogués quedar-me amb el nen. Vam entrar a comissaria i... Vaig poder quedar-me amb el nen.
    Neus Hidalgo Cruz, 2n E

    ResponElimina
  55. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria per denunciar i explicar tot el que havia passat .Quan vam sortir de comissaria vaig veure els meus amics amb els que estava fent l'escaperoom i els vaig explicar tot el que havia passat.
    Irene Homobono Auria, 2nE

    ResponElimina
  56. Li vaig passar el braç al voltant de las espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. Vaig anar al judici i va tardar 2 mesos en contestar si anem a presó o serem lliures. Es va declarar innocent
    i va anar a presó 2 mesos i un càrrec de 14.000 €. Els ha de pagar en un any.
    Nayra Jiménez Mora, 2n E

    ResponElimina
  57. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens van dirigir a la comissaria. Els vam denunciar a tots i després vam sortir de la comissaria i es va acabar tot.
    David López Gómez, 2n E

    ResponElimina
  58. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... Vaig explicar tot el que havia passat. Van arrestar també els que volien comprar el nadó i també van explicar-ho tot. Van fer el mateix amb els del pacte.
    Ainhoa Maireles, 2n E

    ResponElimina
  59. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i vaig explicar tot el que em va passar aquells dies. Van arrestar els que volien ser pares i amb els que estaven fent el pacte. Després vaig anar a casa meva i vaig trobar els meus pares amb la policia buscant-me.
    Ona Ortega, 2n E

    ResponElimina
  60. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i vam veure que la comissaria estava tancada. En aquell moment no sabíem què fer i vam pensar d'anar a la cafeteria perquè normalment el policies mengen allà. Vam arribar i ens van dir que no havien vingut en tot el dia i ens va sorprendre perquè cap persona de la ciutat els havia vist. Africa Perez, 2n ESO E

    ResponElimina
  61. Llavors després d'esperar uns minuts per a que ens atenguéssim vam denunciar tots els fets, noms, llocs, propietats... Llavors la policia ens va dir que obririen una investigació a en Guillem Lahoz i a tots els implicats.
    Jordan Prado Alipchykav, 2n E

    ResponElimina
  62. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles, ens vam dirigir a la comissaria i des d'aquí vaig acabar la història. A la comissaria em van passar 15 anys vigilant-la. La meva vida tant m'era, perquè ho havia estat tot i només em quedava de vida a la comissaria.
    Ainara Valero Martínez, 2n E

    ResponElimina
  63. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam drigir a la comissaria... Una vegada vam entrar vam esperar perquè ens atenguéssim. Trigaven molt.
    Abdalhakim Atiq Rachidi, 2n F

    ResponElimina
  64. Vam anar a la comissaria i no ens van creure i quan no ens van creure al ser tan joves vam anar a la casa dels avis de part de la mare d'en Roc. No van voler ajudar-los. Després vam anar a casa dels avis de part de pare d'en Roc i tampoc ens van voler ajudar. I quan vam veure que estàvem perduts vam anar a casa dels pares. Vam demanar ajuda i ens van ajudar i vam declarar. I tot arreglat.
    Omar Bakkali Hajjaj, 2n F

    ResponElimina
  65. Quan vam anar a la comissaria no ens van dir res, només en havien dit que poséssim una denúncia i que ja apareixerien.
    Abdelkarim Bouyomad, 2n F

    ResponElimina
  66. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria. De sobte va arribar un cavall amb braços d'humà i es va emportar la Katya per menjar-se-la i segrestar-la. Llavors, a la comissaria, es va escapar un presoner i va matar tots els policies.
    Karoline De Los Santos Irrasaba, 2n F

    ResponElimina
  67. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, vam entrar a dins i tothom estava mirant-nos. Llavors vam explicar tot el problema que vam tenir amb el nadó. Llavors els policies van segrestar a tots els que estaven implicats, menys en Roc i la Katya. Ells es van casar i van cuidar del nen, i jo vaig tornar amb la meva família i vaig explicar-ho tot.
    Carmen González López, 2n F

    ResponElimina
  68. ... per parlar i explicar tot el que havia passat aquell dia que no era gens normal i el policia li va dir...
    Carla Gracia Bocanegra, 2n F

    ResponElimina
  69. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a comissaria. Una vegada vam entrar, vam esperar perquè ens atenguessin. Trigaven molt. Li vaig dir a la Katya que ara tot sortiria bé. Ella em va fer un somriure i va assentir amb el cap. Ens vam quedar de pedra en veure com en Guillem Lahoz estava parlant de nosaltres.
    Amaia Isamit Aguilera, 2n F

    ResponElimina
  70. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i vam entrar i li vaig dir tot el que ens va passar a un agent de la policia. La policia els va trobar al bar de la mare d'en Roc i els van enxampar. I els van enviar a la presó durant 30 anys.
    Ahmed Jaha Aarras, 2n F

    ResponElimina
  71. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria... Després d'estar a comissaria vam decidir anar a menjar al kebab minuts després. (Això passa a la nit.) Com que és tard, la Berta avisa els seus amics i se'n va a casa amb la Katya. Però es troben amb una cosa...
    Saikou Omar Kanyi Saidy, 2n F

    ResponElimina
  72. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria; seguidament vaig donar-li els nom dels de la màfia. Quan li vaig donar els noms els va buscar per l'identificador de persones i sortien com si no existissin. Minuts després tot va quedar en negre i em vaig despertar en un llit de l'hospital. Quan vaig trobar una infermera em va dir que havia estat 4 dies en coma després d'un accident que vaig tenir a l'escape room.
    Bianka Andrea Loor Taborga, 2n F

    ResponElimina
  73. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria, però quan estàvem a punt d'arribar a la comissaria, de sobte em van fer un tret al cap. I la Kathya se la van emportar en un cotxe negre. El Guillem em va passar el cotxe per sobre i vaig morir allà dessagnada.
    Naroa López Rubio, 2n F

    ResponElimina
  74. Quan van arribar a la comissaria van denunciar el cas de quan van robar el nadó i van marxar cap a les seves cases. En arribar van robar una moto que hi havia a la porta del seu edifici, van robar cotxes, bancs, etc. I es van fer milionàries i súper amigues de l'ànima. Les van ficar a la presó i després de 15 anys van sortir i es van distanciar.
    Juan Moreno Borrero, 2n F

    ResponElimina
  75. Li vaig passar el braç al voltant de les espatlles i ens vam dirigir a la comissaria i els vam explicar tot el que va passar i descrivint-ho tot. Van trobar les persones i van anar a presó. I vaig ajudar a cuidar el nadó.
    Paula Redondo Monras, 2n F

    ResponElimina
  76. Quan vam aribar a la comissaria vam dir tot el que va passar, que havíem hagut de portar un nadó. Parlem amb la policia i quan acabem anem cap a casa a explicar-ho a la familia i als meus amics.
    Marc Segura Minguell, 2n F

    ResponElimina