Institut Marina

dilluns, 19 de setembre del 2022

Cròniques distòpiques, Joan Carles Ventura

Endinsa’t en l’inhòspit territori de l’era postapocalíptica i viu aventures increïbles en companyia de Marga, Martí, Marta i Marc. Les sorpreses i les rialles estan garantides.




85 comentaris:

  1. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vaig sortir i vaig veure tota mena d'animals i insectes exòtics i també gegants: mai els havia vist, però el més estrany és que no semblaven perillosos.
    Areba Afzal, 2n C

    ResponElimina
  2. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic era bo sortir; estaria tot devastat però podria marxar de viatge amb moltes aventures i no volia tornar a dins del refugi.
    David Arenas, 2n C

    ResponElimina
  3. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic per fi hem posat en marxa la nostra nova "aventura", si és així com podem dir-li. El primer que els meus ulls van captar va ser l'alta quantitat d'escombraries i les restes de trossos de les bombes. La segona cosa de la qual em vaig adonar va ser una desagradable olor que provenia d'una fàbrica...
    Jessica Aronescu, 2n C

    ResponElimina
  4. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir del búnquer i van notar una brisa fresca. Van anar cap a la costa i van agafar un vaixell. Van anar rumb amb el vaixell i van acabar als Estats Units, Allà estava tot plagat de zombis. Van trobar un zombi de 10 metres i es van adonar que ell manava als milions de zombis.
    Iker Barba Mateo, 2n C

    ResponElimina
  5. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir i ens vam trobar un munt de persones buscant-nos i ningú per coses bones. Van matar en Marc i els pares i ara utilitzo els seus cossos com a llit, però ja fan mala olor.
    Maurizio Barreto Cáceres, 2n C

    ResponElimina
  6. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sentir una veu que els deia: “veniu aquí” i ells estaven cagats de por. Llavors se'ns va aparèixer 4 persones amb catanes, martells, destrals, etc. i nosaltres vam córrer a més no poder perquè ens van espantar molt perquè pensàvem que venien a matar-nos. Aleshores ens fiquem per una porta i ens tanquem i l'endemà sortim i ens deslliurem de morir.
    Felipe Baz Bibian, 2n C

    ResponElimina
  7. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vaig sortir i vaig veure gent normal. No hi havia cap tipus d'insectes mutants ni res d'allò exòtic. Semblava com si no hagués passat res, com si tot seguia igual que abans de la pandèmia. Vaig veure alguns companys de l'escola i algun veïns; després vaig veure un policia i li vaig preguntar què havia passat perquè tot seguia igual i ell em va dir allò que em va deixar bocabadat.
    Sussan Espejo, 2n C

    ResponElimina
  8. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic jo no surto del refugi perquè almenys e 2 anys encara hi hauria radiació. Després d'una sequera ja no tinc provisions...
    Óscar Garcia Del Amo, 2n C

    ResponElimina
  9. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic per fi vam veure el món, com tot estava totalment destruït per l'explosió de la bomba atòmica. Vam aconseguir menjar, aigua i una nova base on viure all poble.
    Roderic Modernell, 2n C

    ResponElimina
  10. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic se'ns va acabar l'aigua- va dir el Marc. Vam haver de fugir del refugi fa temps- va dir la mama. Sortirem del refugi però hi haurà baixes- va dir el papa. Però jo vaig ser l’única que va abandonar el refugi a per aigua.
    Xavier Palero Campos, 2n C

    ResponElimina
  11. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir del refugi atòmic a buscar paper perquè es van quedar sense. Quan estaven a fora estava tot bé, com si no hagués passat res: hi havia animals, persones, estava tot normal. Fins que es va despertar i era tot un somni.
    Jan Pérez, 2n C

    ResponElimina
  12. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van decidir sortir al món exterior. La infraestructura estava danyada, però el terra va començar a tremolar molt. Vam treure el cap i vam veure una batalla al carrer .Vam preguntar a un soldat i va explicar la situació: estàvem a la III Guerra Mundial. Després de 2 hores el nostre poble va capitular.
    Isaac Reyes, 2n C

    ResponElimina
  13. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la radiació va acabar, els monstres van morir i tot va tornar a la realitat, a poc a poc hi havia més població i anava apareixent la gent que també s'havia refugiat. Amb esforç, el món va tornar a ser normal.
    Helena Uceda Campos, 2n C

    ResponElimina
  14. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic nosaltres vam anar agafant totes les nostres coses i vam anar a buscar un refugi. Quan estàvem a punt de rendir-nos tots vam veure un fum al fons del camp i vam descobrir que eren tots els que van enviar i van sobreviure.
    Edgar Urdiales Garcia, 2n C

    ResponElimina
  15. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic necessitem respirar l'aire postapocalíptic i gaudir del nou món explorant, viatjant...
    Ismael Villanueva Rueda, 2n C

    ResponElimina
  16. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van poder sortir al carrer una estona. Van poder notar el sol, la calor... Però per la nit tot va canviar, es va posar mal temps, es va a posar a ploure, feia un vent una mica estrany. Fins que al dia següent...
    Marta Ávila, 2n C

    ResponElimina
  17. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic al meu amic no li agradava anar a escola. Un dia es va escapar i es va amagar en un parc i a l’hora d’anar a casa s’amagava. Un dia el professor el va seguir i va veure on s’amagava i es va amagar amb ell perquè el professor tampoc volia anar a escola. Un dia la directora li va preguntar al seu germà què passava, perquè no anava a l’escola i li va dir que s’amagava amb el professor. La directora els va trobar i va castigar el seu germà i també el professor.
    Muhammad Abdul Jabeen, 2n A

    ResponElimina
  18. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir de refugi i hi havia coses molt rares i monstres estranys. Van decidir anar a un altre país a fer una nova vida.
    Paula Beltran, 2n A

    ResponElimina
  19. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir i vam descobrir un món nou amb mutacions i animals com les moscatòxiques i altres animals, a més de trobar la nostra àvia.
    Alex Cabeza Carranza, 2n A

    ResponElimina
  20. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir del refugi tots i vam anar a dinar al McDonald's.
    Maria Dominguez Navarro, 2n A

    ResponElimina
  21. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... I sorpresa, mil zombis amb molta gana ens volen menjar! Vaig agafar el fusell, les bombes i els C4 i vam anar amb tot a matar-los, el meu pare fou ferit però va tornar al refugi a curar-se i nosaltres els vam aniquilar. Millor al refugi, no? Doncs no, estem buscant nous reptes.
    Adam Essalam, 2n A

    ResponElimina
  22. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, vam sortir i feia molt temps que no vèiem el carrer. Tot era molt net perquè no hi havia ningú que ho embrutés. Quan era al carrer vam anar a casa dels meus amics i vam jugar un joc i era com estrany, perquè no hi havia cap soroll.
    Elia García Corbo, 2n A

    ResponElimina
  23. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic hi havia molts robots i un es va apropar, li va dir a la Marga "Jo soc el teu AUHDPIJABWSHD" i va explotar. Tots van morir.
    Derek Infantes Torreblanca, 2n A

    ResponElimina
  24. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic els va arribar una notícia que ja podien sortir del refugi, però era mentida i quan estaven tots fora pensant que tot s'havia acabat, van adonar-se que els havien dit una mentida perquè els que els van dir que tot havia acabat volien matar-los a tots perquè no se'n fiaven de ningú i llavors quan van voler tornar al refugi ja estaven infectats. Finalment van anar a un altre refugi i van inventar una poció perquè s'acabés tot el virus.
    Desiree Lopez, 2n A

    ResponElimina
  25. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... Vam decidir sortir d'aquest entre tota la família. El motiu era l'escasseig del nostre menjar... Dic escasseig per no dir zero aliments! El meu germà, en Marc, està entusiasmat per sortir. Jo també, perquè sé que allà fora hauran canviat moltes coses... I és clar, necessito tenir fotos preparades dels possibles monstres per rebre mil likes i mil followers! En general, milers de notificacions!
    Noa López, 2n A

    ResponElimina
  26. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir al carrer i no quedava gent al poble i vam decidir marxar i anar a un altre poble a fer una vida nova.
    Noa Manzano Fernández, 2n A

    ResponElimina
  27. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam decidir sortir del refugi i ens vam sentir mol estranys, l'aire fregava la nostra pell y respiràvem amb calma.
    Brian Martínez Jiménez, 2n A

    ResponElimina
  28. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam trobar un megazombi del tamany de Godzilla i King Kong i amb ales. Aquest megazombi és de foc i llença foc i al final acaba amb el poble.
    Adrià Martín Calderón, 2n A

    ResponElimina
  29. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir i tot era diferent, tot estava destruït però hi havia ocells volant, i ningú no ho entenia. El cel era groc amb molta llum del sol, no hi havia ningú perillós i tots van començar a construir-ho tot a poc a poc.
    Diana Sandoval, 2n A

    ResponElimina
  30. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... Per fí hem sortit, estava tot destrossat, no m'ho podia creure. Vam caminar una mica més pel poble i vam veure una persona una mica estranya. Semblava un monstre. Ens vam apropar una mica més a preguntar-li si estava bé. De sobte, va saltar i ens va atacar. Sí, era un monstre.
    Abril Sànchez, 2n A

    ResponElimina
  31. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic tot es veu molt estrany, sembla que sigui turista, no sé si el meu veí segueix amb vida, i el sol em crema, déu meu, marxem ja! Vam caminar fins al poble i pel camí ens vam topar amb uns monstres gegants! Els vam tirar unes granades i vam córrer fins al poble.
    Emma Uceda, 2n A

    ResponElimina
  32. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic tots moren: fi!
    Yanira Valenzuela Corredera, 2n A

    ResponElimina
  33. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vaig anar a casa de la meva millor amiga i no hi era, la millor amiga de la Marta no hi era, i li va fer molta pena a la Marta. Tots van agafar unes AK-47 i es van llençar a lluitar amb uns monstres viscosos i van sortir tots pels aires, perquè a part de viscosos tenien bombes atòmiques dins.
    Alan Valenzuela González, 2n A

    ResponElimina
  34. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir a fora a veure si estaven les criatures i després d'una hora investigant en el desert no hi eren I van quedar-se feliços. Però un dels seus amics no saba que estava infectat: continuarà!
    Antonio Alvarez, 2n A

    ResponElimina
  35. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic es queden sense paper i decideixen sortir a buscar-ne. De sobte es perden en un desert i no saben com sortir. Viuen a base de cactus, fruits secs... Al final es troben un grup de supervivents amb subministres. Al cap de 2 anys es queden sense subministres i es moren tots.
    Jacob Boza, 2n B

    ResponElimina
  36. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic hi havia una persona que se li va ocórrer construir una barrera en un ciutat per a que els zombis no els fessin mal i que est`s tot bé.
    Emily Briones Pérez, 2n B

    ResponElimina
  37. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, la mare que va sortir a buscar menjar fa temps que no torna. Hem decidit sortir a buscar-la, però quan vam sortir vam veure un paisatge molt estrany, fora hauria d'estar destrossat però estava tot molt normal. Li vam preguntar a un senyor del costat quin dia era i va dir 16 d'abril de 2018, no pot ser... si 2018 és fa tres anys!
    Ainhoa (Ying yi) He, 2n B ESO JMP

    ResponElimina
  38. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la vida és molt dura, ha canviat molt, poca gent no ha mutat, el menjar és fastigós. Almenys seguim vius, no sé si durarem molt més temps... A veure què ens depara el futur...
    Mar Justo Perales, 2n B

    ResponElimina
  39. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir tots a la vegada i vam avançar a poc a poc. Quan menys ens vam adonar, va passar un avió i va disparar una bomba nuclear de neteja. Aquella bomba va produir un núvol radioactiu que viatjava a una velocitat increïble, i, pocs segons després, tota la terra va quedar ben neta i polida de cap vida.
    Martí López Clotet, 2n B

    ResponElimina
  40. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic per fi podem sortir, però amb una condició, hem d’anar al metge perquè ens treguin sang ja que la societat es dividirà pel tipus de color que tingui la teva sang. La mes comuna és la vermella, si tens sang blava significa que t'han de matar perquè ets mala persona, si és daurada és que ets de la reialesa, per tant t'han de separar de la teva família.
    Paula López Anfruns, 2n B

    ResponElimina
  41. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic en Marc no sabia que el seu amic Martí tenia un amiga que es deia Marta. Martí ho va dir a en Marc i es va quedar amb cara de sorprès. Ell no es creia el que estava passant en aquell moment.
    Laia López Sánchez, 2n B

    ResponElimina
  42. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic estàvem avorrits. Per fi vam sortir i després de veure tot allò que hem viscut tot això dels monstres i tot, de sobte va sortir un cotxe amb una bomba i robots i els vam disparar. Hi havia un tiroteig entre nosaltres i els robots i una bala va impactar a la bomba. I fi.
    Eidan Macià Garcia, 2n B

    ResponElimina
  43. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir i era tot molt modern. Resulta que quan va passar allò del confinament va ser un avió.
    Zoe Molero Jémez, 2n B

    ResponElimina
  44. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... Hem refet la nostra vida i la Marta té més d'un milió de seguidors a instagram. I en Martí i la Marga ara són de la policia.
    Neus Ortega Torralbo, 2n B

    ResponElimina
  45. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic nosaltres estàvem angoixats. Estàvem cansats d'escalar, estem farts d'aquesta situació, tard o d'hora uns russos ens llençaran bombes per acabar amb això, morirem tots. No queda menjar al refugi no hi ha menjar a les tendes i queda poc. Hem de sortir a buscar una mica de menjar però menjar bo, no menjar que sigui per gats. Va passar un temps i Rússia va bombardejar totes les zones que estaven infectades.
    Nouh Ouchan Ikarry, 2n B

    ResponElimina
  46. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la família Martorell va sortir de el búnquer i es va trobar un món molt diferent i caníbal.
    Brayan Rivas Peñalver, 2n B

    ResponElimina
  47. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir. Al principi semblava tot molt diferent, però de mica en mica ens vam anar adaptant a les condicions de vida. Teníem moltes ganes de sortir i per fi ho hem fet.
    Cristian Ros, 2n B

    ResponElimina
  48. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic hem decidit sortir. Ma mare estava molt nerviosa. No volia fer-ho. La vaig intentar calmar, però no em feia cas, així que vaig ser jo la primera en sortir. Feia molta calor, massa. M'estava cremant! Li vaig tancar la porta a la mama i em vaig morir.
    Carla Rubio Couceiro, 2 d'ESO B

    ResponElimina
  49. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, hem sortit per menjar ja que no ens queden reserves. Sembla que som immunes al virus. Obrim la porta i està tot en silenci, normal. Anem armats a un supermercat i surt un robot carregant la seva bateria. Ens atrapa i morim tots.
    Eva Soto Calatayud, 2n B

    ResponElimina
  50. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, quan vam sortir del refugi hi havia molts militars esperant-nos amb metralladores. Vam mirar al voltant i vam veure que la gent estava encisada. A nosaltres també ens van encisar i ens van portar a una nau per dur-nos a l’espai...
    Aina Sotodosos Alcalde, 2n B

    ResponElimina
  51. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van sortir però hi havia gasos i van morir uns quants.
    Naiara Castañeda Restrepo, 2n E

    ResponElimina
  52. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, per fi han sortit però tenen unes regles per complir: no poden estar més de 10 minuts al carrer. Han de tenir mínim 2 armes guardades, però si la policia les veu seran requisades. Si estan més de 10 minuts al carrer hauran de lluitar contra un zombi o morir i només tindran 3 bales.
    Badre Charrat Azelmat, 2 nE

    ResponElimina
  53. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic surten a l'aire lliure; amb un revòlver quasi maten un jardiner, els detenen i els escullen per fer una expedició a un lloc on ningú ha tornat viu per només afavorir el Nou Govern Mundial Provisional. Després van muntar una esquadrilla militar i cada dia sortien a explorar l'exterior.
    Arnau Cortès 2nE

    ResponElimina
  54. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam decidir sortir, a veure què hi ha a fora, i no van creure el que vam veure. El cel estava entre vermell i groc i com cops, vam anar a veure el que provoca aquests cops i no ho van creure: era una discoteca, però només podien entrar infectats. Vam veure que això era per treure el virus i fer-se immune: era la música! Al virus no li agradava aquesta música i es desfeia a dins del cos.
    Estela Crespo, 2n E

    ResponElimina
  55. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic surten a l’exterior; al principi tenien una mica de por, no sabien què podia fer o què podia passar després de sortir. La família va veure al seu voltant i veien que estava tot bé; semblava molt estrany. Ells solament volien passar temps amb la família, viure una vida com la de sempre i haver de tornar 2 anys tancats en un espai petit.
    Paula Criado Fernández, 2n E

    ResponElimina
  56. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic van poder sortir del refugi atòmic, ells estaven molt contents perquè ja eren lliures, però no tot era així. Van veure una ombra molt lluny i ells van anar a veure què era, com més s’hi acostaven l'ombra s'allunyava més, van anar corrent i van veure que tenia 2 caps...
    Eric Digon, 2n E

    ResponElimina
  57. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic Vladimir Putin crea una càpsula de vidre a tot Rússia i llença una bomba atòmica a Europa. Per ajuntar-se amb Amèrica i dominar el món. Juntament amb el Martí l'únic supervivent de la família.
    Aitor Fernández 2nE

    ResponElimina
  58. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la humanitat estava millorant, hi havia molta més població. Martí va publicar la seva constitució, la qual és utilitzada a tot el món. La Marga ha obert una paradeta de supermosques tòxiques fregides, les qual estan boníssimes, són súper famoses.
    Èric Gavaldà, 2n E

    ResponElimina
  59. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir perquè necessitàvem paper higiènic. Quan vam sortir vam veure que no hi havia res, tot estava sec i sense llum, ens va impactar molt veure tot això però necessitàvem paper higiènic o alguna cosa semblant, així que ens vam posar mans a l'obra i vam començar a buscar.
    Neus Hidalgo Cruz, 2n E

    ResponElimina
  60. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... la Marta aconsegueix molts seguidors i és molt reconeguda, gràcies a això, els seus seguidors li demostren que no és l'única amb vida.
    Ainhoa Maireles, 2n E

    ResponElimina
  61. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic per fi la Marta ha aconseguit molts seguidors i gràcies a això troben que no són els únics que segueixen vius. Un temps després la Marta és fa nòvia del policia.
    Ona Ortega, 2n E

    ResponElimina
  62. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... haurem de sortir per buscar provisions de paper higiènic, lluitarem contra monstres transgènics i viurem moltes aventures.
    Jordan Prado, 2n E

    ResponElimina
  63. Després de quasi anys confinats en un refugi atòmic, van sortir per fi de casa que el món era tot diferent, estava tot cremat com si li haguessin posat molt foc. Però van explorar una mica i van veure una porta màgica, van entrar i van entrar en un món com que vivien abans de la pandèmia.
    A.P.R., 2n E

    ResponElimina
  64. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic no em crec que segueixi viu; hem passat per mil coses, la meva família i jo, ho repetiria mil vagades, ha sigut una experiència inoblidable i aventurera i m'ha encantat.
    Ainara Valero Martínez, 2n E

    ResponElimina
  65. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la família Martínez Martorell va intentar fer vida normal però amb un apocalipsi mundial sobre ells, i van decidir ser ells els exploradors del poble, i van viure feliços i van menjar anissos.
    Dídac Alegre Garrido, 2n F

    ResponElimina
  66. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vaig sortir del refugi i hi havia alguna cosa que em feia por.
    Abdalhakim Atiq Rachidi, 2n F

    ResponElimina
  67. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic em vaig adonar que no tenia provisions. S'havien acabat! Havia de fer alguna cosa. Em feia por sortir.
    Karim Bouyomad, 2n F

    ResponElimina
  68. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic entren uns zombis i els comencen a seguir fins que els mosseguen i es converteixen en zombis també. Al convertir-se en zombi van sentir els sorolls més alts i més molestos. Van provar un humà i ara van entendre perquè als zombis els agradava tant menjar-se als humans... Perquè estaven boníssims.
    Karoline De Los Santos Irrasaba, 2n F

    ResponElimina
  69. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, any 2031, el planeta s’ha convertit en un inhabitable desert radioactiu plagat de zombis mutants i abominables monstres transgènics i només uns pocs humans han sobreviscut a l' hecatombe.
    Harram Fatima, 2n F

    ResponElimina
  70. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic em vaig adonar que tot això era molt estrany i vaig pensar que potser estàvem en una simulació on tot això no era veritat, i que jo podria viure una altra vegada com abans del cataclisme. Llavors vaig agafar una cadira i em vaig pegar una hòstia, llavors em vaig aixecar.
    Carmen González López, 2n F

    ResponElimina
  71. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... Vaig decidir sortir per veure el panorama, ja que pels altaveus s'ha sentit la veu de l'alcaldessa dient que podíem sortir i ens hem adonat que tot era una broma i hem sigut atacats pel virus.
    Carla Gracia Bocanegra, 2n F

    ResponElimina
  72. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic em vaig adonar que no tenia provisions. S'havien acabades! Havia de fer alguna cosa. Em feia por eixir perquè potser seguien alguns bacteris després de la bomba nuclear, però potser ja no hi era. Vaig agafar la meva motxilla i vaig posar un peu fora.
    Amaia Ainhoa Isamit Aguilera, 2n F

    ResponElimina
  73. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la societat va extingir-se i les mosques van controlar la resta del planeta. En el planeta només hi havia mosques tòxiques.
    Ahmed Jaha, 2n F

    ResponElimina
  74. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic Marc va decidir sortir perquè s'avorria, es va equipar i es va emportar una arma per a defensa pròpia. Eren les 3:33 AM, ja estava tot planejat i quan anava a sortir va agafar una llauna Whiskas però es va trobar amb...
    Saikou Omar Kanyi Saidy, 2n F

    ResponElimina
  75. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic els monstres van desaparèixer, l'aire tòxic, tot, només quedava els afores del poble desert, sense vida, i van aconseguir trobar més gent com ells, d'altres pobles, junts farien una altra vegada que la terra fos la seva terra.
    Bianka Andrea Loor Taborga, 2n F

    ResponElimina
  76. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic, van sortir del refugi i feia una pudor a peix i molt de vent. Al sortir no hi havia ningú, ni res. Estava desert. Feia menys d'un minut que havíem sortit i vam començar a ofegar-nos. Vam morir els quatre en menys d'un minut de sortir.
    Naroa Lòpez Rubio, 2n F

    ResponElimina
  77. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic sortim a la superfície ja que han donat l'alerta verda per poder sortir. A la sortida hi havia uns zombis, grans i forts, era un desastre! Hi havia molt foc per tot arreu. Era un apocalipsi!
    José Alejandro Misnaza, 2n F

    ResponElimina
  78. Desprès de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic per fi hem sortit al món exterior: el primer en sortir vaig ser jo, al sortir vaig sentir una ona de calor a la meva cara, quan vaig veure que estava tot segur vaig avisar la meva família i van sortir també...
    Dylan Jose Morales Muñoz, 2n F

    ResponElimina
  79. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic i vam sortir amb molta por i uns calfreds pel cos flipants, però quan vam veure que no passava res a fora ens vam tranquil•litzar. Vam agafar i vam anar a donar una volta pel poble: hi havia gent amb els seus fills donant voltes. Això per a nosaltres va ser trencar el gel i per fi vam arrencar el cotxe i veient que estava tot bé vam tornar a casa i vam reformar-la i tots feliços.
    JUAN MORENO BORRERO, 2n F

    ResponElimina
  80. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic podíem sortir tot el temps; el món era molt bonic; alguns llocs, però altres no, altres eren molt lletjos.
    Bruno Padilla Ponce, 2n F

    ResponElimina
  81. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic vam sortir per fi, tots vam anar corrents a abraçar-nos per la felicitat. Entretant jo em vaig adonar que hi havia una cosa estranya, un aura blava es va apropar en menys de tres segons. Ens vam començar a marejar i ens vam desmaiar, no sé com però vam acabar tots en un garatge abandonat tancats. I així vam acabat vivint en un lloc abandonat per tota la vida.
    Leyre Ponce Domínguez, 2n F

    ResponElimina
  82. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic ens vam adonar que se'ns havia acabat el menjar i estàvem passant gana. Llavors vam fer un debat sobre si hauríem de sortir a l'exterior o no. Jo no volia, perquè ho veia perillós, però al final vam sortir. Quan ja estàvem tots fora, ens van llençar una bomba atòmica.
    Paula Redondo, 2n F

    ResponElimina
  83. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic la família i tot el món es torna com abans, tot normal i el Marc torna al col•legi i la Marga està apuntada a un gimnàs i el Marti i la Marta són milionaris.
    Marc Segura Minguell, 2n F

    ResponElimina
  84. Després de quasi dos anys confinats en un refugi atòmic... vam poder sortir, però la veritat és que no era molt agradable hi havia contaminació i molta radiació, no estàvem gens a gust no hi havia cap cotxe, cap botiga oberta, res de res al carrer, estava completament deshabitat.
    Haris Safdar Awan
    2nB

    ResponElimina
  85. Marga va anar a treure la bossa d'escombraries, però es va adonar que feia olor pitjor que de costum, ja fora del búnquer l'obre i es va trobar la cama de Marta, es va espantar molt per veure una cama humana a la bossa, de la qual estava a punt de desfer-se. La deixo al lloc i se'n va anar corrents a veure que tot anava bé, però veu a Marga morta amb un ganivet a la panxa, tot això va passar mentre dormien però ningú s'havia adonat fins ara, però de tant pensar es va adonar que s'havia deixat la porta oberta, però ja era massa tard perquè els zombies li estaven xuclant les potes.
    Jordi Bordanova
    2n B ESO

    ResponElimina