Institut Marina

dilluns, 21 de maig de 2012

El faedor de mentides, M. Carme Roca

L’Alexandre diu que és el Príncep de les Maresmes, fill del rei Albatros i de la reina Fortuna, ja que això és el que li ha fet creure el seu pare. Però un dia es queda sol i quan explica qui és, ningú no se’l creu. Ell fa temps que dubta; tanmateix, fins ara s’ha esforçat a mantenir que és un príncep, perquè no creu possible que el seu pare l’hagi enganyat tant. Però..., qui és en realitat? Aquest serà el punt de partida de la recerca de la seva autèntica identitat, amb el desig de saber la raó per la qual el seu pare li ha dit tantes mentides. La topada amb la realitat no serà gens fàcil de pair, i menys encara quan haurà de compartir la seva realitat amb altres nois en una casa d’acollida. La Mar, la Judit, l’Ona i, sobretot, en Kilian, el veuran com un noi estrafolari que no entén de qui se’n riuen.
De mica en mica, però, les distàncies s’aniran escurçant i l’Alexandre descobrirà que no és ell sol qui té problemes.
A més, tindrà l’ajut de la Irene, la psicòloga que el tracta, per descobrir el seu passat.

4 comentaris:

 1. He escollit aquet llibre perquè a casa meva tenia uns quants llibres i no sabia quin escollit. He escollit aquet erque el meu germà m'ho va recomanar.

  ResponElimina
 2. Em sembla que aquest llibre es bastant bo. A mi n m'agrada molt llegir pero aquet llibre m'ha agradat bastant, la historia e bona i original. Li dono un 7

  ResponElimina
 3. He triat aquest llibre perquè era uns dels pocs que tenia a casa i el títol em va cridar molt l'atenció.
  Ingry Velasco 3rB

  ResponElimina
 4. El llibre m'ha agradat molt, al principi se'm va fer una mica repetitiu, però després em va agradar molt. Aquest llibre reflecteix la realitat del món que vivim, és a dir, que hi ha molts pares que menteixen als seus fills perquè sàpiguen la realitat que vivim i per protegir-los.
  Ingry Velasco 3r B

  ResponElimina