Institut Marina

dimarts, 10 de març de 2015

Bon dia, Princesa, Blue Jeans

"Ningú no els entenia. Ningú no els respectava ni els estimava, fins que van anar ajuntant-se els uns amb els altres pel camí". Es van conèixer fa dos anys, quan més es necessitaven, i van formar el Club dels Incompresos. Però sembla que alguna cosa ha canviat, ara, i ja no saben si poden comptar els uns amb els altres. La Valèria no sap si, deixant-se endur pels seus sentiments, pot trair la seva millor amiga; en Bruno escriu cartes d'amor sense èxit; la Maria és l'aneguet lleig que busca el seu lloc; l'Elisabet no està acostumada a un no com a resposta; en Raül no vol equivocar-se una altra vegada, i a l'Ester li agradaria cridar el seu amor als quatre vents.Amors desbordants, dubtes existencials, secrets inconfessables i molta, molta diversió.

3 comentaris:

 1. He escollit aquest llibre perquè havia vist la pel·licula i em va agradar molt i per això he decidit llegir-me el llibre.
  Alba Liñan

  ResponElimina
 2. Jo m'he llegit aquest llibre perquè d'aquest autor sempre m'han agradat els seus llibres i el recomano perquè és molt interessant i divertit.
  Cristina Rodriguez 3rC

  ResponElimina
 3. M'ha agradat molt aquest llibre, ja he comprat la segona part; espero que m'agradi igual o més que aquesta.
  Alba Liñan

  ResponElimina