Institut Marina

diumenge, 5 d’abril del 2015

Ciutats de paper, John Green

Descobreix aquesta fantàstica novel·la de l'autor de No està escrit a les estrelles. Tota aquesta gent són gent de paper que viuen en les seves cases de paper i cremen el seu futur per mantenir-se calents. Tot el món només pensa en posseir coses; coses fines i fràgils com el paper… He viscut en aquesta ciutat durant 18 anys...

6 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè vaig veure que estrenarien la pel•lícula d'aquest llibre a l'agost i em va cridar l'atenció ja que m'agraden els llibres de John Green. I a més algunes amigues també me'l van recomanar.
    Elena Marruecos 3B

    ResponElimina
  2. Jo he escollit aquest llibre perquè els llibres de John Green m'agraden i com que estrenaran la pel•lícula a l'agost volia llegir-lo abans d'anar-la a veure.
    Alexia Prats 3B

    ResponElimina
  3. Jo havia escollit un altre llibre, però aquest llibre em cridava mes l'atenció. Vaig veure que dintre de poc estrenarien la pel•lícula i doncs m'agrada més llegir-me els libres abans de veure la pel•lícula. Ja m'havia llegit un altre libre de John Green i em va agradar molt així que crec que aquest també m'agradarà molt.
    Sandra Cervera

    ResponElimina
  4. Aquest llibre sincerament m'ha decebut molt. Se m'ha fet pesat. Encara que és un llibre que serveix per reflexionar sobre el que pensem de les altres persones i la realitat de cadascú. Té algunes parts divertides com el viatge que fan per carretera en Quentin i els seus amics per trobar la Margo. És un llibre molt lent i senzill, però John Green té una manera de narrar que fa que t'interessis i t'endinsis en la lectura. Em vaig acabar el llibre ràpid perquè estava intrigada amb el final de la història, no perquè m'enganxés, encara que no m'ha agradat gens. Quan t'acabes el llibre et quedes una mica confós, perquè podia ser més emocionant i més currat, encara que no tots els personatges poden tenir un final feliç.
    Elena Marruecos 3B

    ResponElimina
  5. El llibre no m'ha agradat molt perquè no era el que m'esperava. En algunes parts, fins i tot m'he arribat a avorrir. Jo pensava que tindria mes acció i un final diferent, però no ha estat així. Durant tot el llibre he estat intrigada per saber si trobaven la Margo, i si la trobaven si passaria alguna cosa entre ella i en Quentin, però quan he arribat al final del llibre m'he quedat amb mal sabor de boca amb aquest final. El recomano per qui vulgui llegir-se'l, perquè és un llibre bastant interessant, encara que jo m'esperava alguna cosa millor.
    Sandra Cervera

    ResponElimina
  6. A mi la veritat és que m'ha avorrit molt. Fins a la pàgina 100 més o menys no m'ha començat a interessar. La veritat és que m'esperava més per ser John Green. No ha tingut una trama que des d'un primer moment t'enganxi a seguir llegint. Malgrat això, és un llibre amb parts molt bones.
    Alexia Prats

    ResponElimina