Institut Marina

dimecres, 29 de març del 2017

Amor infinit, Anna Todd

Després d’haver-se conegut, enamorat, odiat i compenetrat com una sola ànima, en Hardin i la Tessa continuen la seva intensa història d’amor. Quin final espera a la relació de la jove parella? Qui o què s’interposarà en la seva felicitat? Serà, el seu, un amor per sempre?

2 comentaris:

  1. Jo he escollit aquesta novel·la perquè ja m'he llegit els altres tres llibres anteriors i tots m'han captivat i han aconseguit posar-me en la pell dels personatges. Seguit totes les crítiques, crec que aquest quart volum té molt a dir.
    Laia Jordà

    ResponElimina
  2. Aquesta novel·la ha superat les meves expectatives, sense dubte ha estat el millor dels quatre. El desenllaç, com a final, és digne d'aquesta trama, però potser, una mica predecible. La col·lecció dels quatre llibres no tracta d'una relació amorosa adolescent qualsevol, però encara que no sigui una clàssica història d'amor, el final ha de ser feliç, així que així és. En general, el llibre m'ha fascinat. El recomanaria ja que crec que moltes persones al llegir-se els 4 llibres de la col·lecció, reflexionarien sobre moltes coses, però sobretot, sobre el tipus de relació amorosa que no els agradaria tenir. Puntuació del llibre: fantàstic
    Laia Jordà Sánchez

    ResponElimina