Institut Marina

divendres, 21 d’abril del 2017

La perla, John Steinbeck

Aquesta novel·la breu narra la troballa d'una perla d'incalculable valor i les conseqüències que comporta a un modest pescador el fet que el seu fill hagi estat víctima de la picada d'un escorpí. No obstant això, l'interès d'aquesta novel·la resideix en l'enfrontament entre dos mons, el dels rics i el dels pobres, i en el procés de canvi en les relacions humanes en funció de la situació econòmica de les persones. 

2 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè fa anys me'l vaig llegir i em va agradar molt. Encara que visualment no m'atregui em va agradar, i com que gairebé no recordo res del que tractava l'he escollit per tornar-lo a llegir.
    Angel

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt aquest llibre tot i que és una lectura dura perquè ens narra una història que no sabem si és real. El llibre ens explica la discriminació que patia la família de la qual tracta el llibre i ens fa una crítica sobre la dolenta societat de l'època en la qual es basava el llibre. Malgrat els seus errors, aquest llibre narra una gran història amb un final inesperat que es mereix ser llegit, per això el recomano a qualsevol lector que li agradi lectures com aquesta. El llibre m'ha semblat interessant.
    Angel

    ResponElimina