Institut Marina

dilluns, 24 de setembre del 2018

Despertant la ira del faraó, Arturo Padilla


«Caurà la ira del faraó sobre aquell qui pertorbi el seu descans etern.» Aquesta és la inscripció que presideix l’entrada de la tomba reial que l’Albert i la Jasmine, dos arqueòlegs de renom, han d’investigar. Els dubtes els assalten. És tan sols un missatge per espantar els lladres? O realment aquesta misteriosa tomba, fins ara desconeguda, pot despertar la ira del faraó?

67 comentaris:

  1. He posat passable perquè penso que el llibre és molt lent. Hi ha molts detalls i moltes coses que per a mi no tenen molta impotància per posar-ho en aquest tipues de llibre.
    Ana Llambí

    ResponElimina
  2. Per a mi el llibre ha sigut interessant i la idea de fer la història en dues vides, la de l'Albert i la Jasmine, i la del Blai, és molt curiós.
    Alba Royo

    ResponElimina
  3. Aquest llibre és interessant, el recomano a tothom, sobretot per a nens.
    Carolina M.

    ResponElimina
  4. El llibre ha estat molt interessant. Jo el recomano a tothom, perquè és molt interessant i si a algú li agraden les aventures l'ha de llegir. El llibre és molt bonic.
    Claudia Marruecos

    ResponElimina
  5. A mi el llibre m'ha agradat perquè és molt entretingut; és un llibre que no ho sé, té una cosa que t'enganxa. Té una mica de gràcia en algunes parts també, una mica de misteri i el final del llibre és molt bonic (...) i recomanaria el llibre perquè és molt interessant.
    Ainhoa Herrero

    ResponElimina
  6. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt interessant i quan comences a llegir-lo t'enganxa molt.
    Iris Escoz Hervàs

    ResponElimina
  7. M'ha agradat aquest llibre, l'he trobat interessant i amb molta intriga, potser milloraria la manera que té l'autor d'escriure la història, però en tots els aspectes... M'ha agradat el llibre. Jo recomano aquest llibre perquè és com de misteri i en cada capítol sempre passa alguna cosa diferent i per això sempre té intriga.
    Aleix Sánchez Castro

    ResponElimina
  8. El recomanaria a alguna gent perquè potser alguna gent no li agrada llegir, però a mi m'ha agradat aquest llibre perquè l'he vist bastant elaborat, per a nens que tenen més o menys 12 anys entendran aquest llibre. És molt original perquè hi ha un conjunt d'emocions, hi ha intriga..., però sobretot intriga. Penso que aquest llibre és d'aventures.
    Laura Pulido

    ResponElimina
  9. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és un llibre ple d'aventures i de coses inesperades. No tinc cap comentari crític, l'únic que no m'ha agradat és que és massa llarg. Per tota la resta m'ha encantat. És un llibre molt bonic! Ah, que m'oblidava: m'encanta que ens deixessis amb la intriga del que passarà al següent capítol. Segueix així que arribaràs molt lluny!
    TELMA RODRIGUEZ PALO

    ResponElimina
  10. El llibre és fantàstic tot i que a vegades és una mica pesat; m'ha agradat molt. És una història què t'enganxa i fa que no puguis parar de llegir, sempre et quedes amb la intriga de què passarà al següent capítol. Llegint aquest llibre és una manera que el temps et passi volant. Continua així que ho fas de meravella!

    ResponElimina
  11. Jo recomanaria el llibre perquè és bastant entretingut i no és molt llarg de llegir. Però no m´agrada que canviï del present al passat per recordar els records de l´Albert. M´agradaria veure il·lustracions en el llibre; igualment m'ha agradat molt.
    Adrià Gil Archilla

    ResponElimina
  12. M'ha agradat molt, aquest llibre.

    ResponElimina
  13. La història està molt ben preparada. Té de tot: amor, misteri, intriga, aventura, drama... És un llibre que et pot fer passar de tot.
    Rocio Lazarte Vásquez

    ResponElimina
  14. Sí, que el recomanaria perquè algun noi/a que mai hagués llegit algun llibre d'història, si llegeix aquest llibre li agradarà. El meu comentari crític que no m'ha agradat del llibre és que em sembla molt dolent que no hi hagi cap il·lustració. Però ha estat interessant.

    ResponElimina
  15. El recomanaria a altres lectors per aprendre la cultura d'Egipte, els llocs, etc. El meu comentari crític del llibre: És un bon llibre, divertit, amb aventures i intrigant. Té moltes aventures... És interessant. El recomano als nens de l'any vinent i al meu germà.
    Soulaiman Azelmat

    ResponElimina
  16. El llibre té molt de misteri i molta aventura i aquests tipus de llibres m'agrada bastant. El que podria millorar seria l'ordre dels capítols perquè són com dos ordres, però tot i així el llibre m'ha agrada tant que em fa igual com està la seva estructura. És un dels millors llibres que si llegeixes un capítol has de llegir un altre perquè et deixa amb la intriga.
    Marta Poyato Gómez

    ResponElimina
  17. M'ha agradat molt aquest llibre per les seves històries impressionants i interessants.
    Eloy Mendieta Cabrera

    ResponElimina
  18. Aquest llibre el recomanaria perquè és molt entretingut. Molt agradable, a mi no m'agrada llegir però aquest llibre m'agrada moltíssim perquè és d'investigacions. Me'l tornaria a llegir 1.000 vegades més. És FANTÀSTIC, aquest llibre.

    ResponElimina
  19. Jo recomanaria aquest llibre si t'agraden els llibres de misteri, si t'agraden un altre tipus doncs no. M'ha agradat el llibre perquè m'encanten els llibres de misteri, i en aquest llibre en cada capítol passava alguna cosa important i cada vegada es feia més interessant.
    Sergi Bellot

    ResponElimina
  20. És clar, el llibre està escrit d'una forma original, la història és bona i l'escriptor és fantàstic. El llibre és molt bo, l'ortografia és fantàstica i narra les accions genial. La descripció dels llocs també és bona, t'ajuda a situar-te en la lectura, encara que com he dit abans, el final, podria millorar.
    Marta Gata Tovar. 2B

    ResponElimina
  21. El llibre realment m'ha agradat molt. Perquè sincerament soc una persona que no li agrada llegir i aquest llibre ha aconseguit que tingués moltes ganes de llegir i no parar per la intriga que crea. També pensar en la relació de les dues històries que m'estan contant. Ha sigut un llibre que m'ha agradat molt.
    El recomanaria perquè la història és divertida.
    Olalla Gómez 2nB/Flex.

    ResponElimina
  22. Sí. Aquest llibre el recomanaria perquè el final és inesperat i sorprenent i el llibre està molt bé. A la gent que li agrada els finals inesperats el recomano. M'agrada aquest llibre però això dels capítols "desordenats" no m'agrada gens. Però el llibre està molt ben redactat i escrit. El final és inesperat i molt bonic i divertit. El recomano a totes les persones que li agradin llibres sorprenents i divertits. Aquest llibre és fantàstic.
    IVÁN GUERRA 2nB FLEX 2

    ResponElimina
  23. Sí. Aquest llibre el recomanaria perquè és molt impressionant perquè es veu com dues persones s'ajuden entres elles i els amics són molt marxosos i fan una gran festa i ajuden a un company a no sempre estar sol a casa.
    Aleix Fernández

    ResponElimina
  24. El llibre és molt interessant i si alguns lectors els agrada els misteris i les aventures és molt recomanable que el llegeixin.
    ALISON ARTEAGA JUSTINIANO GRUP: 2nB

    ResponElimina
  25. Aquest llibre em sembla molt interessant i m'agrada molt el fet que cada capítol era una història diferent i al final tot s'ajuntava.
    Estera Pasca

    ResponElimina
  26. Aquest llibre sincerament m'ha agradat. A mi no és que m'agradi molt llegir però en aquest cas sí. Quan acabàvem de llegir un capítol, jo volia llegir més i més. Però m'agradaria que haguessin escrit una segona o tercera part del llibre. El recomano!
    Tania López Pastor

    ResponElimina
  27. És un llibre que m'ha agradat moltíssim, perquè és molt interessant i acaba d'una manera sorprenent. M'agrada molt com van els capítols, que un va sobre l'Albert i un altre sobre en Blai. Una cosa que m'agrada també és que pots aprendre moltes paraules noves.
    Ivayla, 2B

    ResponElimina
  28. Aquest llibre té una particularitat, i és que durant tot el llibre et pots imaginar què pot passar al final de la història. Però cap de les teves imaginacions és la que de veritat passa. Me n'alegro molt, d'haver llegit aquest llibre. El recomano, perquè és un llibre molt interessant.
    Clara Priego 2nB/Flex.2

    ResponElimina
  29. Crec que és un llibre bastant interessant, però em resulta un llibre bastant difícil d'entendre. En el meu cas m'ha agradat molt i que pots passar l'estona llegint-lo.
    Sandra

    ResponElimina
  30. El llibre és fantàstic tot i que a vegades és una mica pesat m'ha agradat molt. ÉS una història que t'enganxa i fa que no puguis parar de llegir sempre et quedes amb la intriga de què passarà al següent capítol. Llegint aquest llibre és una manera que el temps se't passi volant. Continua escrivint que ho fas de maravella!
    JUDITH ALBUJAR

    ResponElimina
  31. Jo recomanaria aquest llibre perquè crec que a la gent li agradaria llegir una mateixa història en dues línies temporals diferents. Aquest llibre m'ha agradat molt per aquesta raó, i perquè les dues històries s'acaben lligant.
    Marc Luengo (Flex 2)

    ResponElimina
  32. Hi ha algun capítol que hauria de ser d'una altra manera,o sigui menys avorrit, però tota la resta està bé.
    Saúl

    ResponElimina
  33. La cosa podria seguir així: Veus que aquesta creu marca el parc del costat de la teva casa, vas veure el parc i et poses on al mapa posa la creu i comences a excavar, i de sobte et trobes una cosa, l'agafes i veus que és un altre papir i veus que està al pati de la teva escola. Al dia següent vas a aquell lloc i excaves i trobes un tresor amb monedes d'or.
    David Aguilera

    ResponElimina
  34. Sí, perquè aprens molt i és molt interessant,també és romàntic i fins i tot que parla de persones de quasi de la nostra edat.
    Kaoutar Yahia

    ResponElimina
  35. Aquest és el llibre per a tota la família perquè té una part per a adolescents i una per a adults.
    Oriol

    ResponElimina
  36. Recomanaria aquest llibre perquè és molt interessant i divertit, i aquest escriptor fa uns llibres molt interessants.

    ResponElimina
  37. El recomanaria perquè si t'agrada molt el tema d'Egipte, aquest és el teu llibre. A part també té un bon desenllaç.
    Cristofer

    ResponElimina
  38. El recomano perquè és molt interessant i entretingut. Fàcil de llegir i divertit.

    ResponElimina
  39. Podria haver anat així: aquesta creu pot ser que la creu fos un tresor. La vaig seguir amb el papir, i resulta que la creu era que hi havia un tresor de veritat, el vaig obrir, hi havia penjolls i polseres de diamant de l'edat mitjana. El llíbre està molt bé, és emocionant, d'aventures, de pensar, etc. Però hi ha alguns moments que no m'agraden perquè són molt macabres i molt cruels.
    Alvaro

    ResponElimina
  40. El llibre m'ha agradat però no penso que sigui agradable de llegir per nens de 14 a 20 anys perquè em resulta més una lectura per nens més petits. A banda d'això era interessant però separa per capítols la història del Blai amb la de l'Albert fa més lenta la història.
    Erik

    ResponElimina
  41. A mi aquest llibre m'ha agradat, m'ha semblat molt interessant i entretingut, però el que m'ha semblat menys interessant ha sigut les parts en què sortien l'Albert i la Jasmine. El recomanaria perquè com ja he dit abans, és un llibre molt interessant, entretingut, emocional i, sobretot, amb una història molt bonica. Yaiza Fdez

    ResponElimina
  42. M'ha semblat interessant ja que m'agraden els egipcis i els trobo curiosos. El que més m'agrada del llibre és la part d'amor. Per exemple, quan l'Albert i la Jasmine es fan un petó. Són parts que em posen els pèls de punta. En canvi, quan parlen de Tutmès II o coses així m'avorreixen ja que no m'interessa la vida en l'antiguitat. Alicia Pérez, 2nE

    ResponElimina
  43. Jo crec que el llibre ha estat molt interessant, encara que m'hagués agradat que fos una mica més llarg. El llibre és molt fàcil de llegir, no té paraules molt difícils. Jo el recomanaria.
    Irene Pons García 2nE

    ResponElimina
  44. M'ha agradat el llibre perquè la història la trobo molt interessant i molt divertida.
    Pablo López

    ResponElimina
  45. Aquest llibre ha sigut un dels pocs llibres que m'han agradat. És un llibre molt interessant i en alguns capítols hi ha una mica de misteri i això a la majoria dels nens els agrada.
    Dulce Mª Sánchez Mera 2n E

    ResponElimina
  46. Aquest llibre per a mi ha estat molt interessant. Una de les coses que més m'han agradat ha sigut que al final de cada capítol et deixa amb molta intriga i amb ganes de seguir llegint-lo, per això aquest llibre t'enganxa, quan comences a llegir-lo costa molt deixar-lo, el final és molt inesperat... Senzillament un llibre de deu, fantàstic. Judith L.

    ResponElimina
  47. M´ha agradat molt aquest llibre perquè ha sigut molt interessant i depèn de quins capítols eren molt entretinguts a vegades hi havia trossos que se'm feien molt avorrits.
    Lucia Diaz 2nE

    ResponElimina
  48. Aquest libre ha sigut un dels llibres que més m'han agradat perquè t'explica tot el que et fa falta i mentre ho vas llegint et sembla que ho estàs vivint. És un llibre més que interessant, és fantàstic perquè jo crec que la majoria de la gent ens agrada que el llibre sigui aquest. Fàtima Addahlali, 2nE

    ResponElimina
  49. M'ha agradat el llibre perquè hi ha moments de molta intriga i ja des del principi t'enganxa.
    Pau Molina

    ResponElimina
  50. M'agrada el llibre, però de vegades els capítols es fan molt llargs, per a mi els que més llargs se'm fan són els de la Jasmine i l'Albert. Però per la resta tot molt bonic i molt interessant. Carmen Piriz 2nE

    ResponElimina
  51. Recomanaria el llibre a la gent que li agradin les aventures. També si no coneixes el format del llibre et resultarà estrany perquè hi ha dues històries diferents.
    Manel Payés

    ResponElimina
  52. Ens ha semblat molt interessant i ens ha agradat molt, ja que té aventures i el recomanem.
    Danna i Beverly

    ResponElimina
  53. Per a mi el teu llibre ha estat molt interessant, divertit i sempre hi ha algun problema per a resoldre, mai t'avorreixes llegint-lo. A mi no m'ha fallat res del llibre, perquè m'agraden els llibres d'aventures, encara que no llegeixi molt. Gerard Cervera Martínez

    ResponElimina
  54. Aquest llibre el recomanem als nens que els agradin els llibres d'amor i aventures.
    Ismail i Kevin

    ResponElimina
  55. Aquest llibre és bastant interessant, a mi m'agrada perquè és d'aventures. El recomanaria a les persones que li agrada aquest tipus de llibres.
    Adán Altisent Bermejo

    ResponElimina
  56. M'ha agradat molt però hi ha hagut coses que no m'han agradat, com per exemple que el professor només ens deixava llegir un capítol per dia. Però la resta és un llibre que em llegiria una i una altra vegada. És un bon llibre, de vegades em sembla que es fa massa pesat quan explica la situació o em sembla que vol expressar una altra cosa o ho entenc malament. Però em sembla un bon llibre i el recomanaria per l'any que ve.
    Eudald Herrero i Marcos Murillo

    ResponElimina
  57. El llibre Despertant la ira del faraó m'ha agradat molt. Ja que és molt interessant i molt intrigant. M'encantaria que fessin la pel·lícula.
    Nora

    ResponElimina
  58. No està pas malament. La història està bé i tot això, però, no és el meu tipus de llibre que em llegiria a casa però no està malament, la veritat. NADIA

    ResponElimina
  59. M'ha agradat molt la part del jo mai mai...Però la resta era un rotllo.
    Maria Vera

    ResponElimina
  60. M'ha agradat molt el llibre. Sobretot la part de l'Albert quan estaven buscant la tomba. És la part que més m'ha agradat perquè està molt interessant. L'altra part també m'ha agradat, però al principi es feia una mica pesat per a mi. Després va millorant.
    Pol

    ResponElimina
  61. M'ha agradat perquè és interessant i és de misteri i molt divertit però es una mica repetitiu.
    Carlos

    ResponElimina
  62. Álvaro García i Lucia Sanchez6 de gener del 2019, a les 16:49

    Els personatges són molt interessants i la història va prenent forma passats uns 3 o 4 capítols. El recomanem a qualsevol lector.
    Álvaro García i Lucia Sanchez

    ResponElimina
  63. Jo recomanaria aquest llibre perquè crec que a altres lectors que llegeixin bé i que els agradi el misteri els podria agradar. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè he après molt vocabulari nou i moltes paraules noves. També perquè a mi m'agraden molt els llibres de misteri. Crec que ha sigut un llibre molt interessant.
    Hugo Benítez Utrera

    ResponElimina
  64. El llibre el que passa és que té una mica de vocabulari inapropiat, però per la resta tot bé.
    Francesc Moreno

    ResponElimina
  65. Doncs que el llibre es xulíssim amb les aventures que passa l'Albert i amb el joc de jo mai mai, em vaig riure molt quan vam llegir aquell capítol. O quan el Blai li diu que ha besat a la Georgina. Doncs el que volia dir és que el llibre també és molt interesant; no sabia res dels egipcis i ara sé una miqueta més.
    Iris Gracia

    ResponElimina
  66. El recomanaria per als que els agradi les aventures. A mi aquest llibre no m'ha agradat molt perquè no m'agrada l'aventura.

    ResponElimina
  67. El llibre m'ha agradat bastant, és un llibre que pot ser real ja que la gent d'avui en dia fa coses com aquestes. El llibre és interessant, ha estat una bona experiència.
    Paula Miranda

    ResponElimina