Institut Marina

dimarts, 9 de maig del 2023

El Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry

Una meravellosa reflexió de Saint-Exupéry sobre l'amistat, l'amor, la responsabilitat i el sentit de la vida.



O sigui que he viscut sol, sense ningú amb qui de veritat poder parlar, fins que vaig tenir una avaria al desert del Sàhara, fa sis anys. S'havia trencat alguna cosa del motor. I com que no anava amb cap mecànic ni amb cap passatger, em vaig preparar per mirar de fer, tot sol, una reparació difícil. Per mi era una qüestió de vida o mort. Amb prou feines tenia aigua per beure per a vuit dies.

La primera nit, doncs, em vaig adormir a la sorra a mil milles de cap terra habitada. Estava molt més aïllat que un nàufrag en un rai al mig de l'oceà. O sigui que imagineu-vos la sorpresa que vaig tenir, a trenc d'alba, quan una veueta molt especial em va despertar. Deia:

-Si us plau... dibuixa'm un be!


72 comentaris:

  1. El petit príncep, la rosa i l'aviador viatgen a la lluna. Un cop arribats es troben un nen perdut i li pregunten: -Com et dius? Va dir l'aviador. -Em dic Jordi, visc a Mart. -I què hi fas aquí? Va preguntar l'aviador. -Vinc a la lluna un cop a la setmana. -Increïble, aquesta és la primera vegada que vinc. -Endavant, jo t'ajudo. Jordi va estar parlant amb l'aviador una estona molt llarga i es van fer molt amics.
    Badre Charrat, 2n E

    ResponElimina
  2. Després que el Petit Príncep va tornar al seu planeta va començar a cultivar més flors a part de la rosa que ja tenia per ser més feliç i amb ajuda de la seva guineu va arrancar els baobabs, els volcans es van apagar i com que el seu planeta estava més sa va començar a créixer. Amb totes les seves flors va formar una nova Terra.
    Arnau Cortès, 2n E

    ResponElimina
  3. Jo posaria, que el petit príncep no es pot morir. El petit príncep s'adona que no li queda aigua i cada cop està més cansat i hi ha un moment que està a terra, sense ganes de res i, de sobte, apareix una llum de fons amb una porta groga: el petit príncep s'aixeca i va cap a la porta. Darrere de la porta hi ha un xai, al qual li dona tot el necessari per continuar. Paula Criado Fernández, 2n E

    ResponElimina
  4. Llavors el petit príncep va aconseguir arreglar l'avió i va agafar-lo per a provar-lo i amb una mica de sort, va saber pilotar l'avió. Va estar donant una bona volta durant molts països i es va trobar amb una muntanya gegant! Va xocar amb la muntanya. I es va començar a moure i a parlar: el príncep li va dir, perdó no t'havia vist! I la muntanya es va aixecar i es va girar, i no era una muntanya, era un gegant carnívor! I el gegant es va menjar el petit príncep i l'aviador. FI!
    Eric Digón, 2n E

    ResponElimina
  5. El petit príncep va anar amb la guineu a viure a Portugal i va passar la seva vida allà en les platges del Mediterrani. Però la guineu va caure malalta i va estar anys sense sortir de casa. Per desgràcia la guineu no va poder suportar la malaltia i va morir.
    Aitor Fernández, 2n ESO E

    ResponElimina
  6. Després de tota aquesta aventura l'aviador comença a sentir-se estrany i de cop i volta obre els ulls i s'adona que tot és un somni. Quan es desperta, està a casa seva, al seu llit. Ell no havia anat amb cap avió ni era un adult; era un nen petit al qual li havia sonat l'alarma del rellotge per anar a l'escola.
    Èric Gavaldà, 2n E

    ResponElimina
  7. L'avió va aterrar a París. El petit príncep estava espantat i nerviós; no sabia com tornar a casa, l'aviador el va deixar sol en un carrer de París. El petit príncep va decidir investigar què hi havia en aquell món; va veure una tenda on venien bufandes i no es va resistir a comprar-ne una; va veure tantes bufandes que es va voler quedar a París per fer una col·lecció.
    Neus Hidalgo, 2n E

    ResponElimina
  8. El petit príncep estava a un planeta massa prop de la llum solar. Al petit príncep l’il·luminava la cara l’extensa llum que li venia als ulls sense poder veure res. Fins que alguna cosa li va tocar el cap amb molta delicadesa. El petit príncep es va girar curiós pensant qui podria ser o què podia ser. Quan es va girar es va trobar l’aviador. Però es va adonar que l’aviador no estava bé. L'aviador estava desapareixent.
    Irene Homobono Auria, 2n E

    ResponElimina
  9. M'agradaria que quan el príncep es mor al dia següent reviu i es transforma en dolent perquè es menjava les aus, els xais i a les persones que també li caieu malament fins que es van adonar que estava viu i el van segrestar fins a tota la vida i no es va poder menjar a ningú.
    Nayra Jiménez Mora, 2n E

    ResponElimina
  10. Que tot va ser un conte que un pare li estava llegint al seu fill, i que mai va passar això de ''veritat''. Doncs el nen es va adormir i en els seus somnis el nen era el Petit Príncep i va somiar tot el que li va contar el seu pare. Ainhoa Maireles, 2n E

    ResponElimina
  11. El petit príncep torna al seu planeta a cuidar una mica la rosa, però després d’unes setmanes torna per anar amb l’aviador i parlar amb ell i l’aviador s’adona que el petit príncep ja no era el que ell recordava: era molt seriós i no feia tantes preguntes, ja no era aquell nen curiós. Ona Ortega 2n E

    ResponElimina
  12. El petit príncep torna al seu planeta, però ja no està tot igual; abans era tot colorit i ara és molt obscur i sense color; sentia com si em mengés la terra i anés a viure.
    África Pérez Rebolledo, 2n E

    ResponElimina
  13. El petit príncep se n'ha anat, però tinc el pressentiment que tornarà, però no serà el mateix. I així va ser, 6 anys després el vaig trobar, portava una roba semblant a la que portava abans, però no tenia la cara d'un nen feliç i alegre, tenia la cara d'un adult amargat i trist. Li vaig fer senyes amb les mans, però no em va veure així que em vaig apropar i li vaig dir -Hola-. Esperant que em reconegués, però em va dir -Qui és vostè?-. En aquell moment em vaig adonar que no només havia perdut la infantesa sinó que també els records.
    Jordan Prado Alipchykav, 2n E

    ResponElimina
  14. Que el petit príncep torrés al seu planeta en un coet i pel camí xoqués amb un planeta molt desconegut; llavors el petit príncep comença a buscar la manera d'arribar al seu planeta, després de tant temps intentant buscar el planeta veu una estrella i ell cada vegada està més a prop de l'estrella i mai més es va saber d'ell.
    Ainara Valero Martínez, 2n E

    ResponElimina
  15. El Príncep agafa la seva nau interestel·lar i retorna al seu planeta Calleja, que és així com es diu casa seva. Quan entra a la nau, fica la clau i espera 5 segons, però la nau no s'engega. El seu amic, que va conèixer al planeta del borratxo el va ajudar, en nom de la seva amistat, a engegar la nau. I el príncep amb la seva estimada rosa continua el seu viatge a Can Calleja. De sobte la nau va començar a fer un sorollet i boom. El petit príncep de l'impacte truca al 911 del planeta Calleja i l'ambulància interestel·lar no li dona temps a portar-los a l'hospital Can Tellom i el príncep i la seva rosa queden com un record escampat per l'univers, quan mirem el cel els veiem brillar.
    Antonio Alvarez, 2n A

    ResponElimina
  16. Al planeta del Petit Príncep hi ha un terratrèmol. Les coses en aquell planeta comencen a ser complicades. El Petit Príncep s'està pensant si anar-se'n d'aquell planeta a un altre lloc. De sobte el Petit Príncep agafa un coet i se'n va d'aquell planeta. Unes hores més tard aterra al planeta terra. Ara el petit Príncep viu al planeta Terra i té una nova vida.
    Paula Beltran, 2n A

    ResponElimina
  17. El petit príncep va ser portat cap al seu món perquè ja feia un any que va arribar allà i ja està madurant, però el petit príncep mai oblidarà aquesta aventura per la via làctia. Aquesta ha sigut l'aventura del petit príncep que ja es fa més gran. Fi.
    Alex Cabeza Carranza, 2n A

    ResponElimina
  18. -Doncs ja me n'he d'anar. -Una cosa, tu no m'has parlat dels teus pares. -Mai els he vist, quan vaig néixer estava sol al meu planeta. -Si vols tu i jo ens podem anar al teu planeta així no deixes la teva rosa i jo t'adopto. -Oh, d'acord perfecte! Anem-hi. -El petit príncep i l'aviador van anar a viure junts a l'asteroide B612 i van ser feliços.
    Adam Essalam Rebah, 2n A

    ResponElimina
  19. Quan se n'anava va succeir un terratrèmol i va haver de tornar a fer l'avió perquè s'havia trencat. Una vegada l'avió ja estava construït de nou va marxar cap a un planeta desconegut; era molt bonic, ple de flors, pedres, aigua, persones molt simpàtiques, etc. Dues persones el van recollir a casa seva perquè no passés la nit sol i sense sopar. I el petit príncep al matí següent ja no hi era, se n'havia anat cap a la terra tot sol.
    Elia García Corbo, 2n A

    ResponElimina
  20. L'aviador es desperta d'un somni, just abans d’ensenyar el dibuix de la serp. Va a ensenyar-lo, i resulta que tots reconeixen la serp que s’ha menjat un elefant. Es torna un dibuixant molt famós i amb molts diners. Un dia es va dedicar a dibuixar al petit príncep. Resulta que va ser el dibuix més popular de l'autor.
    Derek Infantes Torreblanca, 2n A

    ResponElimina
  21. Després d'una trista i llarga discussió entre l'aviador i el Petit Príncep, l'aviador accedeix a deixar que el Petit Príncep marxi cap al seu planeta (i l'aviador cap al seu país) quan la serp mai no arriba al lloc i temps fixat pel Petit Príncep. L'aviador marxa satisfet cap a França ja que mai no oblidarà la seva trobada amb el Petit Príncep, i el Petit Príncep marxa feliç cap al seu planeta, ja que tornarà a estar amb la seva estimada rosa.
    Noa López, 2n A

    ResponElimina
  22. Quan se'n va anar el petit príncep, l'aviador estava molt trist. Quan va passar 7 anys, un dia pel matí quan l'aviador es va aixecar es va trobar al petit príncep a casa seva. El petit príncep li va dir que ja no havia de fer res en el seu planeta i que havia vingut fins a la terra per estar amb ell...
    Noa Manzano Fernandez, 2n A

    ResponElimina
  23. Quan el Petit Príncep va tornar al seu planeta va veure la guineu asseguda al terra menjant un plàtan i el Petit Príncep li va preguntar, què fas aquí? La guineu va dir: m'has domesticat, ara estarem junts per sempre. El Petit Príncep va acceptar i van ser millors amics per sempre. Fi.
    Adrià Martín Calderón, 2n A

    ResponElimina
  24. Quan l'aviador va reparar el seu avió, es va acomiadar del Petit Príncep. Va ser una mica trist per part de les dues persones ja que havien passat moments ben bonics. L'aviador es va muntar en el seu avió i va pilotar fins al seu destí, però en un tancar i obrir d'ulls l'aviador es va adonar que faltava una peça imprescindible per l'avió i va xocar casualment amb un baobab. I així és com el nostre protagonista va tenir una tràgica mort.
    Abril Sánchez Pastor, 2n A

    ResponElimina
  25. Al final l'aviador va aconseguir que el petit príncep es quedés a la terra i no se n'anés. Va costar bastant que el petit príncep s'habitués perquè no era tan fàcil per ell ja que li semblava tot molt diferent. Una nit l'aviador es va despertar i no trobava el petit príncep ja que no se sentia còmode i se'n va acabar anant.
    Marc Ten, 2nA

    ResponElimina
  26. El Petit Príncep es va quedar mirant-me, no volia marxar ara que havia conegut un adult diferent dels altres. - Et trobaré a faltar- digué el Petit Príncep. -I jo a tu- vaig dir jo. Dit això, el menut va abraçar-me. -No m'oblidis mai. - va dir. Jo vaig tornar-li l'abraçada. Ni tu a mi. -Quan vaig dir això, l'estómac se'm va remoure. El Petit Príncep em va mirar per última vegada, assentint i agafant la capsa amb el xai. De sobte, va començar a volar i va marxar. Jo vaig mirar per on va desaparèixer.
    Emma Uceda Sànchez, 2n A

    ResponElimina
  27. El petit príncep va arribar al seu planeta després de bastant temps fora. Quan va arribar va veure que hi havia 2 baobabs i va tallar-ne un a poc a poc. Quan van fer 5 dies intentant tallar-lo, va aconseguir-ho, però per desgràcia el baobab va caure sobre d'ell i el va matar. El seu cos es va desfer a poc a poc i amb les seves restes es va formar un altre planeta on va néixer ell una altra vegada.
    Alan Valenzuela, 2n A

    ResponElimina
  28. Després agafar el que més li importava va anar a una altra galàxia i va trobar un planeta grandet i es va construir una casa amb jardí amb la guineu. I va fer una família amb una que estava pel planeta i va viure feliç per tota la vida.
    Jacob Boza Mayor, 2n B

    ResponElimina
  29. En Petit Príncep torna al desert i es troba una altra vegada amb l'aviador i s'adona que ja té el seu avió arreglat i l'aviador li pregunta: "Vols venir amb mi? A la meva terra? El Petit Príncep li respon: "No gràcies, m'agradaria millorar aquest desert, veus que no hi ha ni arbres, ni aigua, ni volcans apagats o encesos, ni roses?" L'aviador li diu: "això és impossible, no veus que és un desert?" El Petit Príncep li diu:"Res és impossible, l'home de negocis pot comptar totes les estrelles i diu que són d'ell, el fanaler encén el fanal cada minut i no es cansa i coses així." L'aviador li diu: "Doncs et deixo aquí, espero que ho aconsegueixis.” El Petit Príncep li respon: "Gràcies, adeu." "Adeu." Al passar uns dies, l'aviador va tornar per veure com estava el desert i es troba un dibuix amb tot el que el Petit Príncep desitjava que tingués el desert. En aquell moment, va tenir el seu desert imaginari.
    Ainhoa (Ying yi) He, 2n B

    ResponElimina
  30. Llavors el petit príncep va mirar fixament la guineu i va veure com aquella amistat era totalment inseparable, era una connexió per tota la vida. El petit príncep es va decidir quedar allí i començar una nova vida al costat dels seus amats. A poc a poc va anar formant una família amb els únics éssers vius que tenia al costat. I aquell va ser el començament d'una nova etapa.
    Haris Hussain, 2n B

    ResponElimina
  31. Jo posaria per exemple que al seu planeta cobra més vida amb molts animals, més flors... Llavors la flor del petit príncep es fa la reina, i mana a totes les altres. També estaria molt bé que la guineu li passi alguna cosa interessant, perquè no em cau molt bé.
    Mar Justo, 2n B

    ResponElimina
  32. Quan ja vaig arreglar l'avió vaig demanar al Petit Príncep que m'acompanyés a donar una volta pel món, encara que ell no estava molt convençut, ja li vaig dir que el portaria al seu planeta. Vam acabar donant voltes i voltes al món i mirant totes les postes de sol que poguéssim. Quan vam acabar vaig enlairar-me cap a l'espai, retornant el Petit Príncep al seu planeta.
    Martí López, 2n B

    ResponElimina
  33. Jo escriuria que el príncep s'enamora de la Rosa i quan ha de marxar la Rosa no el deixa perquè se li declara i ell decideix que es queda i comencen a viure junts amb la guineu. I quan ja porten anys vivint junts la Rosa i el príncep es barallen i el Príncep decideix anar-se'n a un altre planeta i no es tornen a veure mai més.
    Paula López Anfruns, 2n B

    ResponElimina
  34. Després de tot tots els personatges que van arribar en aquell planeta van quedar-se per sempre allí amb el petit príncep, la rosa, la guineu, el fanaler, l'aviador, el vanitós, etc. Es van quedar allí pe sempre i van ser feliços tot el temps que van estar allí... Vols una segona part?
    Laia López Sánchez 2nB

    ResponElimina
  35. El petit príncep en comptes d'anar al seu planeta volia recórrer tota la terra. Perquè volia veure el món "La Terra", volia veure més coses que no el seu planeta. Llavors es va quedar a la Terra, es va adaptar molt ràpidament i una vegada adaptat va anar de país en país: Xina, Nova York, París, Londres, Rússia, etc. Una vegada que ho va veure tot se’n va anar al seu planeta i es va quedar en el seu planeta content perquè sabia més coses.
    Zoe Molero Jemez, 2n B

    ResponElimina
  36. Quan el Petit Príncep estava tornant al seu planeta, des de lluny, molt lluny, va veure una cosa amb forma d'esfera. Li va dir a l'aviador que el portés allà. Quan s'anava apropant, veia que era de color negre, però no era un negre normal, era un negre amb molta intensitat. Quan va arribar, encara no sabien el que era, llavors el Petit Príncep va decidir ficar-se, va ser la pitjor opció que va triar. Una vegada es va ficar allà, no va tornar a sortir. L'aviador molt trist, va tornar al seu planeta amb una cosa molt clara: gaudeix del moment, mai saps quan es pot acabar.
    Cristian Ros, 2n B

    ResponElimina
  37. El Petit Príncep va arribar, per fi, al seu planeta. Llavors, però, es va trobar una sorpresa gens bonica. La seva rosa, única al seu món, però no a la Terra, era tallada. Era morta! A més, no va trigar en adonar-se que no estava sol. Hi havia una nena, molt baixeta, amb unes tisores a la mà. Ella l'havia tallat! El Petit Príncep estava furiós, llavors el va fer marxar. Així doncs, el Petit Príncep es va quedar tot sol i avorrit al seu planeta. Va deixar de ser un nen, i ara sempre està veient la posta de Sol 125 vegades al dia, ja que està molt trist. FI.
    Carla Rubio Couceiro 2B

    ResponElimina
  38. El petit príncep, uns dies després d'arribar a la terra, per fi aconsegueix veure humans. Va caminar molt, i per fi va arribar a un poble prop d'on ell era. El va sorprendre veure tan poca gent en un poble tan gran. Però va arribar l'aviador i es va acomiadar perquè havia de marxar ja. Fi.
    Eva Soto Calatayud, 2n B

    ResponElimina
  39. Abans d'anar-se’n al seu planeta li va dir a l'aviador si volia anar amb ell per veure com és, però l'aviador li va respondre: - No puc deixar el meu planeta- li va respondre l'aviador- Ho sento. El Petit Príncep es va posar molt trist quan va escoltar la resposta de l'aviador. Així que li va preguntar a la guineu la mateixa pregunta que li va dir a l'aviador i ella va respondre: -Ho sento, Petit Príncep, no puc anar el teu planeta perquè aquí tinc la meva vida. El Petit Príncep se sentia molt trist perquè ningú dels dos volia anar amb ell, així que va pensar en algú. - Espera -els va dir a la guineu i a l'aviador- i si em quedo aquí amb vosaltres? La guineu i l'aviador es van quedar petrificats amb el que els va dir el Petit Príncep.
    Aina Sotodosos, 2n B

    ResponElimina
  40. Que el petit príncep s'ha quedat amb l'aviador per tota la vida fins que es facin vells i que es quedin a viure junts i que fabriquin una casa i adoptin un nen i que mai se separin.
    Arnau Abril, 2n C

    ResponElimina
  41. Després d'uns dies el petit príncep decideix visitar el seu amic l'aviador. Quan el petit príncep arriba a la terra es posa en busca del seu amic, i es troba amb una guineu, el petit príncep es va sorprendre i va intentar acariciar-la, però abans que això passés la guineu es va girar i va marxar. El petit príncep es va sorprendre un altre cop i es va apropar a la guineu i li va dir, que ja no estàs domesticada? La guineu es va aturar i va dir, tu qui ets? El petit príncep va repetir un altre cop la seva pregunta i la guineu va dir, no, no estic domesticada, el petit príncep es va adonar que aquella no era la seva guineu domesticada...
    Areba Afzal, 2n C

    ResponElimina
  42. Després d'un temps el petit príncep va tornar a visitar-lo i van estar parlant; la flor seguia bé, s'anava fent més gran el tercer volcà va entrar en erupció, però res important. Va dir que havia de marxar; després de molt temps va tornar i li va dir si volia anar amb ell que després el tornaria.
    David Arenas Ibañez, 2n C

    ResponElimina
  43. Quan van passar 6 anys, en veritat el petit príncep seguia a la terra, el que passa és que havia entrat en xoc i sols havia passat un dia no 6 anys, i quan va despertar tot semblava postapocalíptic, no hi habitava ningú i va acabar morint per falta de menjar i d'aigua.
    Iker Barba Mateo, 2n C

    ResponElimina
  44. Soc divertit, generós, amable, responsable, creatiu, alegre, em prenc la vida amb humor, soc valent, també soc algú que imagina molt.
    Felipe Baz Bibian, 2n C

    ResponElimina
  45. Quan el petit príncep torna al seu planeta amb la seva rosa, el volia ensenyar a la rosa el que ell havia vist, així que amb molt de compte el petit príncep agafa la rosa i se l'emporta volant a mostrar tot el que hi ha més enllà del seu planeta.
    Sussan Espejo 2n C

    ResponElimina
  46. Tornaries al teu planeta, agafaria la Rosa i tornaries cap a la terra i viure per sempre a la terra amb la Guineu, la Rosa, la Serp.
    Óscar Garcia Del Amo, 2n C

    ResponElimina
  47. El petit príncep no sabia què fer. Li havia agradat molt tot el lloc on estava, però volia tornar per trobar-se amb la flor; llavors el petit príncep va domesticar la guineu i se la va emportar.
    Cesar Martinez Lopez, 2n C

    ResponElimina
  48. El petit príncep va començar a anar al seu planeta, però de sobte quan hi anava un foc artificial li va donar i va caure a terra un altre cop; mentre buscava ajuda per tornar, però no va trobar res i va plorar molt durant molt de temps i es va quedar.
    Roderic Modernell, 2n C

    ResponElimina
  49. Que el petit príncep cau quan anaven al seu planeta; llavors tu li dius que et feia pena. Llavors es va quedar a viure una setmana amb tu i, per tant, tu vas haver de fer alguna cosa. Llavors vas transformar la teva nau en un coet i el vas llençar a l'espai.
    Xavi Palero Camos, 2n C

    ResponElimina
  50. El petit príncep va agafar un avió, va pujar el més alt possible. Quan l'avió es va quedar sense combustible es va tirar de l'avió. I quan estava a punt d'impactar contra el terra va caure a sobre d'un baobab que li va salvar la vida. L'avió una estona després va explotar.
    Jan Perez, 2n C

    ResponElimina
  51. El petit príncep va recórrer alguns llocs més per investigar una mica abans d'arribar al planeta definitiu, la terra. Al final de la investigació va quedar-se a la terra i va veure a tot el món, però van passar coses que no li van agradar i no sabia si quedar-se o no, però un noi que es va trobar el va convèncer de quedar-se i que no se'n penediria.
    Laia Ramos, 2n C ESO

    ResponElimina
  52. El petit príncep va començar a volar a gran velocitat i va viatjar en el temps, concretament a Mèxic i estava el 1986 al mundial i es va posar a jugar i es va trencar la cama.
    Isaac Reyes, 2n C

    ResponElimina
  53. El Petit Príncep es queda a la terra amb la guineu i l'aviador i deixa la Rosa sola. L'aviador cuida el Petit Príncep i la guineu i el Petit Príncep viuen a casa de l'aviador. El Petit Príncep no oblida la Rosa, però sap que aquí serà més feliç.
    Helena Uceda Campos, 2n C

    ResponElimina
  54. El petit príncep volia anar a altres planetes per fer moltes més aventures perilloses com lluitar amb extraterrestres o monstres ficticis. Això era un pensament seu, però, òbviament ell ja sabia que era molt perillós. Va fer el més normal i segur, es va quedar a casa.
    Edgar Urdiales Garcia, 2n C

    ResponElimina
  55. El petit príncep quan està a punt d’anar-se’n al seu planeta li va preguntar una cosa a l’aviador: - T'agradaria vindre amb mi? -va dir el petit príncep. -Però si el teu planeta és molt petit i ara tens un xai, no estaràs sol. - Ja ho sé, però crec que m'estàs domesticant.
    Dídac Alegre Garrido, 2n F

    ResponElimina
  56. L'altre serà feliç.
    Abdalhakim Atiq Rachidi, 2n F

    ResponElimina
  57. A l'aviador no se li arregla l'avió i no pot tornar. Llavors, a causa d'això el petit príncep no pot tornar, però un dia es troben un cangur que els ajuda i li dona un cop de puny al motor de l'avió i funciona i pugen l'aviador el petit príncep i el cangur a l'avió i al cangur el deixen a Austràlia; el petit príncep al seu planeta i l'aviador torna al seu lloc.
    Omar Bakkali Hajjaj, 2n F

    ResponElimina
  58. Que recuperi l'avioneta, que surti d'aquell planeta per explorar altres planetes i que faci el seu propi planeta i que sigui més gran de mida i que vagi amb els seus amics.
    Abdelkarim Bouyomad, 2n F

    ResponElimina
  59. Que el petit príncep se'n va al seu planeta per veure la rosa. Ella es posa molt feliç i acaben estant junts i gaudint junts fins a la mort. Entre ells han passat moltes històries; van conversar sobre les coses que li agradaven a cadascú. Fins que una vegada es van adonar que estaven enamorats entre ells.
    Katié Karoline de los Santos Irrasaba, 2n F

    ResponElimina
  60. Es va despertar i en llegir la història, és tot un somni del príncep i va dir que és un bon somni i va pensant: tot ha passat. I va escriure una història en el seu diari, guardat a l'armari.
    Harram Fatima, 2n F

    ResponElimina
  61. Quan l'aviador va arreglar el seu avió, va anar a buscar al Petit Príncep, llavors aquests dos se'n van anar junts amb l'avió cap a un altre lloc. Van anar a viure els dos junts i van ser com pare i fill; tots dos es van anar fent grans, però amb idees molt diferents dels altres adults.
    Carmen González López, 2n F

    ResponElimina
  62. Doncs el dia que just el petit príncep feia un any no marxa i el xai que li va dibuixar l'aviador just el primer dia es fa realitat i l'aviador com ja havia arreglat l'avaria, el príncep tornava amb l'aviador i es queden vivint a la casa de l'aviador.
    Carla Gracia, 2n F

    ResponElimina
  63. Fa sis anys que va passar allò. Gràcies a ell, m'havia convertit en una altra persona. I no m'importava que la gent ho veiés estrany, és més, a mi m'agradava tornar a ser un nen. Mentre regava les meves roses, vaig veure l'ombra d'un conjunt d'ocells i vaig escoltar una rialla. Havia tornat.
    Amaia Ainhoa Isamit Aguilera, 2n F

    ResponElimina
  64. Justament quan se'n va anar, el petit príncep comença a plorar. Ell sap que enyorarà molt aquests moments. Amb el xai, l'aviador i les converses que mantenien que feia reflexionar. Va ser un moment emocionant, per l'aviador i pel petit príncep. Quan, de sobte, apareix una persona que...
    Saikou Omar Kanyi Saidy

    ResponElimina
  65. El petit príncep decideix de cuidar de la seva flor després que la seva amiga la guineu deixa de ser la seva amiga. El petit príncep després d'aquest fet s'adona que res és per sempre i s'adona que tots traeixen i que són uns falsos i no vol fer-se gran i deixar la infància. Llavors es mata.
    Bianka Andrea Loor Taborga, 2n F

    ResponElimina
  66. L'aviador i el príncep van viure moltes aventures junts, però cada vegada el príncep s'estimava més quedar-se a casa amb el mòbil. Això a l'aviador li feia molt de mal, perquè el petit príncep encantador, s'estava fent major. I tant com el príncep es feia major, l'aviador també. Un dia van barallar-se, però el que no sabia el príncep és que tenia problemes de cor...
    Naroa López, 2nF

    ResponElimina
  67. Quan el petit príncep va arribar al seu planeta va arribar una host d'ovnis, van atacar les llars de les persones. El petit príncep va anar-se'n del planeta. Ell estava molt trist perquè no va poder fer res; va anar al planeta terra a viure allí.
    Jose Alejandro Misnaza, 2n F

    ResponElimina
  68. L'aviador es va despertar al desert, va recuperar forces i va anar caminant fins que va tenir la sort de trobar un oasi i quan va acabar de descansar va seguir caminant fins que a la fi va trobar un poble i els ciutadans van acudir a ajudar-lo i va ser rescatat i portat a l'hospital més proper.
    Dylan José Morales Muñoz, 2n F

    ResponElimina
  69. Llavors el petit príncep se'n va anar al seu planeta per a fer-lo molt millor: gran i més cuidat amb més plantes i uns xais. Mentre el príncep torna al planeta terra per aconseguir més coses per al seu planeta i aconseguir habitants de la seva raça.
    Juan Moreno Borrero, 2n F

    ResponElimina
  70. Un dia, estava dormint tranquil·lament, però de sobte, un flaix em va enlluernar. Un nen, de cabells rossos ja feia davant meu amb un somriure d'orella a orella. El meu petit príncep era davant meu. La felicitat em va recórrer el cos. Ell va parlar primer "Hola, amic", em va dir només vaig respondre "ets aquí", ell va assentir.
    Leyre Ponce Domínguez, 2n F

    ResponElimina
  71. La serp volia desfer-se del petit príncep, però no sabia com fer-ho. Llavors, no sap com, va aparèixer una altra serp que no li agradava el petit príncep i es van posar a perseguir-lo per poder acabar amb ell. El van mossegar i es va convertir en una serp, també.
    Paula Redondo, 2n F

    ResponElimina
  72. El petit príncep viatja a un últim planeta, a un planeta ple de roses.
    Marc Segura Minguell, 2n F

    ResponElimina