Institut Marina

diumenge, 15 de març del 2015

Cançons per a la Paula, Blue Jeans

La Paula, una jove que està a punt de fer disset anys, s'ha citat amb l'Àngel, un noi de vint-i-dos a qui ha conegut per internet. Està nerviosa i il·lusionada. Els minuts passen i el noi no arriba, i llavors decideix ficar-se en un cafè proper. Allà té una divertida trobada amb l'Àlex, un desconegut, que casualment llegeix el mateix llibre que ella. Tots dos són joves i atractius... L'Àlex se n'ha d'anar precipitadament perquè té un compromís. I quan la Paula es disposa a marxar del cafè, s'hi presenta l'Àngel, que es disculpa pel gran retard. Ell és periodista i aquesta tarda ha hagut d'entrevistar la Kàtia, la cantant de moda... 

9 comentaris:

  1. Aquest llibre em sembla interessant ja que crec que serà molt intrigant i serà força bo.
    Marta Pintado, 3r C

    ResponElimina
  2. He triat aquest llibre perquè ja m'he llegit bastants d'aquest autor i em sembla força interessant.
    Nadia Jimber

    ResponElimina
  3. He escollit aquest llibre perquè em sembla molt interessant i penso que m'agradarà molt.
    Yaiza Pintó 3rC

    ResponElimina
  4. La primera part d'aquest llibre m'ha agradat molt i m'ha enganxat..Al principi et pot semblar una mica embolicat perquè hi ha molts personatges, però una vegada que ja t'has llegit diversos capítols ho entens perfectament. M'ha agradat perquè explica les coses que li solen passar als adolescents i és interessant saber les coses que els solen ocórrer perquè et sents identificat. Potser a altres persones que no els agradin molt les històries d'amor, aquest llibre no li agradarà,però a mi m'ha agradat bastant.
    Nadia Jimber López, 3r C

    ResponElimina
  5. Vaig elegir aquest llibre perquè l'any passat una amiga meva l'estava llegint i vaig decidir saber de què anava. Marina Ortega Montero

    ResponElimina
  6. És un llibre molt romàntic i original, la història que té Paula és molt juvenil, però el millor de tot és com l'escriptor basa els fets com si estiguessis dins del llibre.
    Marina Ortega Montero, 3r B

    ResponElimina
  7. He escollit aquests llibre perquè realment ja he llegit llibres del Blue Jeans, i m’encanten. Ja em vaig llegir la primera trilogia de “Bon Dia princesa”, etc... I tenia curiositat per aquests.
    Dakota Pascua

    ResponElimina
  8. Podem dir que aquest llibre tracta sobre diferents històries, la Paula és la protagonista. El que explica Blue Jeans als seus llibres són com histories d'adolescents que solen passar a la vida dels lectors.
    Dakota

    ResponElimina
  9. He escollit aquest llibre perquè la veritat és que m'agraden molt els llibres de Blue Jeans. Me n'he llegit uns quants i m'han encantat, m'ha cridat l'atenció aquest llibre.
    Marina Sánchez Castro

    ResponElimina