Institut Marina

dimarts, 10 de març del 2015

El quadern de Noah, Nicholas Sparks

Noah Calhoun ha tornat de la guerra i intenta refer la seva vida. Ha començat per restaurar aquella antiga casa que sempre havia desitjat tenir, però el que més li costa és desfer-se d'aquell record, el record de l'Allie i de l'estiu de fa catorze anys. Ha passat molt de temps però la força d'aquell amor interromput no li ha permès consolidar cap altra relació. L'Allie és a punt de casar-se, però tampoc no ha oblidat aquell estiu i no pot deixar de preguntar-se què hauria passat si tantes coses no els haguessin anat en contra. Per això no pot evitar tornar al poble per retrobar-se amb Noah. Un relat commovedor sobre l'amor en el seu estat més pur.

2 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè era el que tenia més a l'abast ja que era a casa meva, perquè la meva mare ja se'l va comprar fa anys. També l'he escollit perquè la meva mare em va recomanar el llibre. Encara que no l'he entès del tot crec que és un bon llibre per llegir.
    Daniel Benitez 3rA

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat bastant, és molt interessant la història, com evoluciona i es desenvolupen els fets. La idea de veure com van els personatges fent-se vells es molt bona ja que pots veure quines evolucions tenen. Tot i que no sóc de llegir aquests tipus de llibres aquest ha estat bé. És una història molt bonica realment.
    Daniel Benitez 3rA

    ResponElimina