Institut Marina

dijous, 26 de març del 2015

Mecanoscrit del segon origen, Manuel de Pedrolo

La primera edició de la novel·la Mecanoscrit del segon origen es va publicar el 1974. Ha estat, fins ara, l'obra més llegida del seu autor, Manuel de Pedrolo. És una novel·la composta de cinc capítols anomenats Quaderns, d'una extensió molt semblant (trenta pàgines cadascun) i de tres pàgines finals, on el lector pot completar el veritable sentit de l'obra. Els protagonistes de l'obra, l'Alba i en Didac, viuen un seguit d'aventures en un món pràcticament destruït. Són ells, els precursors de la civilització actual? 

6 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè el tenia a casa i em va cridar l'atenció el seu títol. Els meus pares se'l van llegir i m'han dit que està molt bé.
    Cristian Lafuente García 3r A

    ResponElimina
  2. He escollit bàsicament aquest llibre perquè me'l va recomanar la meva germana i la meva mare dient que m'agradaria.
    Daniel Sànchez Quiles 3r A a

    ResponElimina
  3. He escollit aquest llibre perquè un amic se'l va llegir i com que jo no tenia cap llibre triat me'l va recomanar i deixar.
    Carla Navarro, 3r C

    ResponElimina
  4. Aquest llibre em sembla un dels millors que he llegit, no li he trobat cap punt feble perquè és començar i ja et trobes molta acció.
    Daniel Sànchez Quiles, 3r A

    ResponElimina
  5. El llibre no ha estat malament. Encara que no m'agrada del tot llegir, ha sigut entretingut. Era una mica vell, però gairebé no es notava.
    Carla Navarro, 3r C

    ResponElimina
  6. El llibre ha estat bastant bé, el començament és emocionant i seguidament el llibre es torna una mica lent. Però després torna l'acció i és molt entretingut.
    Cristian Lafuente García. 3r A

    ResponElimina