Institut Marina

diumenge, 15 de març del 2015

Mentida, Care Santos

La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'entrar a Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.
Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre'l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa.
I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d'haver estat víctima d'algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d'un assassí.

5 comentaris:

  1. Josep Maria, jo vull llegir aquest llibre perquè m'agrada molt de què va la història.
    Joel Armijo 3r C

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord, Joel. Recorda que al moodle hi ha les dates i instruccions de lectura!
      Josep Maria

      Elimina
  2. Vaig triar aquest llibre perquè em cridava l'atenció el tema del que tractava, trobo que és molt interessant. Ja l'he començat i m'està agradant molt.
    Anna Muñoz 3rB

    ResponElimina
  3. Sóc l'Alex Espinosa i vull llegir aquest llibre perquè he escoltat bones crítiques.

    ResponElimina
  4. Ja he acabat el llibre. No és un dels llibres que més m'ha agradat, però ha estat bé. Parla una mica d'un amor que sembla impossible, de com dues persones que són de mons totalment diferents poden arribar a connectar amb alguna cosa. M'ha agradat molt de què va el tema. És un llibre diferent i el recomano.
    Anna Muñoz 3rB

    ResponElimina