Institut Marina

dijous, 6 d’abril del 2017

7000 metres quadrats de gespa, Víctor Panicello

Competir, esforçar-se, entrenar-se, aquestes són algunes de les paraules que formen el vocabulari dels protagonistes d’aquesta novel·la, que viuen per al futbol i lluiten des de ben petits per aconseguir un somni: arribar a ser jugadors professionals. Per assolir aquest objectiu, hauran de passar moltes hores al camp i aprendre a moure’s en un món d’exigència i de pressió, de compaginar estudis i assumir valors, de representants i de somnis milionaris, de rivals agressius i de grans companys, de lesions i moments màgics... Un viatge que val la pena fer, encara que la majoria no arribi fins al final, perquè no hi ha res més poderós que la il·lusió.

4 comentaris:

  1. El llibre que he escollit m'agrada perquè va de futbol, i a mi el futbol m'enamora i parla de com has de fer-ho per arribar a l'elit del futbol des de petits.
    Rubén Pizarro

    ResponElimina
  2. He triat aquest llibre perquè tracta del futbol, és el meu esport favorit. No només això, sinó que l'he triat ja que parla d'un gran club com és l'Espanyol,on jugo actualment.
    Janet Martinez

    ResponElimina
  3. Primer de tot,a aquest llibre li dono un 10,és fantàstic. El recomano per a qualsevol esportista, però més per a un jugador de futbol,ja que aquest llibre parla d'això. El recomano perquè és un llibre que explica molt bé el que passa o pot passar en el món del futbol, experiències dels jugadors de futbol Base i el que es viu de veritat en aquest esport. De tots els llibres que he llegit durant la meva vida, aquest és el millor que he llegit, ja no tan sols perquè m'encanta el futbol, sinó que és de la manera que està redactat i tot el que s'explica. Això m'ajuda a ficar-me més en aquest esport, o sigui,el que es pot arribar a viure. La veritat que és un llibre molt interessant.
    JANET MARTÍNEZ

    ResponElimina
  4. Aquest llibre ha sigut un dels que més m’han agradat, perquè en primer lloc m’agrada el futbol i tot amant del futbol se’l llegiria, i també, per saber la vida que porten el futbolistes i saber-ne que s’ho han guanyat. Jo recomanaria el llibre perquè és un llibre per a que la gent sabés el sacrifici que passen per arribar al somni de tot nen, també el recomano per a la gent que li agrada. Per últim, a aquest llibre li dono un 10, ha sigut fantàstic.
    Rubén Pizarro

    ResponElimina