Institut Marina

dimarts, 18 d’abril del 2017

A tres metres sobre el cel, Federico Moccia

Babi i Step no poden ser més diferents: les seves famílies, la seva extracció social, els seus hàbits els allunyen. Pertanyen a dos mons separats, però s’enamoren. No els resulta fàcil, perquè cap dels dos sap cedir, tot i això l’amor els transforma. Babi es torna irreconeixible davant d’uns pares traumatitzats, Step demostra que sota l’espessa crosta de noi dur que s’ha construït s’hi amaga un passat irresolt. Amb el rerefons de la frenètica vida dels suburbis de la capital romana, es dibuixa un microcosmos de joves rebels que viuen la vida fins a l’últim alè, intentant volar “a tres metres sobre el cel”. 

2 comentaris:

  1. Jo he escollit aquest llibre perquè la meva pel·lícula favorita és A tres metres sobre el cel, que està basada en aquest llibre de Federico Moccia, sempre diuen que els llibres són millors que la pel·lícula, ja feia temps que el volia llegir, ja que a mi m'encanta i per això he escollit aquest llibre.
    Salma Rodriguez

    ResponElimina
  2. Aquest llibre definitivament és un dels millors llibres que m'he llegit. Jo crec que m'ha agradat tant perquè estic vivint la meva primera història d'amor i en determinades parts em sentia bastant identificada. M'encanten les històries d'amor, per això el recomanaria a les persones romàntiques i sentimentals o a algú que estigués vivint una història d'amor.
    Salma Rodriguez

    ResponElimina