Institut Marina

dijous, 6 d’abril del 2017

After 1. On tot comença, Anna Todd

Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat coneix la Beth, la seva companya d"habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Harry, el 'noi dolent' per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la traurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans...i la seva visió de l"amor i el sexe. 

5 comentaris:

  1. He triat aquest llibre perquè la manera d'escriure de l'autora m'agrada molt. És un tipus de llibre que m'atrau, ja que tracta sobre adolescents. És el meu llibre preferit i per això l'he triat.
    Nuria Flores

    ResponElimina
  2. He triat el llibre perquè amigues meves m'han dit que és molt bonic. És un tema d'amor que em crida moltíssim l'atenció i cada vegada tinc més ganes de llegir. After és un llibre bastant actual que explica situacions molt complicades per la qual passa una parella molt jove i enamorada. Em crida molt l'atenció a l'explicar les diferents situacions, o al descriure tan detalladament un lloc o personatge, sembla que tu estiguis davant d'aquesta situació.
    Sandra Sanchez

    ResponElimina
  3. He escollit aquest llibre perquè tothom en parla, com que és d'amor m'agradarà segur i encara que sigui llarg, i sigui una saga de més de 5 llibres sé que me la llegiré tota.
    Tania Melo

    ResponElimina
  4. El llibre m'ha agradat moltíssim. Només que hi ha parts que no m'han arribat a agradar, com ara les paraulotes. Per la resta, m'ha agradat tot. Pocs llibres m'agraden i aquest ha arribat a ser el meu favorit. M'he sabut ficar a la pell dels personatges i això fa que m'agradi més. El recomano a tota aquesta gent que li agradin els llibres d'amor i d'adolescents. Molta gent es veuria reflectida amb aquesta història. Nuria Flores

    ResponElimina
  5. No canviaria res, és un llibre que m'ha agradat des de la primera pàgina fins a l'última. Recomanaria aquest llibre a tothom que li agrada llegir, sobretot històries d'amor. Sincerament em feia llàstima haver acabat el llibre perquè encara que el llegeixi una altra vegada no seria el mateix.
    Sandra Sánchez Manzano

    ResponElimina