Institut Marina

dimarts, 25 d’abril del 2017

La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars, Ransom Riggs

De petit, en Jacob Portman tenia un lligam molt especial amb el seu avi, que li explicava històries extravagants i li ensenyava fotografies estranyes de nens invisibles i nenes que levitaven. Ara, als setze anys, en Jacob treballa en un supermercat de la família, i passa les hores amb el seu millor amic, amb qui no s'acaba d'entendre del tot. Un dia, rep una trucada del seu avi, que està començant a perdre el cap, i decideix sortir de la feina i córrer a visitar-lo, però arriba tard. Quan el vell se li mor als braços, el noi cau en una depressió terrible. Però l’avi no l’ha deixat sol del tot: aviat trobarà una carta misteriosa que el portarà fins a una illa perduda de Gal•les, en un viatge que li canviarà la vida per sempre i li mostrarà fins a quin punt eren certes les històries estrafolàries que sentia quan era petit. La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars és una història plena d'intriga en la qual lluiten nens amb poders sobrenaturals i monstres terrorífics; una fantasia terrible, il·lustrada amb fotografies antigues, que seduirà tant els lectors joves com els adults.

2 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè una companya va veure la pel·lícula i tot seguit es va comprar el llibre. Quan el va acabar me'l va recomanar.
    Victor Guerrero

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que és un llibre fàcil de llegir, i conté imatges antigues que em van cridar l'atenció. El recomanaria als amants de la fantasia ja que tracta una història fantàstica.
    Víctor Guerrero

    ResponElimina