Institut Marina

diumenge, 16 d’abril del 2017

Diari del Greg, un pringat total, Jeff Kinney

Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l'institut, on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia.En el Diari del Greg, l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi. Com ell diu al seu diari: "Que ningú somiï que jo vagi del rotllo "Estimat diari" això o "Estimat diari" allò. Per sort per a tothom, el que el Greg Heffley diu que farà i el que realment fa són coses molt diferents.

6 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè fa anys me'l vaig llegar,i va ser un dels llibres que més em van entretenir,i a sobre el tinc a casa.
    Carlos Portero

    ResponElimina
  2. He escollit aquest llibre perquè és l'últim que em falta per llegir de la col·lecció.
    Alex Perez Borrero

    ResponElimina
  3. Em sembla un bon llibre ple d'aventures de dos adolescents típics a l'entrada a l'institut. però potser no molt apte per nois de la nostra edat, més per 12-13 anys.
    Carlos Portero

    ResponElimina
  4. El recomanaria a tothom, perquè és molt entretingut i no és gens avorrit. Es podrien millorar els dibuixos i així quedaria més visual.
    Alex Perez

    ResponElimina
  5. He triat aquest llibre perquè he llegit altres llibres del mateix autor i és molt interessant.
    Abdelilah Kirat

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt aquest llibre perquè parla de coses que tots hem passat per elles. Ho recomano a totes aquelles persones que els agradi llegir amb una mica de diversió i acudits.
    Abdelilah Kirat

    ResponElimina