Institut Marina

dimarts, 18 d’abril del 2017

Harry Potter i la pedra filosofal, J. K. Rowling

Harry Potter és orfe i viu en unes condicions infrahumanes a casa d'uns tiets despietats fins al dia que descobreix els seus dots de bruixot i és convidat a estudiar a una escola de màgia i bruixeria. Allà, a més d'aprendre l'ofici, haurà de combatre Voldemort, que encarna les forces del mal, i defensar la joia de l'escola, una pedra filosofal que, segons sembla, n'hi ha més d'un que vol trobar.

4 comentaris:

  1. Vaig elegir aquest llibre perquè ja el vaig llegir, i em va encantar. El rellegiré.
    Noelia Dominguez 4C

    ResponElimina
  2. Recomano aquest llibre si queda algú en el món que no ha escoltat o llegit Harry Potter. Perquè és perfecte, perquè té suspens amb qui és Voldemort, qui vol robar la pedra. Odi etern per en Draco, amistat amb el trio d'or, no sé, té tot. El llibre no és pesat. No vols que acabi. No té vocabulari molt complex. Té el que és normal en una història de fantasia. Paraules noves com muggle i encantaments. Però no és pesat, quan t'acabes el primer, vols passar al segon, no perquè et deixa amb la intriga, sinó perquè és bo i està ben escrit. El llibre és molt millor perquè t'explica més bé les coses i si hi ha una cosa que no has pillat a la pel·lícula el llibre t'ho explica.
    Noelia Dominguez 4C

    ResponElimina
  3. He agafat aquet llibre perquè m'agrada la saga de Harry Potter i el món de la fantasia. Adrian Mateo

    ResponElimina
  4. Li poso un 7. És un llibre molt interessant perquè és com comença a ser un mag i J.K. Rowling et posa molt bé a la pell del personatge. I recomano aquest llibre a tot el món i sobretot a tot aquell que li agradi el tema de la fantasia.
    Adrian Mateo

    ResponElimina