Institut Marina

dimarts, 25 d’abril del 2017

La venjança dels panteres negres, Gemma Lienas

Óscar és un adolescent sense perspectiva de futur ni il·lusió si no fóra per la seua germana, Mabel, i pels col·legues de la banda, que el fan sentir part d'alguna cosa. En canvi, Baldo, el líder dels «Black Panthers», és violent i seductor, i té un objectiu clar: carregar-se Daniel, el traïdor que fa un any el va denunciar i va fer que l'inspector López l'humiliés davant dels seus. Després d'haver fugit de la ciutat quan van passar els fets, Daniel es veu obligat a tornar.

2 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre, titulat La venjança dels panteres negre de l'escriptora Gemma Lienas, perquè des del primer moment en què el nostre professor ens va dir de llegir un llibre d'elecció lliure, vaig pensar llegir un llibre de caire misteriós, amb suspens i que no sabés el que succeeix fins al final de la història. Vaig començar a investigar per la xarxa llibres d'aquest estil, però sense èxit. Llavors vaig decidir preguntar als meus companys d'acadèmia i em van recomanar aquest llibre, més tard vaig fer una cerca, i després de llegir la contraportada del llibre, no vaig tenir cap dubte que aquest llibre seria el que llegiria.
    Diego Carmona, 4t d'ESO A

    ResponElimina
  2. Un llibre molt àgil, addictiu i molt visual; és a dir, que és molt fàcil d’imaginar la situació ficar-te en el pensament del personatge, on s’explica la manera d'actuar de les bandes i com n’és de perillós entrar-hi ja que és gairebé impossible sortir ben parat. Un llibre que tracta la realitat actual, dels joves que viuen en barris suburbials, amb molta exactitud, delicades i a la perfecció el tema. El final del llibre acaba sent colpidor, al·lucinant, molt impredictible i ple d’adrenalina, degut a que aprofundeix molt en la interioritat i el pensament de cadascun dels personatges, fins al punt, que a mi, se’m va posar la pell de gallina només de pensar com reaccionaria al ser el personatge principal. Aquest llibre sí que el recomanaria, perquè tracta amb molta exactitud, delicadesa i a la perfecció el tema de les bandes dels joves. A més a més, és bastant lleuger de llegir, es pot llegir ràpidament i el vocabulari que utilitza no és complicat d'entendre, sinó que tot el contrari.
    Diego

    ResponElimina