Institut Marina

dijous, 6 d’abril del 2017

Les aventures de la Hilda, M. Àngels Bogunyà

La Hilda ha viscut sempre al zoo i ja n´està una mica cansada, perquè el que ella vol de debò és ser aventurera i fer la volta al món amb el seu amic Jan. Però un cop fora del zoo tot plegat no acaba de ser tal com s´ho imaginava. En passarà les mil i una i haurà d´aprendre moltes coses per moure´s per aquest món tan estrany dels humans! 

6 comentaris:

  1. He escollit aquest llibre perquè me'l vaig llegir a 5è i em va agradar molt i com que ja no me'n recordo he decidit tornar-lo a llegir.
    Alvaro Gomez

    ResponElimina
  2. El motiu perquè he agafat aquest llibre, és perquè em sembla un llibre molt educatiu on pots aprendre molt!
    David Martín Lopez 4tB

    ResponElimina
  3. La causa per la qual vaig escollir aquest llibre és perquè el vaig llegir fa molt de temps i em va agradar i em faria molta il.lusió torna-lo a llegir. També crec que és un llibre molt entretingut i està molt bé per a la meva edat.
    Sóc Alexis Linares Selas 4tB

    ResponElimina
  4. Sí recomanaria aquest llibre perquè és educatiu, entretingut i la gent ha de llegir-lo perquè és molt interessant. El llibre ha estat molt bé, m'ha agradat molt, he après que amb els amics es tira tot cap endavant. Ha estat molt interessant. L'únic que canvaria jo seria que el fes més llarg, que allargués el llibre que és una mica curt.
    Alexis Linares Selas 4tB

    ResponElimina
  5. Recomanaria aquest llibre perquè és molt interessant, el llibre està molt bé, només que és massa curt, es podria estendre més i continuar la història, per tota la resta crec que el llibre està ben estructurat, és un bon llibre.
    David Martín Lopez 4tB

    ResponElimina
  6. Recomanaria aquest llibre a la gent que li agradin les aventures, li enganxaria molt aquest llibre. El que més m'ha agradat del llibre són totes les aventures que passa la Hilda al zoo, i quan va a fora del zoo jo crec que l'autora podria haver fet que la Hilda i els seus amics passessin unes millors aventures, que siguessin increïbles, el llibre és interessant. Álvaro Gómez Martín 4tB

    ResponElimina