Institut Marina

dijous, 6 d’abril del 2017

Quin dia tan bèstia, Mary Rodgers

Un bon matí, aparentment com tots els altres, Annabel Andrews es desperta i s'adona que s'ha convertit en la seva mare. Pot ser la seva oportunitat per fer lliurement tot el que li doni la gana? A partir d'un canvi tan sorprenent com desconcertant, comencen un seguit de complicacions i embolics divertidíssims que converteixen aquest dia en un dia molt, molt bèstia.

4 comentaris:

  1. He triat aquest llibre perquè me l'ha recomanat el meu germà, ja que ell el va llegir sobre la meva edat. Llavors vaig llegir la contraportada del llibre i em va cridar l'atenció, penso que pot ser un llibre bastant divertit i emocionant.
    Laura García

    ResponElimina
  2. He agafat aquest llibre perquè em sembla molt interessant.
    Joel Garcia 4tC

    ResponElimina
  3. Recomano aquest llibre. És un llibre que es fa molt curt de llegir i és molt interessant.
    Joel Garcia. 4tC

    ResponElimina
  4. Recomanaria aquest llibre perquè a més d’un li faria falta aplicar el que transmet aquest llibre. És un llibre molt recomanable, ja que és entretingut i complementa tots els gèneres. A part no és molt llarg i per res és pesat de llegir. És un llibre que et pot arribar a ensenyar bastant i és interessant. El que més m’ha agradat és el que ha après Annabel, els esforços que fa de vegades la seva mare, la paciència, dedicació. Penso que la idea del llibre és bastant bona, ja que no valorem prou el que les mares poden arribar a fer per nosaltres, aquest llibre ens ajuda a obrir una mica els ulls en aquest aspecte.
    Laura García

    ResponElimina