Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

Pel·lícula verge (contes perversos), Jordi Sierra i Fabra



Què passa quan un adolescent té accés a una arma? I quan un turista inconscient ajuda a morir lentament un nen creient que li fa un favor? Per què moren a l’Índia tantes esposes joves? I per què es lapida una jove que s’ha enamorat? Per què un “mestre” incita un alumne al suïcidi? Per què a les mines o a les guerrilles els nens són els més apreciats? Per què es rapten nenes a la Xina?
Totes aquestes preguntes d’esgarrifosa resposta s’ofereixen en aquest llibre, una novel·la formada per retalls de la pròpia vida en el món d’avui, un món “en progrés” que malgrat ser ja al segle XXI de vegades sembla que retrocedeixi fins més enllà de l’edat de les cavernes.

3 comentaris:

  1. És un llibre bastant interessant perquè no tracta només d'una sola història sinó que cada capítol es una història diferent. M'ha agradat aquest llibre i l'aconsellaria a tothom ja que parla d'històries de gent pobra o de barris baixos i és molt interessant.

    Abel Varón Gallego.

    ResponElimina
  2. M’ha semblat un llibre entretingut ja que té moltes històries, però una mica complicat de llegir ja que les històries no tenen un final concret. M’han impactat els temes que tracta el llibre, ja que són temes actuals i que alguns joves tenen por d’explicar-los.

    David Lozano 4t B

    ResponElimina
  3. Jo crec que el llibre és bo, ja que en tenir moltes històries diferents no t’avorreixes i si n’hi ha alguna que no et fa el pes pots passar a la següent. M’ha fet reflexionar una mica i ara sóc més conscient de totes les males coses que passen al món.
    Benjamín García 4t B

    ResponElimina