Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

El vigilant en el camp de sègol, J.D. Salinger


En Holden Caulfield té disset anys i l’han fet fora de l’institut Pensey perquè ho ha suspès gairebé tot. És el final del primer trimestre i abans que la notícia arribi a casa decideix marxar de l’internat pel seu compte, tot sol, un dissabte al vespre. A casa seva no l’esperen fins dimecres.

3 comentaris:

  1. És un llibre molt bo.Crec que l´important no és l´argumentació, sinó els pensaments dels protagonistes.Molts cops ens hem sentit incompresos en un món on sembla que estem sols.Relata molt bé els dilemes pels que passem un cop ens fem adolescents.


    -eDwin-

    ResponElimina
  2. El llibre m'ha agradat molt, perquè el protagonista viu moltes aventures i és molt interessant, sobretot m'agrada l'esperit del noi, perquè tot i les complicacions, ell només vol vigilar i protegir uns nens que juguen en un camp de sègol, però no té tanta influència com alguns casos que s'han donat, és un llibre que agrada però no t'enganxa.
    *AdRiAn*

    ResponElimina
  3. Aquest llibre és força bo, m’han agradat bastant les situacions, les converses, els pensaments d’en Holden; però la història és molt pobra, t’has de fixar en les petites coses sinó no t’enganxa el llibre. També sembla que tingui dues lectures, a cada persona li pot transmetre una cosa o una altra. És impressionant.
    Adrià Espinosa 4t A

    ResponElimina