Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

En un lloc anomenat guerra, Jordi Sierra i Fabra


Una guerra llunyana, un país desconegut, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un adolescent disposat a fer-li d’intèrpret a l’infern. Més enllà de la guerra, de les necessitats de l’un i de l’altre, de la supervivència del nen i l’afany d’aventura del periodista, el cor i l’amistat s’imposaran a la bogeria. Aquesta és la història d’unes vides al límit en la turbulència del nostre món.

9 comentaris:

  1. El llibre seria interessant si fos un testimoni real en un espai real i no inventat.
    Particularment no m'agraden els llibres que no són testimonis inventats de llocs que no existeixen,a més de ser un llibre amb una seqüencia de fets il·lògiques. Si no fos per aquestes coses, el llibre podria haver sigut interessant.

    Jonathan Marty 4tA

    ResponElimina
  2. El llibre m’ha agradat bastant; parla d’un reporter que va de corresponsal a un país en guerra i el tima un nen que sempre ha viscut enmig d’una guerra. Al final el nen li dóna una gran exclusiva al corresponsal.
    Víctor Sorando 4t A

    ResponElimina
  3. És un llibre que sincerament m'ha agradat molt. No ho sé, l'espai no es situen, la guerra, un lloc, on no hi ha res, només bombes i tirotejos.És impresionant com un nen pot viure aixi, el corresponsal que va d'un lloc on viu bé, sense preocupacions, a la guerra tal i com ho dic. Impressionant.

    Miguel Rodriguez 4B

    ResponElimina
  4. Jo he agafat aquest llibre perquè es veu un llibre interessant en molts aspectes tant en el títol com en la portada i aquest llibre crec que em pot ajudar a raonar coses que jo encara no sé.

    Iván Liñán Dorado 4t B

    ResponElimina
  5. He elegit aquest llibre perquè parla sobre la guerra (que penso que és un tema bastant interessant), d’un jove periodista que debuta com a corresponsal i un adolescent que farà d’intèrpret i estarà bé seguir el seu avanç en plena guerra al llarg de la història.

    Imanol Cordero 4t B

    ResponElimina
  6. El llibre pot semblar una mica llarg i pesat, pero no és així, perquè és fàcil de llegir i fa que t'enganxis a la lectura.
    En general és bastant interessant, ja que trata sobre fets reals i té un bon final on destaco l'actuació del nen.
    Recomano llegir-lo perquè té moments de molta intriga i fa més interessant la lectura.

    Imanol Cordero Torres 4tB

    ResponElimina
  7. Es un llibre interessant que ens monstra una vida dificil per a un nen que viu en plena guerra i que acompanya a un reporter per fer-ne fotografies a canvi de diners, al reporter no li agrada la situació pero finalment el nen li aconsegueix una gran informació.

    Iván Liñán Dorado 4t B

    ResponElimina
  8. Manel Cruz Silvestre 2n A3 de juny del 2012, a les 23:34

    He agafat aquest llibre perquè em van dir que havia de llegir un llibre i vaig buscar per casa i vaig trobar aquest. Vaig veure el seu titol i em va agradar,el tema del que es parla és un tema que s'ha de tractar per millorar-lo

    ResponElimina
  9. Manel Cruz Silvestre 2n A3 de juny del 2012, a les 23:38

    El llibre, encara que sigui llarg i una mica pesat, m'ha agradat bastant perquè aquest tema de la guerra sempre és interesant. Amb aquest llibre pot saber com hi viu la gent i com un noi que debuta de corresponsal hi viu en la guerra mentres te que fer un reportatge de fotos que li va demanar el seu amo.

    ResponElimina