Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

La guerra de les bruixes. El clan de la lloba, Maite Carranza


Des de temps immemorials, als clans de les bruixes Omar han viscut amagant-se de les sanguinàries bruixes Odish i esperant l’arribada de l’elegida per la profecia.
Ara els astres confirmen que aquest moment és a punt d’esdevenir-se. L’Anaïd, que ha viscut durant els seus catorze anys de vida apartada en un poblet del Pirineu, no sap quins són els secrets que afecten les dones de la seva família...
Fins que la misteriosa desaparició de la seva mare, Selene la pèl-roja, l’enfronta a una veritat tan esfereïdora com increïble i l’obliga a recórrer un llarg camí ple de perills i descobriments.

2 comentaris:

  1. La veritat és que el llibre està molt bé, però a la majoria de la gent no li agradaria perquè és de fantasia. Una de les coses és que si ha agradat aquest, s'hauria de llegir dos més: El desert de gel i La maledicció d'Odi.

    Joaquín Rodríguez B

    ResponElimina
  2. A mi aquest llibre m’ha agradat més del que em pensava. Jo quan el vaig escollir vaig pensar: quin "tostón” de llibre, però no. És un llibre molt interessant i que t'enganxa a seguir llegint.
    Carlos Ubeda, 4t A

    ResponElimina