Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

Marina, Carlos Ruiz Zafón



Òscar Drai se’n va anar fugint dels seus records, pensant ingènuament que, si posava prou distància, les veus del passat callarien per sempre. Ara ha tornat a la seva ciutat per a conjurar els seus fantasmes i enfrontar-se a la seva memòria. La macabra aventura que el va marcar en la seva joventut, el terror i la bogeria que van envoltar, curiosament, la més bella història d’amor.
“La Marina em va dir una vegada que només recordem allò que mai no ha ocorregut. Passaria una eternitat fins que arribés a comprendre aquelles paraules. Però és millor que comenci per l’inici que en aquest cas és el final. El maig de 1980 vaig desaparèixer del món durant una setmana. Durant set dies i set nits, ningú no va saber on era.”

5 comentaris:

  1. He triat aquest llibre per dues raons: primerament, fa poc vaig acabar-me un llibre escrit per aquest mateix escriptor (La sombra del viento). Encara que estava en castellà, la seva manera d’escriure em va sorprendre gratament, i des de la primera lectura vaig voler llegir-lo. D’altra banda, també me l’han recomanat amics i companys que ja l’havien llegit, per tant, em feia il·lusió agafar-lo.

    Sandra Pacho 4t B

    ResponElimina
  2. He decidit fer aquesta segona lectura amb aquest llibre, perquè al llegir-me el breu resum m’ha semblat interessant i força intrigant.
    A més, gent me l’ha recomanat i sembla que m’agradarà.

    Luna Sierra 4t B

    ResponElimina
  3. Realment és un llibre que m'ha agradat moltíssim. La temàtica es super original, i és una d'aquestes històries que t'enganxen de principi a final. A més, crea molta tensió al lector i et va sorprenent cada vegada més segons vas llegint-lo.
    El recomano sense cap dubte.

    Sandra Pacho 4t B

    ResponElimina
  4. A mi m'ha agradat molt, té un argument molt interessant, encara que el final no sigui massa bo. Es llegeix molt bé i té un vocabulari senzill.
    Elaine Castiñeira, 4t A

    ResponElimina
  5. Ja m’he acabat el llibre, i com bé em van dir és un llibre molt interessant i té coses a la història que potser mai les hagués imaginat si no l’hagués acabat de llegir.
    M’ha agradat força i el recomano per tothom a qui li agradin els llibres de misteri, tot i que té parts que es fan pesades de llegir.
    Luna Sierra, 4t B

    ResponElimina