Institut Marina

dilluns, 1 de febrer del 2010

M.A.X., Àngel Burgas


2054. Empordà. Dos adolescents es connecten al M.A.X., un joc virtual d’ordinador que permet viure en el temps i l’espai que els jugadors trien. Després de crear una base de dades per fer creïble la simulació del joc, retrocedeixen a l’any 2000 per fer d’investigadors privats i resoldre el cas d’uns avis que apareixen perduts a la platja, sense recordar res. El M.A.X., però, no és un joc innocent: crea addicció i castiga les errades en el sistema de joc.

8 comentaris:

  1. És un bon llibre i en la meva opinió, és el reflex de la vida d'aquí a uns 20 anys, on molts nois acabarán addictes aquets jocs. És fàcil d'entendre i aconsegueix que no et desconcertis de la lectura i continuiïs llegint per saber què passa.

    ResponElimina
  2. A mi m’ha semblat una lectura força interessant, ja que mostra aquesta intriga i addicció que provoquen els llibres d’investigació. A sobre, tracta un tema interessant i amb un surrealisme que fa que la lectura sigui més emocionant.
    Dani Hernández 4t B

    ResponElimina
  3. He agafat el llibre de MAX perquè tracta d'un tema interessant i crec que contingut del llibre farà que no sigui avorrit, ja que tracta sobre temes de la joventut, com els jocs i la tecnologia.

    David Lozano 4tB

    ResponElimina
  4. He agafat aquest llibre perqué volia llegir un llibre futurista del que potser passarà d'aquí a 50 anys i veure com suposadament viurem per a aquesta data

    Jonathan Marty 4tA

    ResponElimina
  5. He triat aquest llibre perquè sembla d’intriga i ficció i aquests llibres sempre són molt ràpids i intrigants.
    Javier Manzaneda, 4t B

    ResponElimina
  6. Aquest llibre m’ha semblat finalment interessant, encara que potser hi ha coses massa surrealistes, com les fuites radioactives. Potser se centren massa en el videojoc, però fa conèixer com es pot acabar sent addicte amb un videojoc.
    Jonathan Marty, 4t A

    ResponElimina
  7. És un llibre que parla sobre un posible futur a l’any 2054. És un llibre que parla sobre com pot ser la vida i sobretot el joc M.A.X., que és un joc d’ordinador en què et fiques a dins, però en el joc cada persona s’imagina les coses diferents i a partir d’aquí comencen els problemes. En resum, crec que és un bon llibre.
    Javier Manzaneda, 4t B

    ResponElimina
  8. El llibre m’ha agradat (encara que ha sigut una mica llarg) perquè barreja coses virtuals, l’amistat...
    També m’ha agradat la manera de ser el protagonista i la visió del món d’aquí uns anys amb l’avanç dels videojocs i la tecnologia.
    David Lozano, 4t B

    ResponElimina